עשו לי היום זובור...

עשו לי היום זובור...

במקום החדש. מכרתי את נשמתי לשטן והלכתי לעבוד במגה בר. שמישהו יהרוג אותי בבקשה. יש מתנדבים?

nunimon

New member
תגידי...

לרגע חשבתי להצע להרוג אותך, כי אני מבין לליבך. ואז המשכתי לחשוב. והגעתי למסקנה, שאם אני אהרוג אותך, זה אומר פחות ברמנית במגה בר, מה שאומר שעכשיו הם מחפשים מישהי אחרת, מה שאומר שברמנית נוספת תסבול , מה שאומר שאם כבר את סבלת , למה שעוד אחת תסבול? אז נראה לי שתסבלי בשקט, כי מישהו חייב לעשות את זה..

ואני לתומי חשבתי שכאן זה המקום שבו

מותר לי לקטר! ולמרות שאני מסכימה איך על הקטע שחבל שברמנית אחרת תאלץ לסבול, אני בטוחה שגם לך כמוני יש בראש שמות של כמה ברמניות שהיית שולח לשם בכיף רק כדי לראות אותן סובלות ולצחקק ברשעות מהצד... לא?

temptation411

New member
רק מה רע במגה בארים?

כואב לעשות כלכך הרבה כסף? או שקשה לשרת כלכך הרבה בבונים בערב אחד?

לא אוהבת את כל האוירה וההתנהלות

1.קודם כל המוזיקה הכי זוועתית בארץ, והבטחתי לעצמי אחרי שנה במקום עם מוזיקה מזעזעת שהפעם אני אלך לעבוד במקום עם מוזיקה טובה. 2. הקהל. נמאס לי לעבוד מול ערסים!!!! אני לא אוהבת ערסים. נמאס לי לחייך כשהם זורקים לי שורות התחלה עילגות\מפגרות\וכד'. נמאס לי לעבוד מול פרחות.הן תמיד נועצות בי מבטים מרושעים, רוקדות כאילו הן בטקס וודו ומנסות להטיל שם פולסא דנורא על מישהי. 3. 20 ברמנים בתוך הבר. 4. אתה שורד במקום שנה וחצי רק כדי שתצליח לפגוש את כל מי שעובד איתך. 5.הברמנים במקומות האלה הם יותר ליצנים וצוות הוואי בידור מאשר ברמנים לפעמים. יש לעשות כיף, ויש להיות ליצן. אני בצוות בידור הייתי אחרי הצבא, זה הספיק לי. 6. המקומות האלה גורמים לי להרגיש כאילו אני עציץ. אם הייתי רוצה להיות כמו שמישהו הגדיר פה "דוגמנית וודקה רדבול" לא הייתי מוציאה בזמנו כסף על קורס. 7.אחרי 9 שנים של עבודה בברים (מגיל 16, בכל תפקיד אפשרי) כבר אין לי אנרגיות לזה. באמת שהכסף, כבר לא שווה את זה. הקיצר, אם אני אצליח לשרוד את השבוע הקרוב, מעולה. אם לא, אני הולכת לחפש מקום שבו אני קצת יותר אמזוג משקאות וקצת פחות ארקוד כמו מפגרת ולא אאלץ להשתמש בשמפיניירה כתוף. תשובה מספיקה למה יש לי נגד מגה ברים? או להמשיך?

ספיידי1

New member
את יודעת שהעובדה שמישהו אומר לך

תביאי לי בבקשה וודקה עם רדבול ואז הוא מחייך אליך, לא דווקא אומר שהוא מתחיל איתך או מנסה לזרוק לך משפט התחלה...

די! אתה רציני????

ואני חשבתי שאפילו האחיין בן החודש שלי מנסה להתחיל איתי כשהוא מחייך אלי! ועכשיו ברצינות. דיברתי על ערסים חסרי טאקט שמציקים לי כל הערב, לא מפסיקים לנסות לתפוס לי את היד, ללחוש לי באוזן, להוציא ממני פרטים על עצמי, טלפון, מתי אני מסיימת את המשמרת ואם בא לי לבוא אליהם אחר כך. אני חושבת שזה קצת יותר מחיוך, לא? בקיצור, אני מסוגלת להבדיל לבד,אבל תודה על ההבהרה בכל אופן. להבא אני מקווה שתדע להעריך אותי קצת יותר מזה כי אני אני לא בלונדינית ולא מטומטמת.

or83

New member
אני חייב לשאול משהו

במגה בר הזה שאת עובדת בו, יש למישהו סיכוי להתחיל איתך ברצינות? כמובן שזה תלוי באדם וכו', אני מתכוון מהצד שלך. יש סיכוי?

האמת שלא

אף פעם לא התעסקתי ואני אף לא אתעסק עם לקוח. אולי זה נובע מזה שיצא לי לעבוד בעיקר מול ערסים שהם לא בדיוק הטיפוס שלי. אבל בעקרון אין סיכוי... (מה גם שתמיד איכשהו אני מבטיחה לעצמי לא לחזור על הטעות הזו ותמיד מוצאת את עצמי שוב במערכת יחסים עם מישהו מהעבודה אז לצאת עם לקוח זה לא ממש לעניין
). ואמרתי שאני לא בלונדינית?!

ספיידי1

New member
חס וחלילה

אני לרגע לא מוריד מהערך שלך, ומאוד מעריך את זה, אבל נראה כאילו כל פעם שפותחים דיון, ולא משנה על מה זה, איכשהו בסופו של דבר זה מגיע לזה שמתחילים איתך ללא ערף או כמה את יפה או כמה את מסרבת למסור פרטים על איפה את עובדת או איך את נראית כי הטרידו אותך אין ספור פעמים, אם היינו מנסים לנחש, הייתי אומר שאת מינימום פמלה אנדרסון במסווה... וכמובן, חלילה מזלזל בך, להפך

Y u v a l S

New member
אני לא חושב

שיש מישהי שמתחילים איתה יותר מאשר ברמנית. כל ברמנית.

אז ככה

חצי מזה נאמר בהומור (שים לב לסמיילים שאני תמיד מוסיפה), ואם אתה לא מבין את ההומור שלי אז מה אני יכולה לומר לך... ולגבי הדיבורים על התחלות של לקוחות, זה משהו שקורה לכולנו מהסיבה הפשוטה שלא משנה איך שאתה נראה, ברגע שמפריד בינך לבין הלקוח בר האטרקטיביות שלך בעיניו עולה משום מה. ולא אמרתי בחיים שאני לא רוצה להגיד איפה אני עובדת כי הטרידו, אני פשוט לא רוצה להגיד איפה כי התחלתי עכשיו ואני עדיין לא בטוחה אם אני רוצה להמשיך שם או לא אז נראה לי מיותר להתחיל לפרסם שאני עובדת שם ועוד יומיים להחליט שלא בא לי על המקום. ופמלה אנדרסון לא משהו. אני מעדיפה את ניקול קידמן אם אפשר
(שים לב! סמיילי זה מסמל שהמשפט נאמר בהומור!!!)

ספיידי1

New member
אני שמח שאת לוקחת הכל ברוח טובה

כבר ציפיתי לאיזה משפט נאצה וכמה %#@$%#$@%# יפים מהצד שלך...
(שימי לב, יש סמיילי! זה אומר שהמשפט נאמר בהומור! - משהי לימדה אותי את זה)

nunimon

New member
אם לא הייתי ברור אז -

כ-מ-ו-ב-ן ! ! תשפכי הכל מתוקה נרקסיסטית שלי....
זה המקום לשחרר (
) כמה שיותר ...
והאמת, שאני ממש מבין לליבך, ולא היה לי משהו חכם להגיד - אז ניסיתי סתם לשעשע .... ללא כוונת זדון ....

אולי נפתח פורום אנטי מגה-ברים?

זה יהיה פורום SPIN OFF כזה כמו שהסדרה ג'ואי לסדרה חברים.... (כן, אני מדברת שטויות). ואז, כל הפורום יהיה גם שם (חוץ מהגרמני כמובן... הוא אוהב מגה ברים, נראה לי)

The German

New member
אני מת על מגה ברים! הכי טוב!

ואנמק מאוחר יותר כי אני מאחר

כן כן, המעריץ מספר 1 של הגהה

ציפור קטנה גם לחשה לי שאתה שומע מזרחית... לא פלא שכל פעם שהייתי מביאה דיסקים לשיעור לא הסכמת לשים אותם... אתה ערס בהכחשה

למעלה