עשו לי היום זובור...

The German

New member
אז אתם לא אוהבים מגה ברים...

מגה ברים, בר להמונים, פיק אפ סיטונאי מפעל אלכוהול. באתי לסנגר עליהם!!! לא שיש לי משהו נגד ברים אחרים, עבדתי ונהנתי בברים אחרים אך למגה ברים קסם שקשה להתכחש אליו. ההמוניות הזו שאתה מאחורי הבר היא לא אותה תחושת דוחק שאתה לקוח. כולם יורדים על כך שהמבחר במגה ברים מסתכם בוודקה\ייגר\אבסינט וחברים בול. וזה די נכון אך יש סיבה טובה. כאשר תשאלו את רוב השתיינים למה הם שותים הם יענו שזה כדי לתפוס ראש. לא להנות מהטנמים והניחוחות וכו'. לכן בחירה במשקה אנרגיה ואלכוהול, כאשר חושבים על כך לעומק, מצטיירת כבחירה רציונלית. הרי המטרה מושגת במהירות, במחיר יחסית נוח וללא טעמים חזקים מידי. הרי ליקר נקי יהי חלש ויקר, לא כולם אוהבים אניס ויתפסו ראש עם עראק אשכוליות. וויסקי חזק מידי לרוב האנשים ורום עם קולה או ג'ין עם טוניק לא מספיק "אופנתיים" וחסרי הרגשת המרץ שמעניק משקה האנרגיה. סיכום בייניים: הלקוח הישראלי המצוי מצטייר כאדם רציונלי בבחירותיו בכל הקשור להשגת מטרותיו עם אלכוהול. נקודה נוספת היא חוסר השירות: יש שירות ועוד איך יש שירות, להחזיק עמדה נקייה, מסודרת ולתת שירות בזמן במגה בר זה לא קל בכלל! צריכים להגיע לרמת שליטה מאוד גבוהה. להיות יעילים = מקס מכירה ושירות במינ' זמן. לא כל אחד מתאים. צריך למכור ולא להתבלבל בין המוני האנשים. צריך להיות אסרטיבי ואדיב. לדאוג שוכלם מרוצים וכמובן שהמאפרות יהיו נקיות. אם הזעתי בברים לרוב זה היה במגה ברים ואני מדבר על להזיע כמו אימון חזה יד אחורית במכון כושר. רמת המיומנות של עבודה תחת לחץ הנדרשת היא גבוהה וזהו כישרון בלתי נפרד ממהותו של הברמן. אני מחכה לתגובות!
 

nunimon

New member
הכל טוב ויפה רק שלי ספציפית ...

אין מה לחפש במקום כזה...
ועכשיו אל תתחיל להעלב לי אתה כמו ההיא עם הנדודי שינה....
וברצינות. הכל טוב ויפה, פשוט מדובר על שני עולמות נפרדים ואני מסכים עם כל מה שאמרת. פשוט יש שלבים בחיים לכל דבר, ולכל דבר יש יתרונות וחסרונות, ובדיוק כמו שאמרו מעלי - הרבה כאלו שאוהבים את השכונתי, לא יעבדו בו כי אחרת הם לא יגמרו את החודש, וזו השורה התחתונה. אבל אסור לשכוח - שיש גם בנקאים, מוסכניקים, רואי חשבון, פקידים וכדומה , שלא סובלים את העבודה שלהם, אבל עדיין מביאים פרנסה... אני בכל מקרה, סוג את היום עם הבירה שלי בשכונתי. את הבילוי עם החבר'ה, אני משאיר למגה ברים.
 

The German

New member
נעלב? אני? לאאאאא

לבלות גמאני אוהב בברים שכונתיים, הכי כיף, נעים, נוח ואתה לא מרגיש שאתה נכנס למועדון קרב תרתי משמע
 
אז רגע, לסיכום

מה אתם אומרים? כסף או קצת פחות סבל בחיים? להמשיך שם ולסבול מכל דקה או למצוא מקום שאני באמת אהנה להיות בו?
 

or83

New member
כסף, עד שיש לך ברירה

וזה בדיוק מה שאני עושה כרגע.
 

nunimon

New member
שאלת השאלות.

לדעתי התשובה צריכה לבוא ממנהל הבנק שלך....
האמת? תלוי מה רמת הסבל. אני הרגתי את עצמי שנתיים
אבל ידעתי שזה לתקופה ולא קיטרתי או ייסרתי את עצמי. זו היתה ההחלטה שלי, וסתמתי את הפה ואכלתי את כל ה#^%#%^ בתאבון ובהנאה. כמובן שכל לילה (או בעצם בבוקר...) כשהלכתי לישון, רציתי למות, אבל ידעתי שהמטרה טובה. היום אני במקום אחר. לא הייתי מאמין, אבל אני מסרב בנימוס להצעות מאד מאד מפתות ממגה ברים. זה לא עיניין של מחיר, זה פשוט כבר לא בשבילי. לאורך זמן , אי אפשר לחיות בשביל כסף - זה שוחק, זה מתסכל וזה רק עושה רע. לכן, לתקופה, לדעתי - לעבוד במגה בר זה לא נורא. בשביל להנות , צריך למצוא שכונתי או כל מקום שאת אוהבת ועושה לך טוב. אבל את עוד צעירה, אז מגה בר , זה לא כזה נורא. תנסי להנות, ותאמיני לי שכשתבשילי - לא תהי מסוגלת לעבוד במקום כזה, ומן הסתם תדלגי הלאה. בכל מקרה, בהצלחה !
 
אם זה תלוי במנהל הבנק שלי

אני צריכה לחתום במגה בר חוזה לכל החיים. ואני כבר לא כזו צעירה. אני נמצאת בברים וחיי לילה כבר 9 שנים (מגיל 16). מילצרתי, ניהלתי צוותים, ניהלתי מקומות, והיום אני בבר ואפילו הספקתי לנהל בר. אבל אני מרגישה שזה כבר לא בשבילי. אני צריכה מקום קצת יותר ברגוע. אז אני צריכה להחליט אם לקרוע את עצמי בעבודה שאני שונאת בשביל הכסף או לחטוף כאב ראש מהמנהל בנק אבל לא לסבול מהעבודה? אני לא רוצה לעזוב את התחום אבל אני חייבת למצוא מקום שיהיה לי נעים לעבוד בו.
 

maxfain

New member
חוזים זה תמיד רע

אדוויל - למניעת כאבי ראש. מקום יותר רגוע - למניעת סבל. פיק אפ חמוד - שתעשי כסף סבבה. מנהל בנק - פרצופי כלבלב עצוב ומשתדל תמיד עוזרים.
 

Y u v a l S

New member
../images/Emo207.gif נצל"ש: המשכורת שמקבלים מהפאב

היא תמיד אותו דבר פחות או יותר בכל מקום, ככה שההבדלים בין פאב שכונתי למגה-בר נובעים רק מהטיפים (שברור לי שהם הההכנסה העיקרית בכל מקרה)? או שמא גם המשכורת שונה בין המקומות?
 

or83

New member
אני אוהב לקוחות כאלה

מבקשים בלו לייבל (התלבטת קשות בינו לבין הבלאק). מבקש קרח בצד. אחרי זה מבקש קולה בלי קרח בלי שאני רואה, מערבב בין שניהם... או לקוח צרפתי עצום, מבקש בייליס, אין... מבקש אמרולה, אין... מבקש משהו קרימי, אין (הכל נגמר, ספ"ש קשה) בסוף שותה דיאט קולה (לא רצה אפילו קלואה ושמנת)
 

arshya

New member
קונפוציוס אמר פעם

בני אדם מאבדים את בריאותם כדי להשיג את כספם ואז מאבדים את כספם כדי להציל את בריאותם, בשל מחשבותיהם על העתיד הם שוכחים את העבר וכך חיים לא למען ההווה ולא למען העתיד, ובו בזמן שהם חיים כאילו לעולם לא ימותו - הם מתים כאילו מעולם לא חיו... בחייכם! מה אתם רודפים אחרי עוד 2000 שקל בחודש בזמן שאתם סתם סובלים במקום העבודה ולא נהנים... אל תהיו גרידיים... יש אנשים שמסתדרים עם רק 3 אלף בחודש אז אני בטוח שעם משכורת בברים שכונתיים אפשר לחיות יופי טופי בלי להתסבך יותר מידי... או שאני ממש טועה והברים השכונתיים בתל אביב על הפנים, כי פה בראשון הברים השכונתיים שלנו די פינוק לברמנים,(אידאה,רנאטו וכו')
 
למעלה