עשו לי היום זובור...

maxfain

New member
אני בעד!!

גם אני לא סובל מגה ברים! לא סובל לבלות בהם (בעיקר), ועוד יותר לא סובל לעבוד בהם. אבל הכסף סבבה. היתי אומר שכסף זה לא הכל, אבל אז אני אכנס לבלבול עם עצמי, כי מצד אחד זה כן! אבל מצד שני גם אני עזבתי ולא אכפת לי כמה כסף עשינו.. ואמרתי לעצמי שאני מעדיף לעשות פחות ולהנות יותר.

אוף.... אם רק היה אפשר לבנות בר

שכונתי, עם מוזיקת רוק על כל סוגיה וקצת ישראלי... ושהברמנים יעשו כסף טוב.... הבעיה שהקהל שבא למקומות שאני אוהבת הוא קהל של "אני גר ממול וירדתי לשתות מול הבית בירה וצ'ייסר בכפכפים ושרוול עם הכלב שלי..." וזה קהל שגם משלם שכר דירה על הדירה מול הבר ככה שהוא לא הכי בזבזן בעולם. אני אומרת די למגה ברים ברים בת"א! לנדות את כל הערסים לאילת וזהו

nunimon

New member
../images/Emo6.gif

מקס, רק אל תתבלבל עם עצמך....
הרגת אותי..... לדעתי, ואני בטוח שכולכם תסכימו אותי, צריך לפתוח שכונתי לברמנים. הרי ברמנים מפרגנים לברמנים, אז הטיפים יהיו סבבה, והאוירה תהיה סבבה, וכולם ייבכו לכולם.... הנה, יאללה אני צריך להתחיל להרים את הכפפה, אחרי ההצלחה המטאורית של הפורום . מי היה בא ל"בית של הברמנים" ? הרי יש ברים למוזיקאים (ע"ע שבלול) ברים לערסים (ע"ע מגה בר) ברים לפליטי המגה בר (ע"ע שכונתיים) ועוד כהנה וכהנה... אז למה שלא יהיה איזה בר שיפרגן לברמנים ?

אני בעד!!!

זה גם יכלול ברמנים לשעבר? או רק בהווה? כי אתה יודע, באסה להתרגל למקום ואז בגיל 30 לגלות שאסור לך להכנס אליו יותר

or83

New member
גאוני

מבחר אלכוהול מדהים ידע מקצועי רחב קוקטייל כמו שצריך מחירים ידידותיים מוזיקה טובה ובווליום שפוי ומה שלא יהיה שם: מלצריות מעצבנות עמדות בונים (בגלל שאין מלצריות) רד בול (טוב נו, אולי קצת למקרה ש...) "רוצה בנות" (כן, גם לפה זה הגיע)

maxfain

New member
מממ..

סדרת חינוך לערסים. נשים אותם בבר! ואז נתן להם להרגיש מה הם עושים לנו.. חה חה!

אתה באמת תרצה לשתות משהו

שערס מזג? אתה בטוח במה שאתה אומר? וחוץ מזה, ערסים בברים זה לא יהיה דבר חדשני... יש את זה כבר מזמן... בכל זאת, מישהו היה צריך לעבוד בגהה (כיום האלג'יר)

כמו שאמרתי פעם לברמן שרצה לפנק אותי ב...

צ'ייסר ייגר - "תרופה היא לא פינוק. אם אתה רוצה לפנק אותי תמזוג אלכוהול". במה כבר ערס יפנק אותך? וודקה? עדיף להתייבש.

maxfain

New member
סתמי ומזגי 10 שאטים של טקילה ../images/Emo140.gif

ד"א הבדיחה עבדה..

אתה באמת רוצה לשתות משהו

שערס מזג? אתה בטוח במה שאתה אומר? וחוץ מזה, ערסים בברים זה לא יהיה דבר חדשני... יש את זה כבר מזמן... בכל זאת, מישהו היה צריך לעבוד בגהה (כיום האלג'יר)

Ronnie O

New member
מה?

הוא כתב "הרי יש ברים למוזיקאים (ע"ע שבלול) ברים לערסים (ע"ע מגה בר) ברים לפליטי המגה בר (ע"ע שכונתיים)..." אז שאלתי איזה שבלול...

maxfain

New member
אהה..

אז הוא התכוון לשבלול שבנמל ת"א, ולא לזה שבהרצליה

למעלה