עשיתי רכישה רצינית מאתר game...

sivan120

New member
עשיתי רכישה רצינית מאתר game...

המכשף 3, אססיסנס קריד סנדיקט, ראצנט וקלארק החדש ופולאאוט 4...

PlayGirl3

New member
תמיד כשאת כותבת שמות של משחקים בעברית

זה נשמע כמו גרסאות פארודיה עליהם...

תתחדשי!

evilplate

New member
מה קורה איתך איפה אנצ׳רטד 4?

עד שתגיעי אליו אחרי המשחקים האלו יצא כבר אנצ׳רטד 5, יש לך שם איזה 250 שעות של גיימפליי לשחק שם...
&nbsp
אה, תתחדשי כמובן, לא יכול להעיד אישית על האחרים אבל המכשף 3 משחק גדול.

sivan120

New member
אנצטרד 4 יקר שם עדיין...

אני גם רוצה לחכות קצת איתו...אולי יש באגים וכל זה. אני משתדלת לא לקנות משחקים חדשים ישר כשהם יוצאים.

מה עם לויס וקלארק את לא קונה? משחק ענק

תתחדשי :) אבל חבל שלא התייעצת על הקנייה יש לך פה בדיוק 2 משחקים טובים.
fallout4 וAC מסריחים אש.

את אוהבת AC כמו כל הסטודנטיות לפסיכולוגיה (היי, אמת הכרתי אחת כמוך שמשוגעת על AC נשבע) אז את תהני ממנו אני מניח, אבל למה החלטת ללכת על fallout 4? היית בקטע של 3 או משהו?

sivan120

New member
על AC אני לא מוותרת...

שיחקתי בכל האחרונים חוץ מ-Assassin's Creed Unity כי הבנתי שיש שם הרבה באגים.
fallout גם יש באגים אבל הבנתי שהם די תוקנו, מנסה את המשחק הזה...האמת שגם המכשף זה משהו חדש בשבילי...

רגע רגע.. את Uncharted 4 את לא קונה בגלל פחד מבאגים ואת...

פולאאוט 4 את קונה בלב שקט? מה קורה כאן, אני מרגיש כאילו אני בתוך הזיה.
נוטי דוג הם הכי פאקינג מלוטשים שיש (אולי חוץ מבילזארד)
(בקטע של באגים)

AC ... אבל לא צריך להפעיל בזה מוח בכלל, זה די משחק שמשחק את עצמו 99% מהזמן.
טוב נו, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח (סתם רק על טעם אין, ברור שעל ריח יש על מה)

sivan120

New member
הבאגים שלו די תוקנו לפי מה שהבנתי

אני גם אשחק בו עוד די הרבה זמן. פולאאוט 3 הוא טוב אבל הוא ל-PS3, אני רוצה עלבור לגמרי לשחק רק ב-PS4 כי קשה לחזור ולראות משחקים ב-PS3 אחרי למשל בטמן החדש

אממ, אני רוצה להגיד לך משהו...

הסבירות שבאמת תוקנו הבאגים בפולאאוט 4, זו אותה סבירות שמחר חלאד משעל מהחמאס יגיד שהוא מכיר בישראל.

ואגב אם את באמת רוצה משחק שיגרום לך לצרוח מהתרגשות, שחקי uncharted 4 ואז באטמן החדש יראה לך דור קודם.

evilplate

New member
פולאאוט 4 זה לא המשחק שיביא לך וואו שאת משחקת על דור חדש

מבחינה גראפית כמו שבאטמן הביא לך.
&nbsp
משחק די מכוער גראפית, זה נכון שפולאאוט 3 אפילו יותר זוועה כי הוא משחק מ 2007 אבל בואי נגיד שהוא נראה מקסימום כמו משחק אמצע דור של פס3 שעבר רימאסטר לפס4, הוא לא יהיה מסוג המשחקים שיהיה לך קשה לשחק בפס3 אחריהם...
&nbsp
גם בגיימפליי אל תצפי לוואו לפי מה שאומרים (מצד שני אין לך ניסיון עם הסדרה אז יש מצב שכמשחק ראשון שלך בה את תהני רצח)
&nbsp
אני בטוח שמ AC סינדיקייט תהני אם את אוהבת את הסדרה, הוא קיבל ציונים יחסית נמוכים כי בעיקר הנוסחה יצאה לכולם מהאף אבל אם את בקטע הוא נחשב ל AC יחסית סבבה.
&nbsp
גם על ראצ׳ט יש לכולם רק מילים טובות.
&nbsp
ממליץ לך לקרוא סיכום של המשחקים הקודמים לפני שאת מתחילה את המכשף, כרונו הביא פה פעם לינק טוב שסיכם אותם בקצרה ובלי חפירות לפי מה שנדרש לדעת בוויצ׳ר 3.
&nbsp
וכרונו מה זה לעזאזל לויס וקלארק?
&nbsp

sivan120

New member
אני מנסה פולאאוט, לא עלה הרבה...למכשף צריך מידע מוקדם?

אני אשמח ללינק, זה זאנר שעוד לא שיחקתי ממש. מישהו כאן שיחק ב-AC סינדיקייט? הבנתי שגם לו היו באגים לא פשוטים- ודבר אחרון- אפשר לקבל לינק לתקציר המכשף???

PlayGirl3

New member
אני גם חושבת

א- כמה אפשר למשוך את התואר?
ב- בתואר בפסיכולוגיה צריך לקרוא המון מאמרים באנגלית.
ג- כמה שנים אפשר לבלות בפורום ואז לשאול מה זה פלייסטיישן פלוס?
ד- אפילו שרוני לא היה כזה gullible.

דווקא אני מוכן לשים כסף על זה, שרק התואר אמיתי.

במיוחד שהיא כתבה בכרטיס "פסיכולוגיה וספרות" ספרות זה אולי התואר הכי כלומניקי שאפשר להוציא חוץ מפסיכולוגיה, מתאים לה.

יכול להיות שהיא יודעת אנגלית אבל אולי יש לה איזשהו סוג של דיסלקציה או לקות שפה.
(למרות שאני לא יודע איך אפשר להפוך את קלאנק ל"קלארק" לא משנה מה.

כל יתר מה שהיא עושה מראה על הטרלה רצינית חחחח.גם הפלוס, גם מה שהיה עם הרימאסטר של GOW3. אני נותן לה לינק למאמר שהוא קריאה חובה, ואחרי כמה דקות היא מבקשת לינק לתקציר של המכשף 3 WTF...

לא קונה את זה.

אני מתגעגע לשרוני הוא היה מצחיק אותי. והאמת ששרוני הפך לטרול מתוך נקמנות ואפלה (darkness ) שהשתלטה עליו. ברגיל הוא היה פשוט אדם טיפש ומשעשע.

V Has Come To

New member
הדבר היחידי שנותן לה קצת אמינות ולא גורם לי להיות בטוח ב100%

שהיא טרול זה שהפרופיל שלה כבר מ2005..לא נראה לי שאפילו הפורום הזה כלכך ותיק...
סיוון אם את רוצה לשכנע אותי ואחרים ושיקחו אותך ברצינות ולא יחשדו בך יותר תעלי לפורום תמונה של הPS4 שלך ביחד עם כל המשחקים שכביכול אמרת שקנית ואז תקבלי התנצלות אישית ממני שהאשמתי אותך לשווא ובעתיד אעזור לך אם כל שאלה שלך שאוכל לענות עליה...
לענות למישהו ששואל בכנות שאלות תמימות ולעזור לו זאת מצווה לענות לטרול זה סתם ביזבוז זמן...

הכרטיס זה עוד הוכחה שהיא באמת סטודנטית לפסיכולוגיה

היא פתחה אותו (וגם עידכנה אותו כנראה) הרבה לפני שהיא חשבה להיות טרולית.
אני חייב להגיד שראיתי שכיחות די גבוהה בין טרולים לאנשים עם תואר ראשון.

עוד לא הבנתי למה זה ככה וניסיון למצוא קשר בין השנים זה קצת לנתח את זה יותר ממה שמגיע לזה.

אבל התאוריה בשקל תשעים שלי היא שהיא מחפשת בידור זול ומנוחה מהתואר.

V Has Come To

New member
בוא אני אסביר לך משהו לגבי טרולים...

אם היא או הבן אדם שעומד מאחורי הכינוי שלה הוא טרול הוא כבר טרול מהשניה שהוא פתח את הפרופיל...
הרי אם היא טרולית זה לא שהיא התחילה כחברה לגיטימית בפורום ואז התחרפנה והחליטה להטריל אותנו עם שאלות טיפשיות. זה מישהו שכבר מההתחלה הוא טרול והוסיף בכרטיס שלו שהוא "סטודנטית לפסיכולוגיה" בשביל לקבל אמינות.
בגלל זה גם אני חושב שמה שאמרת על שרוני זה ממש לא נכון. זה לא באמת לדעתי משתמש ששאל שאלות טיפשיות אמיתיות ואז התעצבן שצחקו עליו והפך לטרול. זה מישהו שהיה טרול מההתחלה ומאחורי הכינוי שלו יש בן אדם חכם מאוד שידע ללחוץ על הכפתורים הנכונים...

אני מאמין שיש כמה סוגים שונים של טרולים :)

הסוג הראשון זה הסוג שאתה מתאר.

סוג 1: אדם מאוד חכם, עם מספר רב של תארים אפילו. ראיתי בחיים המון טרולים עם הרבה תארים ואני חייב להודות, היתה התאמה בין מספר התארים לרמת הטרוליות של הבן אדם.

כלומר, ככל שהאדם היה יותר משכיל הוא היה יותר טרול.

עכשיו שאני חושב על זה, זה די ברור שטרולים כאליה עושים את ההטרלה מתוך תחושה שמותר להם כי הם "חכמים יותר מהשאר" או שכמו שאמרתי הם רוצים מנוחה ובידור מכל הרצינות היום יומית שלהם, והטרוליות זו הבריחה שלהם.

הסוג השני: זה הסוג של שרוני לטעמי. אנשים טיפשים (או סתם לא חכמים במיוחד)
חביבים כאלה אבל חלשים רגשית (מאוד) ומתי שהם מרגישים שצוחקים עליהם.
הדרך שלהם להתמודד זה "לנקום"

אני יכול לתת כמה דוגמאות אפילו בפורום הזה לאנשים נורמטיבים שהתחילו להטריל מתוך דווקא.

גיימינג זה גם תחום ידע כזה שלא כולם מבינים בו באותה רמה, אז גם מי שלא טרול יכול להישמע לפעמים טרול למישהו שיש לו יותר ידע.

המקרה של סיוון לדעתי... לא החלטתי איזה סוג טרול היא, אני נוטה יותר לסוג 2.

למעלה