עשיתי רכישה רצינית מאתר game...

V Has Come To

New member
אני מניח שדיברת(גם)עלי...

שכתבת "אנשים נורמטיבים שהתחילו להטריל מתוך דווקא". אל תדאג לא נעלבתי :)

ממש לא :) חשבתי יותר בכיוון של וגהבונד.

שזה שכולם תקפו אותו על זה שהוא פתח שרשור Off הביא אותו לקצה עד שהוא התחיל באמת לרצות להציק לנו.

וכמובן לשרוני, כולם היו פה תמיד עדינים איתו אבל אני ואורלי ממש נכנסו בו ברמה שהוא לא היה רגיל אליה, ומאז הוא תמיד יחפש להציק מדי פעם, אבל הוא התחיל כנורמטיבי
(טיפש למדי אבל נורמטיבי) שפשוט הביאו אותו לקצה.

אתה בחיים לא חשבתי שאתה טרול, רק אחד שאוהב להיכנס בכולם, אבל בפנים, ובדרך כלל לא מחפש להגיד לאנשים בדרכים עקיפות מה שאתה חושב עליהם :)

כמובן שאם ג'וש זה שרוני.

אז זה הופך את שרוני לטרול מהסוג הראשון החכם הזה שעושה דווקא, אבל אני אתן לג'וש קרדיט שהוא לא עומד מאחורי שרוני.

PlayGirl3

New member
וגהבונד היה טרול מההתחלה

אין סיבה אחרת לפרסם כל יום 5 שרשורים על סרטונים רנדומליים ביוטיוב בסגנון "וולברין נגד אריק ובנץ" בפורום קונסולות משחק.
הוא פשוט החליט להפוך מטרול מעודן לטרול חסר רסן ברגע שכולם עלו עליו.

לא יודע להחליט האמת לגביו, זה חצי חצי כי היו דיונים רצינים

איתו.

זה היה לפני שהגעת לפורום אז אולי בגלל זה את לא זוכרת את זה אצלו :)
יכול להיות שהוא באמת היה טרול סמוי כזםה אבל לפי דעתי הוא ראה שרוב האנשים עוברים לפייסבוק והפורום מתרוקן לטובת הנהירה לפייסבוק, והוא באמת חשב לדעתי

שאם הוא ישמור על הפורום חי עם השרשורי off topic האלה הוא עושה משהו טוב.
הוא לא הבין שבכל שרשור כזה הוא הבריח עוד אנשים.

אבל לכי תדעי, יש הרבה הודעות שלו שתומכות במה שאת אומרת "על טרול מעודן"

הוא תמיד היה מעיר לאנשים. על דברים הזוים. נגיד אם הייתי מפרסם חדשות שלא מעניינות אותו אישית הוא היה מגיב לי "למה פירסמת את זה את מי זה מעניין?"
או כל מיני עקיצות כאלה.

או אם מישהו היה מדבר על משחקים שלא נראים לו הוא היה מתלונן שיש יותר מדי שרשורים על משחק X.

אז כן יש לו גם אלמנטים של טרול מעודן חחח.

V Has Come To

New member
אני לא זוכר שהוא היה מתלונן על חדשות שלא מעניינות אותו...

אם אני זוכר נכון היחידי בפורום שכתב הודעות כאלו זה רק אני..אבל אולי אני פשוט לא זוכר...

בטח שהוא היה מתלונן על חדשות שלא ענינו אותו. בגלל זה

הוא העלה לי את הקריז עם ההתבכיינות שלור
זכורה לי במיוחד ידיעה שכתבתי על מכירות משחקים כמו שעושים כל חודש והוא הגיב לי משהו בסגנון של.

"למה כתבת על זה? את מי מעניין בכלל כמה מכר כל משחק"
וכמובן לא צריך להזכיר כמה הוא היה מתלונן על שרשורים על משחקים שלא נראים לו.

שרשורים על משחקים וחדשות על משחקים- היו צריכים אישור מיוחד בפורום לדעתו.
שרשורים על off topic - פרסמו חופשי.

והכל הוא עשה בתמימות של איזה מסכן שרוצה חופש ביטוי.

V Has Come To

New member
וטעיתי אגב..הפורום קיים כבר משנת 2001...

אבל עדיין פרופיל משנת 2005 זה פז"ם מכובד ביותר...

sivan120

New member
פחות מקבלת ממך הוראות

או צריכה ממך אישורים, אתה מוזמן לא לענות לי בעתיד, תצליח.

sivan120

New member
תשובה כללית לכולם

נחמד שאתם מתעסקים בי ולא במשחקי מחשב, ממש חיים כאלו...אני ממש לא טרולית ואם השאלות שלי מראות על טרוליות, הבעיה לא בי (גם הפרופיל מ-2005...כאילו hello), אין לי יותר מידי זמן, אני פשוט לא משחקת הרבה (גג חצי שעה ביום) ולא מעורה יותר מידי בתחום- לכן כל השאלות.
אם זה עניינו של מישהו אז יש לי תואר ראשון בפסיכולוגיה וספרות והיום אני מסיימת תואר שני בפסיכולוגיה, אני אוהבת לשחק משחקי מחשב, גם כאלו "אלימים" (למרות שזו נחשבת טריטורה של גברים) ויש היום גם מחקרים רבים שמעידים על תרומת משחקי המחשב לחשיבה (ואולי אני אחקור את העניין בעתיד).
האנגלית שלי מצויינת, קוראת מאמרים באנגלית אבל שוב, לא בקיאה במונחים של המשחקים -לכן אני שואלת (וכן, לא ידעתי מה זה פליישטן פלוס, קשה להכיל את זה, הא?).
בעניין כינוי של כ"פתייה"של playgirls, בהצלחה עם הגישה אבל אני לא מתכוונת לרדת לרמה כזו. אני אמשיך לשאול שאלות ולהשתתף לפי חוקי תפוז ולהיות נחמדה לכולם, מי שרוצה יענה ומי שלא, אז לא. חבל שזו הגישה לאנשים ששואלים, משתפים בקנייה שעשו ומנסים להיות נחמדים.

V Has Come To

New member
פליישטן פלוס?

האמת זה מתאים כי הפלייסטיישן פלוס באמת גרוע...לדעתי יותר מתאים השם פליי-שתן פלוס...
ולמה שנדבר כאן על משחקי מחשב? זה פורום קונסולות...

אני תמיד האמנתי לך שאת יודעת אנגלית ושיש לך תארים

זה לא סותר את זה שאת טרולית נהפוכו.

אגב את קוראת למשחקים כמו שילד בן 9 אומר אותם.

טום ריידר? באמת? זה נראה לך משהו שקשור למשחקים? תעשי טובה.
את יודעת מתי שמעתי אנשים קוראים לטומב ריידר טום ריידר?

כן כמו שכתבתי בכותרת שהייתי בן 9 ככה קראו למשחק בבית ספר שלי, אבל בכיתה המתאימה ובגיל המתאים. לא בחורה בת 27.

sivan120

New member
אחד מתכונותיו של הטרול הוא שהוא זקוק לתשומת לב

ולכן הוא כותב כל הזמן הודעות. אני סיימתי בהודעה שעליה הגבת אבל אתה ממשיך לכתוב הודעות, אז כנראה שאתה הטרול ולא אני

V Has Come To

New member
מה עם "ארקלם אסולין"?

"דיבאלו"
"רד אלקט"
"Assain3"
"אססונס קרייד"
ומי שחושב שאני ממציא את זה מוזמן לעשות חיפוש והיו עוד הרבה כאלו...
וגם לשאול אם התלת מימד בPS3 יעבוד גם בTV ללא תלת מימד ועוד עשרות פניני חוכמה שכאלו...
אגב סיוון...מוזר שאת לא יודעת מה זה פלייסטיישן פלוס כי כבר שאלת את השאלה הזאת ב2011 וגם קיבלת תשובה מפורטת ממש כאן: http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/194/152888344/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D/%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7
ועוד משהו שאני לא מבין סיוון..בהודעה ששאלת גם על הפלוס אמרת שאח שלך המליץ לך לפתוח יוזר אמריקאי אז זה אומר שהוא מבין עניין אז למה את לא שואלת אותו את כל השאלות קיטבג האלו בארוחות שישי של המשפחה במקום להטריח אותנו? טוב נו...הוא בטח עסוק מדי כמנתח מוח בשיקגו...משפחה של אקדמאים...

sivan120

New member
שלחתי לך מסר, לא מתכוונת לעבור בשתיקה על מה שכתבת כאן

PlayGirl3

New member
אסולין זכור לי במיוחד

אגב, תחשבו על ה"מונח המקצועי" (שכנראה חצי שעה ביום כבר 5 שנים- מעל 900 שעות, לא מספיקות כדי לדעת אותו) שאמור להיות שם במקור במקום 'אסולין' ועל תחום ההתמחות שלה, ותגידו לי אם זה הגיוני כל העיוותים האלה.

sivan120

New member
חחחח, את ממש בדרנית, יאללה תמשיכי לבייש אותי, נראה....

כמה רחוק את יכולה להגיע וכמה את יכולה להסתבך.

למעלה