עשיתי רכישה רצינית מאתר game...

sivan120

New member
וואו, איזה משפט גאוני שחררת עכשיו...

קדימה, תמשיכי לנסות לבייש אותי, זה כל מה שאת מסוגלת?

מישהו 2

New member
חברי הפורום הנכבדים!

אני מציע לכם לקחת צעד אחד אחורה בכל הקשור לזיהוי טרולים בפורום. אתם חייבים להבין שלא כל מי שפעיל או גולש בפורום הזה בא מעולם הדומה לשלכם.

לא כולם גאוני טכנולוגיה, ששיחקו כל חייהם משחקי מחשב ויודעים כל מה שהולך בתחום ואיזה שירותים פועלים וכדומה... לא כולם חיים ונושמים גיימינג על כל מה שיוצא בזה.
וזה לא מהתפקיד שלכם להחליט מי טרול ומי לא, כל עוד אותו הבן אדם לא פוגע בכבודכם או מציק לכם, אני לא מסכים לפרסום של הצהרות פזיזות. כי יכול להיות שאתם עושים טעות מרה ומשמיצים בן אדם לשווא.

זה גם לא המקום לבקר אדם ולרדת לפרטיו האישים , מה הוא למד ואיזה תארים יש לו. זה לא צריך לעניין אתכם. אני מבקש להתמקד במטרה של הפורום הזה שהיא דיונים על קונסולות ומשחקים.

נכון לעכשיו, לא הבחנתי בשום רמז, אפילו דק לכך שלסיוון יש איזשהי מטרה "להטריל" את הפורום, ההודעות שלה תמיד קשורות בנושא הפורום ומעולם לא ראיתי בהן איזשהי הפרעה לדיונים שמתבצעים כאן... אדרבא, אני שמח שהיא כותבת כאן.

השרשור הזה התחיל כמו שצריך והוא התדרדר למקומות לא רצויים.
בבקשה תהיו נחמדים יותר, ולהבא אם יש לכם איזשהם חשדות אבקש לשלוח לי מסר אישי ומבחינתי אם אתם מרגישים כך כלפי מישהו פשוט אל תגיבו לו.

sivan120

New member
תודה רבה, רק אוסיף...

שבסך הכל יש לנו כאן אהבה משותפת למשחקי קונסולות ונכון, אני לא יודעת לבטא את שמות המשחקים ופחות בקיאה בכל המושגים ולפעמים מבקשת עזרה כי יש לי עוד דברים שאני עושה- מי שרוצה לעזור שיעזור ומי שלא, אז לא. אין צורך לרדת לדברים אישיים ואין לי שום מטרה להטריל (השאלות שלי הם מתוך אי ידיעה, לא מתוך רצון להציק), פשוט קצת סבלנות לכאלו שלא שולטים בכל רזי התחום.

evilplate

New member
כרונו הדביק לך למטה

שמעי העלילה הראשית די פשוטה, רק יש כל מני דמויות שמגיחות ממשחקים קודמים ששווה להכיר ושיהיה לך ידע כללי לגביהם, גם יש שלב במשחק שעוברים איתך על אילו בחירות עשית במשחקים הקודמים ועדיף שיהיה לך מושג כללי לגביהם.
&nbsp
בנוסף יש גם המון מידע בתוך המשחק עצמו, קודקס שלם על הדמויות והעולם שממשיך להתעדכן כל הזמן עם ההתקדמות שלך, יש לך שם די הרבה טקסטים לקרוא וזה די חובה כדי שתכנסי לעולם אז תתכונני.
&nbsp
חוץ מזה יש המון קווסטים וסיפורים צדדיים שלא דורשים ידע והסיפור שלהם מתחיל ומסתיים בקווסט, התוכן הצדדי לא פחות טוב מהראשי ובתכל׳ס הוא אפילו יותר Memorable לרוב.

amithas190

New member
רוב הבאגים תוקנו , הבעיות שלו אחרות

בגרפיקה-טקסטורות מכוערותשל כל המבנים והחדרים.
יש מסך טעינה בכל פעם שנכנסים למבנה.
מדובב פשוט גרוע לדמות הראשית- נשמע כמו צעיר אמריקאי מתחכם ולא מתאים לאווירת סוף העולם.
משימות צד מיותרות.
חוץ מזה העלילה הראשית נחמדה ומי שבא בלי ציפיות יכול להפיק ממנו הנאה.
&nbsp
ללא ספק הוויצ'ר זה המשחק הכי טוב שיש לך ברשימה, תתחילי ממנו ותקראי קודם את התקציר של קוטאקו.

sivan120

New member
אני אנסה אותו, אולי אני אוהב...

אני לא יודעת אם אני אתחבר לוויצ'ר, זו פעם ראשונה בזאנר הזה. בכל מקרה יש עוד 2 משחקים שנראה לי שאני אהנה מהם, להבא אני אתייעץ כאן לפני הקנייה.

sivan120

New member
דרך אגב, אני חייבת להגיד שהוא בכלל לא זול

ב-zavvi פולאאוט 4 הוא המשחק הכי יקר, יותר מהוויצ'ר ושאר המשחקים שקניתי.

עטלפוני

New member
[כמעט] אף אחד לא משחק ac בשביל העלילה

(מה העלילה בכלל ? הכל נזנח מאז ac3)
&nbsp
זה נטו כדי להנות מהעיר תלת מימד שהם בונים. זה שעל הדרך אפשר להרוג אנשים ולקפוץ מגגות זה בונוס :)

סדרה של Style over Substance על קצה המזלג.

עזוב העלילה עוד מילא שתהיה גרועה, המשחק משחק את עצמו אין אתגר בשום דבר, אין אתגר בפארקור וכל המשחק זורק עליך ערמות של משימות צד כדי שתרגיש שיש לך המון פעילויות לעשות ושקיבלת תמורה טובה ל60 דולר.

סדרת AC צורמת לי במיוחד, אחרי שwatch dogs הביא ליטוש רציני למערכות הקרב שלו.

מערכת ההתגנבות שלו הכי כיפית שראיתי בעולם פתוח, כנ'ל מערכת הירי.
(שוב, לסטנדרטים של עולם פתוח)

וזה הראה לי שיוביסופט כן מסוגלים לעשותג גיימפלי טוב בעולם פתוח כשהם רוצים.
הם לא רוצים לעשות שיפוץ רציני לAC כדי לא לעצבן הרבה מאוד אנשים כמו סיוון שאוהבים את הזבל הקזואלי הזה.

amithas190

New member
לא מסכים איתך לגבי watchdogs

ממה שאני זוכר הייתי יורה בשומר , הוא היה מסתכל קצת לצדדים וממשיך בשלו כאילו כלום. ה ai שם היה גרוע ביותר.
&nbsp
תגיד מה עשית עם היטמן בסוף ? סיימת את החבילה הראשונה ? היה שווה?

זו לא היתה החבילה הראשונה גבר, זו היתה בטא והיא היתה מדהימה

לבעלי הפלוס, אז לא שילמתי. הבטא היתה שווה בטירוף אבל מלאה באגים והבנתי שיש באגים לא מעטים גם בחבילה הראשונה.

כמו שאמרתי אז, היטמן עשה קמבאק הכי טוב שיכול להיות :) אני חושב שכדי להחליט אם החבילות שוות לך אתה צריך להיזכר איך שיחתקת את המשחקים האלה.

חרשת על כל משימה עד שהשגת silent asassin ? כי אם התשובה חיובית
אז כנראה שתשיג המון גיימפלי מהחבילה הראשונה.

אני מעדיף לחכות למשחק השלם, כי למרות שחרשתי על כל משימה בהיטמן, היו לי פעמים שלא תמיד הצלחתי להשיג silent asassin במשימה מסוימת ואז עברתי למשימות אחרות וחזרתי בסוף למשימות הקשות כשהצלחתי לחשוב על דרך פיתרון.

במילים אחרות אני מעדיף שיהיה לי מבחר גדול של שלבים, ולא חבילות בסיסיות.

אז תחליט מה מתאים לך. לדעתי זה יהיה אחד המשחקים הגדולים של השנה.

בנוגע לwatch dogs אתה צודק לגמרי לגבי הAI הטיפשי.
גם עיצוב המשימות היה מעפן (יותר מדי משימות מרדפים בכביש)
אבל הירי עצמו איך שהוא הרגיש ואיך שההתגנבות היתה כייפית היה top notch לטעמי.

sivan120

New member
דרך אגב, מישהו כאן שיחק AC Unity?

איך הוא? אפשר לשחק בו כבר כי הבנתי שהיו בו בהשקה הרבה בעיות...

evilplate

New member
המצב שלו הרבה יותר טוב מההשקה

אבל הוא עדיין לא ממש 30 נעול.
&nbsp
מצד שני אם לא היתה לך בעיה עם הביצועים של המשחקים על הפס3 לא צריכה להיות לך בעיה עם איך שהוא רץ עכשיו, רוב הסיכויים אפילו שהביצועים שלו יותר טובים מהמשחקים על הפס3, רק שביחס למשחקי עולם פתוח אחרים על הפס4 הוא פחות חלק.
&nbsp
באטמן למשל רץ כמו תחת של תינוק, אל תצפי מיוניטי לרוץ ככה.
סינדיקייט השתפר בקטע הזה והוא יותר קרוב ל 30 נעול.

עטלפוני

New member
סה"כ עבד לי סבבה, לעיתים היו ירידות פרימיים

כמעט ולא נתקלתי בתופעות של אנשים נעלמים/להתקע באוויר. שיחקתי רק אחרי שיצאו כל הפאצ'ים המרכזיים. תוך כדי משחק פחות נהנתי, אבל אני מודה שככל שעובר הזמן אני מוצא את עצמי "מתגעגע" להסתובב בפריז של המשחק. הם עשו שם עבודה מאוד יפה.

אגב סיוון משהו שאת חייבת לקרוא לפני שתתחילי את המכשף 3.

http://kotaku.com/a-beginner-s-guide-to-the-world-of-the-witcher-1704506152

התקציר המעולה של קוטאקו לכל הדברים שאת צריכה לדעת על העולם של המכשף 3 כדי להנות מהסיפור שלו לפני שאת מתחילה לשחק (הם מדלגים על הדברים הלא מענינים)

אז תכיני לך קפה ושבי לקרוא את זה מתישהו (אבל לא ממליץ על קפה הפוך, כי זה משמין כמו ארוחת צהרים רק שתהי בעניין)

הכתבה הזו כתובה מעולה ואם את לא קוראת אותה זה יהיה קצת דיל ברייקר.

sivan120

New member
תודה, יקח זמן עד שאני אגיע אליו

אני עכשיו בבאטמן, מאוד נהנת, אבל אני בטחה שגם המכשף יהיה חוויה.

למעלה