עשרות נפגעים בחיפה

gershon17

New member
אני סילקתי אותנו מעזה ומלבנון?

אני? כבר מזמן לא התבלבלו ביני לבין אהוד ברק או אריאל שרון.

gershon17

New member
מתי עשיתי את זה?

ואיך? תגיד לי, כדי שבפעם הבאה שאני מביא לשינוי מדיני כזה, אני אדאג לפוזיציה מתאימה בשוק ההון וגם ארוויח מהעניין. זה נחשב שימוש במידע פנים?

אלו השגים משמעותים?!

סליחה?!! החיזבאללה קודם כל מפסיד קורבנות בתוך מספר שבועות שהוא לא קיבל כאלו קורבנות מצידו במשך שנים!! החיזבאאלה חטף את לבנון הוא הרס אותה! יידרש שנים ומיליארדי על עשרות מיליארדי דולרים בשביל לשקם את כל ההרס! זה השג לחזבאללה?!

gershon17

New member
ברור שאלה השגים משמעותיים

הם מאד מרוצים מההשגים האלה. לחזבאללה לא באמת איכפת מהתשתיות בלבנון, אז למה שלא יהיה מרוצה? גם החמאס מרוצה להפליא מכך שזכה לשלוט ברשות הפלסטינית. מה, אתה חושב שהם מצטערים על כך?

gershon17

New member
שכחתי כנראה עם מי אני מדבר

אתה הרי זה שאומר לאנשים אם לעשות יותר או פחות מאשר חובתם החוקית, אתה זה שגרם לי להוציא את צה"ל מלבנון ומעזה בלי הסכם, ואתה גם זה שבמחי כובע יכול לגרום לי להיות אשם בקסאמים. אולי בגלל זה אתה זה שמחליט עבור החמאס מהו הישג. באמת לא צריך לתהות או לברר מהו הישג מבחינתם, מספיק רק לשאול אותך וזהו. זה אמנם מזכיר קצת את הנטיה של אולמרט להכריז כבר חודש שניצחנו, אבל אני לא אעליב אותך בהשוואות מבזות שכאלה.

אני מסתכל בעין שפויה

ומה שאני רואה שהחאמס לא השיג כלום. הוא רק הורס לעם שלו. ומהו הישג מבחינתם?!

gershon17

New member
הישג מבחינתם הוא, כמובן

מה שהם מגדירים כהישג, ושנתפס אצל הציבור שבו הם פועלים כהישג. זה לא משנה אם זה נתפס אצלך כהישג או לא.

פגיעות ישירות בבניינים בעיר. ../images/Emo5.gif

2 בניינים צמודים בואדי ניסנאס ובניין ברחוב המגינים. וזה רק 2 זירות משש. עד כה 3 הרוגים ויותר מ100 פצועים.
המכה הכי קשה שספגה העיר שלי חיפה עד עכשיו.

נו מה אתה מתבכיין כל הזמן?!

את ההתבכיונות שלך תתבכיין לעמיר פרץ שלך!! דיי כבר לצביעות !! אתה איש מפלגת העבודה!! אתה שמולני!!

toxic2004

New member
מביס אט אט..

והנה היום אנו מתבשרים כי אולמרט מתכנן פינוי של כל תושבי הצפון למרכז ולדרום. זאת לא תבוסה? האם זה ניצחון, או שמא אנחנו עיוורים?

אשרת

New member
ומאיפה הבאת את זה?

אתה באמת מעוניין שישארו אזרחים במקומות אשר מופגזים אך ורק על מנת לספק את האגו הגברי שלך? אני מבינה שמבחניתך נצחון זה השמדת עם.

אשרת

New member
חבל שאתה שחכת...

"אולמרט עדיין לא אישר, אבל ל-ynet נודע כי בלשכתו כבר מגבשים תוכנית לפינוי תושבים המבקשים להתרחק מאימת הרקטות וכן דנים בהיבטים הטכניים ובהשלכות הכלכליות. בכיר בלשכה מאשר כי התוכנית נבחנת. עם זאת, לדבריו, "מספרי האנשים בהם מדובר מבהילים ולפי שעה טרם הוחלט על הפעלתה" " אנשים אשר מעוניינים להתרחק משם. או שאולי אתה צריך לאסור על אנשים לעזוב את הבתים שלהם?

gershon17

New member
ושוב לא נותר אלא להסיק

שתושבי שדרות לא ראויים לשום יחס. אף אחד לא דיבר על פינוי שדרות, לאף אחד לא מזיז שגם שם מופגזים כבר 5 שנים.

אשרת

New member
ולמה אתה בדיוק בא אלי בטענות?

אני זאת שיושבת בממשלה? כמו שעושים תוכנית מסודרת לאלו שרוצים להתפנות בצפון עקב הלחימה יש לעשות זאת גם לתושבי שדרות, למי שירצה.

למעלה