../images/Emo12.gifהכל מקובל - אבל למה בשם בדוי?
אני ממש לא מבינה למה נתפסתם לקטע של הרבנות, רוב הסעיפים שציינתי אינם נוגעים כלל וכלל לרבנות למרות שבמדינת דת כשלנו הכל איך שהוא מגיע אליהם. אין לי בעיה עם זה ששוב קיבלתם רגלים קרות - הרי זו לא הפעם הראשונה, למרות שבפעם הקודמת החלטתי לרוץ קדימה עם האני מאמין שלי וכיום כולכן נהנות מזה. וזו אחת הסיבות שבגינה החלטתי הפעם לא לקחת את העניין לידיים. רק שאיך שהוא אני תמיד מתפתה כן לטפל בעינינים בוערים.
לא נפגעתי מההתקפלות נפגעתי מהשמוש בניק בדוי
אחת הסיבות ששמתי את הסקר ששמתי הוא כדי לבדוק דופק לפני שאני רצה קדימה, למרות הפידבקים והאצה ששולחים לי במסרים. וכן אני שולחת מכתבים לכל מיני גופים, אבל זה רק למטרת איסוף מידע בשלב ראשון. ואני אגיד לכן מה לי בוער באופו אישי ושיסלחו לי אלו שפנו אלי במסרים, עם דברים נוספים - אתן מוזמנות לעלות את הנקודות בעצמכן. 1.
אין אחדות מחירים למנות זרע בארץ ולמה זה חשוב לי
כי אני משלמת היום 400 ש.ח. למנה, בעוד שבמרכז הארץ המחירים נעים מ-280 ש.ח. 2.
אין חובת דיווח על הריון ושוב אני חוזרת על הדוגמה האישית שלי,,,כאחת שקנתה מנות זרע ממרכז הארץ וטופלה בצפון הארץ - לו הייתי נכנסת להריון ולא מודיעה(כי אין חובת דיווח)לתורם X היו יותר צאצאים - ומי יודע כמה עוד יש כמוני. אז מי שדיברה על סטטיסטיקה וסיכוי, את צודקת אבל אל תשכחי שאנחנו חיים במדינה קטנטונת => ומכן אני מגיעה לסעיף נוסף. 3.
אין מעקב אחרי תורמים ז"א שכיום, יכול תורם לפזר את זרעו בכמה וכמה בנקי זרע בארץ => מכאן נובע, ריבוי נוסף של צאצאים. 4.
מהי כמות הצאצאים המותרת לכל תורם כיום, משיחות שלי עם בנקי זרע שונים, אני מקבלת תשובות שונות אחת מהשניה => לא ממש ברור לאף אחד, וזו נקודה שבהחלט צריך לחזק. 5.
שמירת מסמכים/מרכוז מידע כיום המצב הוא שאחת לכמה שנים, בהתאם לנוהל של כל בנק זרע , הם משמידים תיקים. => מכאן נובע, בעוד כמה שנים, לאף אחד לא יהיה שום מידע על תרומות ותורמים משנים אלו. ולא רק זה, כיום המידע מאופסן בכספות בשיא הסודיות והוא אפילו לא ממוחשב. מצטערת אבל אם כל הרצון לסודיות, זה מאוד מסוכן - ולראיה, מה שקרה בהולנד. לו יקרה מצב כזה פה,,,אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו. מעבר לכך, ושוב,,,זה מהאני מאמין שלי,,,,אם יקרה מצב בעתיד לא עלינו ונזדקק לצד הגנטי על מנת להציל חיים, לא הייתן רוצות שהוא יהיה נגיש במקרה כזה
כמובן שלא לכל אחד, אבל עדין שיהיה נגיש ולא באיזה משרפה. חוצמיזה, תקראו את התשובה שהרב דר´ מרדכי הלפרין ענה לי - אלו נקודות שכרגע מוצעות בהצעת חוק לאישור תרומת ביציות. אז לא המצאתי את הגלגל, וכולם יודעים שאלו נקודות שכרגע מהוות פריצה בחוק, וצריך לטפל בהן. למה אנחנו ולא נשים נשואות
גם הן צריכות להצטרף אלינו אפילו בעילום שם בגלל הבעיתיות או כתמיכה מאחורי הקלעים. אבל אני פועלת כחד הורית מבחירה שנושא זה חשוב לה, ושאר האוכלוסיה יכולה להצטרף אלינו או להלחם את מאבקיה בעצמה. ושוב,,,תצאו מהקטע של הרבנות, ולא בגלל שהם אינם חשובים נהפוכו הם חשובים מאוד, אבל יש עוד דברים אחרים שלא פחות חשובים מהם. JUST FOR THE RECORD למה שלא תהיה אפשרות למפגש בין חצאי אחים לנשים המעוניינות בכך
הרי יש כבר מרכז בעולם שאוסף מידע למפגש שכזה. ואני באופן אישי חושבת שזה יהיה מאוד נחמד לא הייתה אופציה כזו גם בארץ. מעבר לכך שזה היה פותר במקצת את הבעיתיות במפגש בין אחים שיכולה בהחלט להתרחש בעתיד.