ואאוווווו עוזבים אתכם לכמה ימים
וכמה בלאגן. אז הינה חזרתי לאחר מחלה, ועדיין לא הספקתי לקרוא את כל ההודעות, אבל מה שכן קראתי חרה לי כל כך שהייתי חייבת להגיב ומיד, אח"כ יתכן שיהיה לי מה להוסיף. אז ככה:
טוויטי יקרה מאדלא יודעת מה לגבי האחרות (במיוחד לגבי אלה שלא הכרנו כאן קודם), אבל אני ממש לא קיבלתי רגליים קרות, ומי שקיבלה מוזמנת לטבול את רגליה באמבט חם. אני איתך יכולה ומוכנה לכל פעולה שתידרש,ואני חושבת שאת יודעת את זה. על כל מה שעשית (המכתבים) מאחורי הקלעים, בשקט, מגיע לך
ועוד פעם
, את לפחות פועלת ועושה ואני מסכימה עם ולנסיה שאת גם מחליטה (כמי שפועלת)מה חשוב לך להילחם עליו ומה חשוב פחות, לכן
בבקשה אל נא תחדלי משום פעולה, גם אם יש בנות שמרגישות אחרת, וזו זכותן. המכתב שלך לוועדה הפתיע אותי לטובה, אני עוד יושבת וחושבת למי יש להפנות את הקושיות שלנו והרי עוד מעט כבר פסח
, ואת כבר מצאת כתובת. כשנכנסתי לכל העניין, לא הייתי מודעת לכל הבעייתיות שיכולה להיות כרוכה, ולא חשבתי לרגע שהעניין כל כך פרוץ, וככל שעובר הזמן אני ממש נדהמת, לא ידעתי דבר על המילה הנוראה הזאת "שיתוקי" (מי המציא אותה? האסוציאציה גורמת לי רעדה). לכן הפורום הזה כל כך חשוב, יש העברת מידע, ומתבצעת פעילות, אמנם רק של טוויטי בנתיים, אבל אני מקווה שזה ישתנה בקרוב. אז טוויטי´לה שלנו, אל נא תעלבי, ואל תתני לבודדות לרפות את ידייך, כי אחרות (כמוני למשל) - איתך. אני לא ממש טובה בניסוחים, ונראה לי שולנסיה ביטאה את הדברים שאני מרגישה. המון המון
ים, ואל תישתני לנו - הישארי כפי שאת - כך אנו אוהבים אותך