עתיד ילדינו
החמודים שנולדו

דורית++

New member
הבחירה גם אצלי מוצלחת

כשאני מסתכלת על ילדיי, אני חושבת שבאסף הרופא עשו בחירה באמת מוצלחת. למען האמת, ובהתחשב בטעמי הגרוע בגברים, נראה לי שאם הייתי בוחרת בעצמי זה היה פחות טוב... דורית

מבט אופטימי על גנטיקה

דולי חביבתי, כבר היום, ובטח שעוד 20 שנה, ניתן לעשות בדיקות גנטיות של בני הזוג העומדים להינשא (יש מדינות בעולם שזה חלק סטנדרטי מהליך הנישואין), על מנת לשלול אפשרות של קרבה מוגזמת. אני לא חושבת שיש פה בעית אמת. מה גם שיש סיכוי גדול שהכלה המיועדת היא בת לאבא שניתן לשאול אותו, בדיסקרטיות כמובן, אם תרם זרע בעבר, והסכוי שתשובתו תהיה חיובית הוא נמוך מאוד. מרגיע?

b e t y a

New member
ואאוווווו עוזבים אתכם לכמה ימים

וכמה בלאגן. אז הינה חזרתי לאחר מחלה, ועדיין לא הספקתי לקרוא את כל ההודעות, אבל מה שכן קראתי חרה לי כל כך שהייתי חייבת להגיב ומיד, אח"כ יתכן שיהיה לי מה להוסיף. אז ככה: טוויטי יקרה מאדלא יודעת מה לגבי האחרות (במיוחד לגבי אלה שלא הכרנו כאן קודם), אבל אני ממש לא קיבלתי רגליים קרות, ומי שקיבלה מוזמנת לטבול את רגליה באמבט חם. אני איתך יכולה ומוכנה לכל פעולה שתידרש,ואני חושבת שאת יודעת את זה. על כל מה שעשית (המכתבים) מאחורי הקלעים, בשקט, מגיע לך
ועוד פעם
, את לפחות פועלת ועושה ואני מסכימה עם ולנסיה שאת גם מחליטה (כמי שפועלת)מה חשוב לך להילחם עליו ומה חשוב פחות, לכן בבקשה אל נא תחדלי משום פעולה, גם אם יש בנות שמרגישות אחרת, וזו זכותן. המכתב שלך לוועדה הפתיע אותי לטובה, אני עוד יושבת וחושבת למי יש להפנות את הקושיות שלנו והרי עוד מעט כבר פסח
, ואת כבר מצאת כתובת. כשנכנסתי לכל העניין, לא הייתי מודעת לכל הבעייתיות שיכולה להיות כרוכה, ולא חשבתי לרגע שהעניין כל כך פרוץ, וככל שעובר הזמן אני ממש נדהמת, לא ידעתי דבר על המילה הנוראה הזאת "שיתוקי" (מי המציא אותה? האסוציאציה גורמת לי רעדה). לכן הפורום הזה כל כך חשוב, יש העברת מידע, ומתבצעת פעילות, אמנם רק של טוויטי בנתיים, אבל אני מקווה שזה ישתנה בקרוב. אז טוויטי´לה שלנו, אל נא תעלבי, ואל תתני לבודדות לרפות את ידייך, כי אחרות (כמוני למשל) - איתך. אני לא ממש טובה בניסוחים, ונראה לי שולנסיה ביטאה את הדברים שאני מרגישה. המון המון
ים, ואל תישתני לנו - הישארי כפי שאת - כך אנו אוהבים אותך

שלום BETYA

בחרתי לא להגיב אבל אם תקראי את כל ההודעות תראי שהדברים יצאו מהקשרם ולא היתה כאן ביקורת על פועלה של טוויטי נהפוך הוא. התחלנו לדסקס כאן שיש דברים עקומים בבנקים וכדאי לחשוב מה חשוב ועל מה להתלונן וכו. טוויטי ביקשה שאנחנו ניקח את המושכות לידינו. וזה היה מקובל ככה התרשמתי גם מבחינתי. היו כאן בנות שנבהלו מהרבנות..מה גם שעניין השתוקי לא היה לי ברור כי אני עדיין בעניין של מחירי מנות זרע ובחירת תורם..אז זהו בקיצור טוויטי נעלבה ושאלה למה בעילום שם ואני גם לא מבינה את הביקורת הרי כולנו כאן בעילום שם לא ?? אז אני מציעה שנמשיך לדסקס לפני יציאה לפעילות.. יותר עדיף והנה הצטרפו ירושלמיות ככה שיש אפשרות ללמוד מה התנאים שם..זהו בינתיים בהצלחה לכולןןן...!

b e t y a

New member
הלו במבה

תודה שהכנסת אותי בסוד הענינים. אבל בנתיים הספקתי לקרוא, ואני לא חושבת שדברים יצאו מהקשרם. טיבעי, שכאשר מישהו עושה משהו שיהיה תמיד מי שיבקר (תשאלי כל דייר שמתפקד כועד הבית), אבל אני לא חושבת שיש ממה לפחד (רבנות) ולא חושבת שמי שמשתתפת פסיבית נמצאת במקום שבו היא יכולה לבקר, ולא חשוב כמה עקשנית היא, כדי לבקר צריך לעשות תחילה. בעצם לא הייתה כאן ביקורת - אלא בקשה שלא לפעול בתחום מסוים, וגם זה לא נראה לי, שוב - אנו צריכות לאחד כוחות ואפשר שכל אחת תביע דעתה, אבל לעצור פעילות מבורכת? בבקשה אל נא. כל נושא בנקי הזרע פרוץ לחלוטין בצורה שאני לא הייתי חושבת שאפשר לראות במאה ה- 21 , ועובדה, אז אם לא אנחנו - אף אחד לא יעשה את העבודה עבורנו. אז אפשר אולי להעביר שאלה לכל הבנות שיפרטו מה נראה להן חשוב ומה לאו, בלי כמובן להבטיח דבר לאף אחת. ודרך אגב, במבה יקרה, למה החלטת שלא להגיב? נראה לך לא מספיק חשוב? אני שואלת כי אני הרגשתי צורך מיידי להגיב.

אני מסכימה

את צודקת הייתי צריכה להגיב ולעניין שהיצעת להריץ שאלה שתעבור בין כל הבנות נראה לי רעיון מצוין. לי למשל חשוב לשלם פחות עבור מנות הזרע ולקבל כמה שיותר אינפורמציה על התורם ושיאפשרו לי לבחור בלי "לשדך". הרעיון שאימהות לצאצאים מתורמים זהים תוכלנה להפגש נשמע לי מצוין ולא מפריע לעיקרון הסודיות. זהו בינתיים איזה כיף שהפורום תוסס..יש עניין וככה גם פסיביות נכנסות לפעולה. אגב עקשנית את מוזמנת חזרה בכיף במבה

למעלה