פאןפיק

../images/Emo191.gif בואו נהפוך את זה לשירשור פאנפיקים רשמי

כי יש לי פיק בהמשכים שלי ושל פאאמוני(Rock thid party) :] שם הפיק: שני טיפשים וזונה. דירוג: R נראלי. קללות, מילים בוטות, ניצול מיני ועוד XD ז'אנר: הומוריסטי. שיפ: אין ממש שיפ הפעם, ביל\כולם D: כותבות: תאאמר ופאאמוני. *הפיק בהודעה הבאה*

../images/Emo191.gif אופס!!! +הפיק D: ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אופס שמתי את הפרטים של הפרק השני D: הנה הפרטים של הפרק הראשון: שם הפיק: שני טיפשים וזונה. דירוג: משתנה כל הזמן. אממ... מתחיל בPG13 ואולי אפילו יגיע לR ז'אנר: הומוריסטי. שיפ: ביל\קתרין. קתרין\טום. טום\ביל. כותבות: תאאמר ופאאמוני. **************** טום התעורר מעורפל מאוד וראה בחורה לידו. "פאק שוב השתכרתי אתמול, לפחות היא כוסית." חשב. הוא הרים את השמיכה כדי לבדוק עם היא עירומה עדיין והוא ראה שהבחורה הזאת היא בעצם ביל! "פאק! לא לא לא לא לא!" ביל התעורר בבהלה מהצעקות של טום- "מה? מה קרה? איפה קתרין? אה?! טום?!!? פאק! לא לא לא לא!" פתאום החדרנית החרמנית נכנסה לחדרם ובהתה בקטן של טומי- "אה, אוי פאק, אמ... הנערה הבלונדינית ביקשה ממני למסור לך את זה." אמרה החדרנית בבושה והגישה לטום מכתב, עדיין בוהה בקטן. החדרנית הרגישה כל כך חרמנית עד שעוד שניה עמד לה הפוטקע, אבל אז התאוששה ויצאה במהירות מהחדר. טום פתח את המכתב והיה כתוב בו: טומי חמוד, היה לי כל כך כיף בלילה! מצטערת שהלכתי כל כך מוקדם פשוט.... עזוב. בכל אופן, ביל החליט להצטרף אלינו בבוקר, הוא ממש סהרורי הא? לא ידעתי שהוא ישן עירום! אוהבת, קתרין. ירדו לטום כמה אבנים גדולות מהלב והראה לביל את הפתק, לביל הייתה תחושה מוזרה- "הומ... קתרין, זה אותו שם כמו של קתרין שלי... מעניין, טוב נו- כוס קפה הייר אי כאם!" ביל שתה את כוס הקפה שלו וטום מיהר להתקשר לקתרין, הוא ביקש מביל להביא לו את המספר של קתרין אשר היה מונח על השולחן לצד המספר של קתרין של ביל. "מממ..." חשב טום, עדיין ישנוני. "למה המספר אותו דבר?" גירד בראשו בטימטום. "אע ביל! תשים בוקסר למען השם!" ביל צחק ואמר בטימטום- "מה טום? איזה צירוף מקרים שלשנינו יש בחורות שיש להן אותו שם ואותו מספר טלפון! איזה צירוף מקרים" *טום צוחק ונוחר באותו זמן* - "מה ביל? נהנת אתמול בלילה הא?" "כן!! תגיד טום, אולי נעשה דאבל דייט? אני, אתה, קתרין וקתרין?" הציע ביל. "זה רעיון! אבל קודם אני צריך להתקשר לקתרין! טווו טוווו" שר טום יחד עם הטלפון. קתרין עונה ובינתיים ביל מנסה להתקשר לקתרין שלו והמספר תפוס. "מוזר..." הוא אומר לעצמו. -בינתיים בבית של קתרין- "הווו! אולי אני אתקשר לבילבולבולון?" פתאום מצלצל הטלפון שלה וזה טום. -חזרה לדירה של ביל וטום- ביל מצותת לשיחה. "כןןן! הוו קתרין! אני מת לפגוש אותך כבר." אמר טום. "איכ." חשב ביל, "קתרין שלי יותר סוטה." קתרין אמרה לטום- "כן! אני מתה שתצליף בי עם הראסטות שלך... מממ... כן! טוב יאללה טומי אני חייבת לנתק!" היא ניתקה והשאירה את טום חרמן מתמיד, עוד שנייה עושה את המנורה שלידו. לאחר שקתרין ניתקה לטום, התקשרה לביל. "הווו בילי!! מי הבילבילבולבולון המבולבל שלי?" וביל בשיא החירמון והטיפשות עונה- "שקשוקה!!" (יובל המבולבל למי שלא מבין). קתרין שיתפה פעולה: "הוו שקשוקה! חמה... חריפה?" "ספיסי!" אמר ביל, מוחא כפיים בילדותיות, "איף יו וואנה בי מיי לאבר..." התחיל ביל לשיר את השיר של הספייס גירל. פתאום! נכנס טום לחדר עם מבט אידיוטי על הפנים, ביד אחת מחזיק מנורה וביד השנייה מחזיק מיקרופון דמיוני ושר(זייף) יד עם ביל. פתאום קתרין החלה לשיר מהצד השני של הטלפון יחד עם ביל וטום, שוכחת שטום שם. "היי!", אמר טום ונדלקה אצלו לפתע נורה אדומה, "יש לי פיפי מטורף." אז הוא רץ לשירותים ודפק גניחה. כאשר יצא מהשירותים הוא ראה את ביל מדבר במסנג'ר עם נערה שנראית מאוד מוכרת... לאחר חשיבה ארוכה ביותר נזכר- "היי! זה פאקינג גיאורג!!" טום היה חרמן במיוחד וביל שם לב שגיאורג מתחיל להוריד חולצה וכך גם טום..פתאום הוא צחק בטירוף. "מה?!" שאל טום. "יש לך שיערות ערס על הגב והחזה!" צחק ביל. "הוו... עושה לך את זה?" שאל טום וליקק את שפתיו בשעשוע ביל השתתק והיה מאוד מופתע "אמ..אתה יודע...כן בוא תעשה אותי בוא תצליף בי עם הראסטות שלך." טום נזכר כשקתרין אמרה לו את זה מקודם בטלפון, לפתע הוא דמיין את פניה על גופו של ביל. הוא קפץ על ביל בסערה וקרע ממנו את הבגדים. פתאום ביל התחיל לבכות "מה קרה?!" שאל טום. "אני אהבתי את הבגדים האלה! הם עלו לי הון עופות!" "אומרים הון תועפות מפגר." "שיהיה אבל תמשיך אני חרמן." אמר ביל. ***למחרת בבוקר*** "פאק ביל מה אתה עושה לי במיטה?! עירום!? איכ!!!" צעק טום. "זה לא מה שצעקת אתמול..שאני אזכיר לך??" "מה... אה... היי! זאת לא אשמתי שעשית עלי מניפולציות כדי שתראה כמו קתרין!!!!!!" ביל קם והתלבש "טוב נשכח מזה..זו הייתה מעידה חד פעמית..תגיד אתה זוכר שנתנו לבראבו מפתח לחדר במלון שלנו בשביל לצלם אותנו ליום בחיי להקת טוקיו הוטל? אז זה היה אתמול..." "מה הקשר עכשיו ?! לפני דקה הזדיינו ואתה מדבר איתי על זה שבראבו יבואו לצלם אותנו... כשאנחנו במיטה.... עירומים... פאאאאאאאאאאקקקקקקק!!" צעק טום. ****הפרק הבא יהיה כשיהיו תגובות לפרק הראשון D: הפרק הבא יותר מצחיק****

keren eckshtein

New member
יש לכם פאנפיקים פסיכוטים לגמרי ../images/Emo11.gif . . . . .

אבל ... אני אוהבת את זה

../images/Emo191.gif XDD תודה D:

תחכי ותראי את הפרק הבא איזה פרק קרוע זה XD נראלי שאני אפרסם אותו עוד מעט, כי מחר אני לא אהיה כבר. :O

YuviR

New member
זה... משונה...אבל קרוע ../images/Emo6.gif

אני אוהבת את זה, תמישיכי!

rikikiki

New member
XD

אני חושבת ש15 שנים לא צחקתי ככה.. את מטורפת לגמרי. אגב יובי, אחלה פיק! תמשיכי אותו!!!

rikikiki

New member
אני יודעת.. לשל יובי הגבתי במסן..

כשאמרתי את דיברתי עלייך.. חח

../images/Emo191.gif ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifפרק שני!! ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

שם הפיק: שני טיפשים וזונה. דירוג: R נראלי. קללות, מילים בוטות, ניצול מיני ועוד XD ז'אנר: הומוריסטי. שיפ: אין ממש שיפ הפעם, ביל\כולם D: כותבות: תאאמר ופאאמוני. כתבנו את זה במסן, שורה אני שורה היא וזה מה שיצא: ********************************* ביל וטום הסתכלו אחד על השני בפחד ושתקו. ביל שבר את השתיקה :"הקריירה שלנו הרוסה! עכשיו תשיר לי את השיר שפרינג נישט!" "מה? מה הקשר? נו טוב." אמר ואז התחיל לזייף. "יופי תודה, באמת שאתה מעודד טום!" אמר ביל בציניות. פתאום צלם של בראבו יצא מהשירותים. הצלם:"סחטיין עליך טום! איזה ביצועים! כמעט הצטרפתי אליכם!" "מה?" נבהל טום, "לשירה או למיטה?" הוציא לשון. "אני חושב שאני אלך לשירותים רגע.." אמר טום ובמקום ללכת לשירותים הוא הלך מאחורי הצלם וקפץ עליו "קדימה ביל!! מהר!!" ביל חשב שהוא מתכוון למשהו אחר והתחיל להוריד לצלם את הבגדים. "הוו בולבול אה זתומרת ביל! אה אה" צעק הצלם. "לא זה ביל! תיקח לו את המצלמה!!!" צעק טום. "אהההההה אז למה אתה לא אומר!" ביל לקח לצלם את המצלמה שם אותו ערום על המיטה והתחיל לצלם "כןן כןן חושני סקסי כןן בידיוק רק תחליף מידי פעם פוזה בידיוק ככה! כןן סקסי!!" "דיי ביל!!!!!" צעק טום בעצבים, "תשאיר גם לי קצת" P: פתאום! גוסטפה נכנס לחדר! הוא הביט בהם בשוק והתעלף. "ביל מהר!!" צעק טום בעודו נוגע בחושניות בבטן של הצלם. "תזיין אותו נו!!" ביל לקח מחבט ונתן מכה לצלם והוא התעלף ואז הוא בא לטום. "ביל..ביל מה אתה עושה?!" ביל נתן לו מכה והוא גם היה מעולף. וכך היה הוא שם את כולם על המיטה: הצלם גוסטפה וטום עירומים! "מוחעחע! עכשיו כולכם," הצביע ביל על הקטנים של כולם, "שלי!!!!! מוחעחע!" השתגע ביל. ביל קודם כל צילם אותם שאם מישהו ירצה לסחוט אותו הוא לא יוכל ואז הוא קרא לגיאורג שיהיה הצלם. "לא עזוב אותך ביל." אמר גיאורג. אז ביל חבט לו בראש גם. ביל עשה את הנאותיו הנסתרות בבנים ופתאום קתרין נכנסה לחדר! "ביל?!" שאלה בתהדמה. "מה את עושה פה?!" שאל ביל בכעס. "באתי להפתיע אותך ואת...הדובי! הדובי הקטן..כן..." "אה כן?! ולמה לא התקשרת אליי אתמול? אה? חיכיתי לך! הייתי חרמן!!" "סליחה?! אתה עוד מבקש הסברים!? תוציא את התחת שלך מהזה של ה..מי זה?!" "זה... תכירי זה אחי התאום," הצביע ביל על הקטן של טום, "טוםםם אוי יהההה" "כן אני מכירה אותו .." "מה?! " צעק ביל. "אה כלום... כלום" ניסתה קתרין להתחמק. "מאיפה את מכירה את הקטן של טום?!" "טוב ביל אני לא יסתיר את זה יותר! ראיתי את טום מתקלח!" "אה אז זה בסדר." המשיך ביל במעליליו הסוטים. "היי רגע!!", עצר פתאום, "את הצטרפת?" הפנה את הקטן של טום לעברה כאצבע מאשימה. "ביל תעיף את זה ממני זה עוד ישפריץ עלי!! ולא מה שאני אצטרף!? סתם הלכתי להכין שקשוקה!" "שקשוקה?!" ניתר לפתע ביל. "שלום לכם ילדים וילדות!", התחיל ביל לשיר והצביע על כל הקטנים של מחוסרי ההכרה המסכנים, כאשר בקטע של "ילדות" הוא נעצר ליד גיאורג. "אני הוא ביל הפדו-פיל! כל היום עושה שטויות לא בכוונה ביכליל!" "אוי בילבילבולבולון שלי!" נאנחה קתרין והתקרבה אל ביל. "אל תתקרבי!!!" צעק ביל בשיגעון והשתמש בקטן של גוסטב להגנה. קתרין נעלבה ומרוב כעס פלטה : "אני ואח שלך גם יחד וכן הצטרפתי אליו למקלחת המגע שלו כמו קטיפה ושלך כמו דורבן יבלי!" "ככה?!?!?! אז ... אז... אני וטום שכבנו אתמול אוקיי?!!?" קתרין חטפה את טום וברחה משם. ואז חזרה כשעל הידיים שלה טום:"יש לך מזל שהוא ערום! שהוא יהיה לבוש אני יחטוף אותו! תתכונן!" "טוב אז תשימי אותו על המיטה." אמר ביל כבדר"א והמשיך לעשות דברים עם הקטן של הצלם המסכן. "אני עדיין לא מאמינה שבגדת בי ביל! זה משהו בי?" בכתה קתרין. "אמ..החזה שלך שטוח מידי..והתחת גדול מידי" אמר ביל. "אה?!? אז תידע לך שאתה נראה כמו איש נקבתי שהולך להיות מלכת הדראג של השנה!" "לפחות אני לא בתולה קדושה כמוך!!!" צעק ביל. "אני לא בתולה, עשיתי את זה עם טום." "אה!!! ואיתי אמרת שאת מעדיפה לחכות הא?!" "כן כי אתה דומה לבת ואני ארגיש לסבית! וחוץ מזה רציתי להרגיש איך זה להיות תמימה" פתאום גוסטב התחיל להתעורר וביל נתן לו מכה על הראש והוא חזר לעילפון. "חחח." צחקה קתרין בגלל גוסטב. "תסתמי, אישה." צעק ביל והנחית לה מחבת בראש. "היא התעלפה היישר על טום וביל התעצבן "זהו קתרין! יש לי פיפי! אבל שאני אחזור ..אני ירצח! אני ירצח את טום! ואז את תהיי לא מאושרת!" "את תהיי מאוד לא מאושרת. ואני אהיה כן מאושר. ואני מדבר כמו דיסלקט מוחעחעחע" התשגע שוב ביל. הוא רץ לשירותים ושחזר כולם עמדו על הרגליים עם מחבטות ביל נבהל וגוסטב אמר: עכשיו אתה תראה איך ביצים מרגישות שהם על מחבט!" "הא כן?! ולי יש אקדח!!" צעק ביל.

dorkiflitz

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!1

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג זה הרג אותייייייייייייי!@!!!! זה כזה טובבבבבבבב XDDDDDDDD

למעלה