אתן* D: ותודה ! אל תאמיני, במיוחד לא לפרק השני D:
ת תמר קאוליץ New member 16/9/07 #36 ../images/Emo191.gif אתן* D: ותודה ! אל תאמיני, במיוחד לא לפרק השני D:
R Rock This Party New member 16/9/07 #39 תאאאאמר!! את עדיין בישראל?! XDD כנסי למסן!! ואם את מחוברת שלחי הודעה!
ת תמר קאוליץ New member 16/9/07 #42 ../images/Emo191.gif כן, אני טסה מחר בשלוש בצהריים XD אבל יוצאת מהבית בבוקר מוקדם, כבר שולחת הודעה D:
../images/Emo191.gif כן, אני טסה מחר בשלוש בצהריים XD אבל יוצאת מהבית בבוקר מוקדם, כבר שולחת הודעה D:
R Rukia nik New member 16/9/07 #63 יאאא! סיימתי עכשיו לקרוא את החלק הראשון ואני חייבת להגיד: פאנפיק מדהים והעובדה שזה באנגלית גורמת לזה להישמע הרבה יותר טוב ואמיתי מאשר בעברית! כל הכבוד, אני התאהבתי!
יאאא! סיימתי עכשיו לקרוא את החלק הראשון ואני חייבת להגיד: פאנפיק מדהים והעובדה שזה באנגלית גורמת לזה להישמע הרבה יותר טוב ואמיתי מאשר בעברית! כל הכבוד, אני התאהבתי!
Y YuviR New member 16/9/07 #65 תודה ../images/Emo9.gif אני מסכימה לא יודעת, בגלל זה זה הרגיש לי יותר טיבעי לכתוב את זה באנגלית... נראה לי שאני אמשיך לכתוב באנגלית ופשוט אתרגם בשיבל אלה שמעדיפות XD
תודה ../images/Emo9.gif אני מסכימה לא יודעת, בגלל זה זה הרגיש לי יותר טיבעי לכתוב את זה באנגלית... נראה לי שאני אמשיך לכתוב באנגלית ופשוט אתרגם בשיבל אלה שמעדיפות XD
Y YuviR New member 20/9/07 #71 ../images/Emo41.gifפאןפיק- פרק שני../images/Emo41.gif הנה הפרק השני שכתבתי, באנגלית. אני אתרגם בקרוב... סורי אם הוא גרוע, זה מה שיצא P: אינג'וי
../images/Emo41.gifפאןפיק- פרק שני../images/Emo41.gif הנה הפרק השני שכתבתי, באנגלית. אני אתרגם בקרוב... סורי אם הוא גרוע, זה מה שיצא P: אינג'וי