פאקינג אביב גפן באמפי וואהל! טוב הייתי חייבת.=] נוסטלגיה
R R h o n e New member 21/6/07 #6 אני פרסמתי בפורום... התקשרתי לקסטל ואמרו לי אבל.. אני לא כלכך בטוח. כי שמעתי שמישהו אומר למוכרת "נקבל את הכרטיסים רק שבוע הבא" ואז היא אמרה לי "249 חמוד" אז נראה לי היא לגלגה עליי. אבל עזבו, נדע סופית ביום ראשון.
אני פרסמתי בפורום... התקשרתי לקסטל ואמרו לי אבל.. אני לא כלכך בטוח. כי שמעתי שמישהו אומר למוכרת "נקבל את הכרטיסים רק שבוע הבא" ואז היא אמרה לי "249 חמוד" אז נראה לי היא לגלגה עליי. אבל עזבו, נדע סופית ביום ראשון.
ל לילה טוב לך ליאור New member 21/6/07 #7 משום מה זה לא נשמע לי הגיוני לא שכזה איכפת לי כך או כך אני שם אבל זה פשוט לא מתאים לו,לא זכור לי מחיר כזה איי פעם בטח לא באמפי וואהל... אני אברר עוד היום אל דאגה הכל בשליטה
משום מה זה לא נשמע לי הגיוני לא שכזה איכפת לי כך או כך אני שם אבל זה פשוט לא מתאים לו,לא זכור לי מחיר כזה איי פעם בטח לא באמפי וואהל... אני אברר עוד היום אל דאגה הכל בשליטה
R R h o n e New member 21/6/07 #8 חחחחח ../images/Emo13.gif את יכולה בבקשה להוסיף אותי לICQ? 397999041
T The UnderGrouNd 86 New member 22/6/07 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחח, יא קרועה. התגעגעתי להומור שלך. (שום דבר אישי רון) את יודעת ששלומצ בבסיס שלי עכשיו? P:
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחח, יא קרועה. התגעגעתי להומור שלך. (שום דבר אישי רון) את יודעת ששלומצ בבסיס שלי עכשיו? P:
T The UnderGrouNd 86 New member 22/6/07 #23 האמ... לא. רגע, אולי זה אותו בסיס? יש מצב, אתה ירושלמי. P:
T The UnderGrouNd 86 New member 24/6/07 #51 ממש כבוד ../images/Emo5.gif בא לי כבר להקיא מהמקום הזה.. אני כבר שנה וחצי שם, אפילו יותר!!@#$$ טוב שזה לא הבית השני שלי P: ו... במסר.
ממש כבוד ../images/Emo5.gif בא לי כבר להקיא מהמקום הזה.. אני כבר שנה וחצי שם, אפילו יותר!!@#$$ טוב שזה לא הבית השני שלי P: ו... במסר.