פאקינג אביב גפן באמפי וואהל!

חמדונה

New member
ב'ההיא' הכוונה לזו של דילן.

על אביב אני אוותר. ה250 ש"ח האלה יהוו אחלה סנדלים.

מי הולך עם סנדלים?

זה עדין קיים? ובקשר להופעה לא חושבת שהמחיר יפריע לי כי הולכת להיות הופעה טובה...ודילן ביאס בכל ההופעות בארץ אז מענין אם הפעם הוא יבאס שוב,אני לא אהיה שם.

מעכבת

New member
חחח..מי הולך עם סנדלים..

ולמה אביב לא מבאס? מבאס לשלם 250 שקל על לראות איזה אלכס

נו באמת סדר עדיפויות...

ועדיין תראה לי ילד משכונת התקווה שיש לו בקושי כסף לנעליים שישלם 250 ש"ח על הופעה. לעומת ילד מסביון שמסתובב עם כרטיס אשראי ופנקס צ'קים ש250 בשבילו זה מנת פלאפל בשבילנו. סדר עדיפוית? אולי רק בשביל המעמד הבינוני,כאלה שיכולים לארגן 250 ש"ח אבל זה אומר שחודש הם לא ילכו לעוד הופעה של אביב גפן. אל תנסה להתעלם מהפערים הכלכליים במדינה. אני בטוח שבהופעה הזאת רוב הקהל יהיה ילדים עשירים צפון גוש דן. לעומת הופעות אחרות שעולות 100 ומטה ובהם אתה יכול לראות קהל מכל צבעי הקשת. ההבדל בין 100 ומטה ל250 הוא שמיים וארץ.

ילדי סביון וצפון גוש-דן לא מסתובבים עם

מזוודות של כסף ומחפשים איפה לבזבז אותן. שוב, זה עניין של סדר עדיפויות

חמדונה

New member
../images/Emo45.gif

זה שיש להורים שלך כסף לא אומר שאתה הולך ומבזבז אותו על כל דבר. נו באמת.

מעכבת

New member
שניכם יודעים שהוא צודק.

או שלא הבנתם אותו או שאתם סתם מחפשים להתקטנן..

כן הפסקתי את זה כאן,אני יודע למה זה יגרר

עוד שירשור פלצנות שבו אני אגיד שלילדי סביון יש מספיק כסף להוציא סתם ככה 250 ש"ח על הופעה של אביב,והם יגידו שהם לא מבזבזים סתם ככה 250 ש"ח,הם בטח יחכו לפסטיבל בשקל בשביל לראות אמנים מהשורה הראשונה. נו באמת,ברור שילד שגר בסביון ולא אוהב את אביב גפן סביר להניח שלא ילך להופעה הזאת,אבל זה לא אומר שאם הוא כן היה אוהב את אביב גפן ה250 ש"ח זה מה שהיה עוצר אותו,כמובן שאני לא מכליל את כל ילדי סביון,ברור שיש לא מעט כאלה שכן מכבדים כסף ולא נופלים להם שטרות מהכיסים,זאת רק הייתה דוגמא לסוג אוכלוסיה שתבוא להופעה כזאת,אנשים שבשבילם כסף לא מהווה בעיה,למעמד הבינוני ומטה 250 ש"ח בערב להופעה של אמן מישראל זאת הוצאה גדולה מאוד,גם אם אביב גפן בראש סדר העדיפויות וגם אם לא.

keds

New member
אבל בטח יש איזשהו מבצע של נק' או משהו כזה

בד"כ בקסטל יש מבצעים של כל מיני סוגי ויזות לא? תבררו אם יש מבצע כלשהו...

למעלה