הופעות באמפי עולות בדרך כלל 100-120. בגלל שאביב חש יכול להיות שהוא ירשה לעצמו לקחת 150. אבל מפה ועד 250, ועוד באמפי וואהל שסוגרים שם את הווליום ב11 וחצי...? נשמע לי תמוה מדי במחשבה שניה.
ב. לא אמרתי שביקשת אני מציע לו גם לא להציע לך כדי שלא תרימי תאף עוד יותר ג. תפסיקי לעשות פוזות על קטינים בשביל להעלות לעצמך תדמוי העצמי ד. דיברתי איתו לא איתך אני מציע לו הצעה זה לא לדחוף תאף אני רק מציע לו. את יכולה לקפוץ לי בקיצור
ושוב קיבלתי את אותה התשובה- הכרטיסים עוד לא הגיעו, והם יידעו את המחיר רק כשיקבלו את הכרטיסים. אמרו לי שהכרטיסים אמורים להגיד במהלך השבוע. ככל הנראה עבדו עליך בעניין המחיר...
ילדי סביון וכאלה. אני גם אחד שמוציא המון כסף על הופעות. ואני הולך להוציא ביום שלישי 400 ש"ח על אוונסנס. אבל אני בחיים לא יוציא יותר מ150 ש"ח להופעה על אמן מהארץ גדול ככל שיהיה.
אני מאמינה שזאת הולכת להיות הופעה מושקעת עם פלייליסט מעולה, ולמי שבאמת מכור לאביב זה יכול להיות שווה את ה250. בוב דילן הולך להופיע פה באוגוסט ושמעתי שמועות על 600 שקל לכרטיס אבל וואלה- סדרי עדיפויות. אין מצב שאני מפסידה את ההופעה ההיא.