פארודיה על מקרון
אז הקיץ כבר מאחורינו והחורף השנה הגיע בזמן ויש לנו נובמבר די קריר וחורפי.... אז לזכר המקרונים החלטתי להכין מקרון משוקולד. אז קורנפלקס טחון גס עורבב עם שוקולד מריר מטומפרר ורודד לשכבה דקה בין שני ניירות אפייה. נקרצו עיגולים הוכן גנאש פטל, מילוי מבפנים קישוט מבחוץ ויש "מקרון"
אז הקיץ כבר מאחורינו והחורף השנה הגיע בזמן ויש לנו נובמבר די קריר וחורפי.... אז לזכר המקרונים החלטתי להכין מקרון משוקולד. אז קורנפלקס טחון גס עורבב עם שוקולד מריר מטומפרר ורודד לשכבה דקה בין שני ניירות אפייה. נקרצו עיגולים הוכן גנאש פטל, מילוי מבפנים קישוט מבחוץ ויש "מקרון"