פארמור הוציאו דיסק חדש שכולל את RIOT ו DVD!

Mr Hot Pants

New member
פארמור הוציאו דיסק חדש שכולל את RIOT ו DVD!

אני מקווה שמגיע לזה פוסט חדש :S אז כן פארמור הוציאו אתמול (ב- 15) דיסק חדש, זה גירסת 2 דיסקים הכוללת את האלבום RIOT ו DVD זה נקרא MVI Release שזה אומר "Music Video Interactive" אפשר לראות את פארמור מסבירים מה זה בדיוק: לינק הדיסק יכלול את כל השירים ב RIOT, דמואים, וידאו וקבצי קול מההפועה בלונדון, גלריה, ועוד המון דברים הנה המפרט המלא: Tracklisting 01. For a Pessimist, I'm Pretty Optimistic 02. That's What You Get 03. Hallelujah 04. Misery Business 05. When It Rains 06. Let The Flames Begin 07. Miracle 08. crushcrushcrush 09. We Are Broken 10. Fences 11. Born For This Bonus Tracks: 12. When It Rains (Demo) 13. Misery Business (Acoustic) - Live from Q101 Chicago 14. Pressure (Acoustic) - Live from Q101 Chicago 15. For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic - Live from London 16. Born For This - Live From London Other Exclusive Content Included: Videos *3 Live Videos filmed in London *No Home But The Road" from The Vans Warped Tour 2007 *"Hallelujah" & "Misery Business" Music Videos *"The Making Of RIOT!" In Studio Footage Karaoke *MVI contains special Karaoke tracks so that you can sing along with a few of your favorite songs from RIOT! Extras *Photo Gallery *Paramore Merch Discount Code *Make your own mix of "Misery Business" & "crushcrushcrush" with Nu-Myx *Create your own ringtones with Ur-Tone *Lyrics, Digital Booklet, Wallpapers, Buddy Icons & MORE! זוהי גירסא מיוחדת שתהיה זמינה לזמן מוגבל רק באתר של Fueledbyramen או ב Amazon/eBay ככל הנראה אין מצב שזה יהיה בארץ או בחנויות בעולם בכלל :\ אבל אני כבר הזמנתי לי אחד :) הנה כמה תמונות שהם פירסמו באתר

Mr Hot Pants

New member
תמונה 3

זוהי תוכנה בדיסק שאתם יכולים לערוך את השירים שלהם וליצור רמיקסים

אלוש 4

New member
תודה :]

יש לי את הדיסק ריוט! אבל אני מאוד רוצה את ה-DVD (~חולמת שזה יקרה~)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifבאתר ההוא כתוב 15 דולר.

זה יוצא 60 שקל. ובטח עם משלוח יצא בסוף 100-110 שקל. דייייייייייי זה שווה
אני זוכרת שהאתר הזה(החברה!) הוציא מהדורה מוגבלת של פאניק וזה עלה 240 שקל כולל משלוח.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifטוב בדקתי משלוח ועשיתי חישוב

עם המשלוח הכי זול (11.65$) וזה יוצא 105 שקלים. דווקא מה זה לא נורא בשביל מהדורה מוגבלת של DVD במשלוח מחו"ל
כל הDVD הרגילים בארץ עולים 100-120 שקל. בבריטניה אני יודעת שDVD של להקות עולה גם בסביבות ה120-130 שקל.

shiraz cohen

New member
הממ לא כ"כ נכון. על בריטניה,כאילו...

אני קניתי את ה-DVD של מקפליי מאמזון UK והוא עלה רק 80 שקל.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהוו..

תלוי בDVD. אני יודעת שאני טסה ללונדון, שבוע לפני, יוצא DVD של 30 שניות וDVD של בילי טאלנט. אחד עולה 105 שקל והשני 120.

../images/Emo45.gif? ../images/Emo12.gif

חח רונקי, תמיד נוכל לסנג'ר את סתיו ושני לקנות לנו את זה אומשו. *בתקווה שזה יצא לפני שהן טסות, ובתקווה שזה באמת ייצא. D:*

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifנכנסתי לאתר HMV של החנות מוזיקה

הענקית שיש בכל בריטניה.. כי הכי כיף לקנות שם וזה עעעעעעעעעענק
הסתכלתי איזה דיסקים יוצאים שם שבוע לפני שאני שם (26.11) ופתאום אני קולטת כתוב A BEAUTIFUL LIE + BONUS DVD The deluxe edition of the chart-topping BEAUTIFUL LIE contains a DVD with music videos, making-of's, and highlights from various MTV appearances. DVD Features: Initium 1. The Kill 2. The Making of The Kill 3. The International Music Feed Interview MTV2'S Greatest Moments 2006 All That Rocks 4. Attack 5. The Kill 6. The Fantasy (Fan-generated take) 7. T-Minus Rock Interview MTV Video Music Awards 8. Red Carpet Arrival 9. MTV2 Award Acceptance Speech MTV2 2-Dollar Bill Presents: Welcome to the Universe featuring 30 Seconds to Mars 10. MTV2 2-Dollar Bill Internet Promo 11. MTV2 2-Dollar Bill Pre-Sale Tour Promo 12. MTV2 2-Dollar Bill Ticket Sale Tour Promo

ווואוווו.

אני.רוצה.את.זהההההההה!!!!@#^$%&%^$^) מעניין אם בפורום יודעים על זה
איזה מגניב, די.

הוו.

אני יודעת למה את מתכוונת, זה דיסק בונס וDVD. אבל זה לא DVD של הופעה
חשבתי שלזה התכוונת. שיוציאו כבר DVD מהופעה, גאדמט!

הו. זה אחלה, יותר זול ממה שחשבתי.

ויותר זול ממה שאמור להיות + משלוח
אגב, תודה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifכמו שהיה של פאניק מהדורה מוגבלת ;;

אני כלכך רוצה את זה!! ~מקווה שזה לא הרבה כסף~

shiraz cohen

New member
אומגאומגאומג,אני רוצה את זה!!!! ../images/Emo7.gif

הממ... ~הולכת לרמוז לאח שלי בעדינות שאני רוצה שהוא יזמין לי~ XD

למעלה