אני אנסה...
ש שיקי פריקי New member 19/11/07 #63 התחלה נהדרת!../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif כל הכבוד.
F FallOutGirl New member 19/11/07 #62 ../images/Emo80.gifחחחח גם אני באתי לתקן אותו על זה XD א!! יש לי בעיה קשה עם שגיאות ואפילו עוד לא עשיתי בגרות בלשון כולם תמיד טועים ואומרים "אני את הבגרות כבר עשיתי, תודה"
../images/Emo80.gifחחחח גם אני באתי לתקן אותו על זה XD א!! יש לי בעיה קשה עם שגיאות ואפילו עוד לא עשיתי בגרות בלשון כולם תמיד טועים ואומרים "אני את הבגרות כבר עשיתי, תודה"
ש שיקי פריקי New member 19/11/07 #64 ../images/Emo45.gifשונאת את זה../images/Emo28.gif אוקיי, פאק, עשיתם בגרות, נהדר. זו לא סיבה ללכת ולדבר כמו בורים ולהתגאות בזה. וכאילו שהשפה שלנו לא מספיק נהרסת, כולם מתחילים פעלים שמדברים על "אני" באות י'. נו, עילגות זה כיף לכם?
../images/Emo45.gifשונאת את זה../images/Emo28.gif אוקיי, פאק, עשיתם בגרות, נהדר. זו לא סיבה ללכת ולדבר כמו בורים ולהתגאות בזה. וכאילו שהשפה שלנו לא מספיק נהרסת, כולם מתחילים פעלים שמדברים על "אני" באות י'. נו, עילגות זה כיף לכם?
Y YoureMyHeroine New member 19/11/07 #65 ../images/Emo115.gifאז רק אחרי שתעשי תבגרות יפסקו לך הבעיות, תרתי משמע XD
ש שיקי פריקי New member 19/11/07 #68 go girl!../images/Emo28.gif ככה צריך להיות ואם המנהלת אומרת, אז מקשיבים לה
B BeautifulGarbage New member 19/11/07 #73 גם אני אובסיסיבית לזה ../images/Emo12.gif לפעמים אני משתדלת להתאפק, אבל זה קורה מעט מאוד D: בכל מקרה, אני נכנסת בבנאדם עד שהוא מבין את זה. אגב, יש לי בעיה קשה עם טעויות, כללי
גם אני אובסיסיבית לזה ../images/Emo12.gif לפעמים אני משתדלת להתאפק, אבל זה קורה מעט מאוד D: בכל מקרה, אני נכנסת בבנאדם עד שהוא מבין את זה. אגב, יש לי בעיה קשה עם טעויות, כללי
F FallOutGirl New member 19/11/07 #59 ../images/Emo80.gifנו! אז אבא שלי לא הקריא לי ותרגם לי נכון חחחחחחחחחחחחחחחחח זה הדבר היחיד שלא קראתי היום במחשב שלו כל שאר הדברים אני קראתי על דברים אחרים וזה. לא חשוב. אנחנו מזמינים השבוע. מתישהו.
../images/Emo80.gifנו! אז אבא שלי לא הקריא לי ותרגם לי נכון חחחחחחחחחחחחחחחחח זה הדבר היחיד שלא קראתי היום במחשב שלו כל שאר הדברים אני קראתי על דברים אחרים וזה. לא חשוב. אנחנו מזמינים השבוע. מתישהו.
B BeautifulGarbage New member 19/11/07 #72 הו. וואו. אם שלך יגיע קודם, תצלמי ותעלי לפורום? כדי שאוכל להרגיש את הצורך להרוג אותך? D:
F FallOutGirl New member 19/11/07 #77 ../images/Emo80.gifלא חושבת שזה יגיע לפני של עידן.. הוא הזמין לפני. מי שהזמין לפני 15.11 אז כבר שלחו לו אומשהו כזה. לא יודעת ><"
../images/Emo80.gifלא חושבת שזה יגיע לפני של עידן.. הוא הזמין לפני. מי שהזמין לפני 15.11 אז כבר שלחו לו אומשהו כזה. לא יודעת ><"
F FallOutGirl New member 20/11/07 #83 ../images/Emo80.gifאוקי. עכשיו באמת הזמנתי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ~מאושרת~