פארמור הוציאו דיסק חדש שכולל את RIOT ו DVD!

הזויה13

New member
מישהו יודע../images/Emo103.gif

אם בקולורדו ספרינגס או בדנבר (שבמדינת קולורדו, ארה"ב) אפשר להשיג את הגרסה הזו של ריוט? תודה

תשובה../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

זוהי גירסא מיוחדת שתהיה זמינה לזמן מוגבל רק באתר של Fueledbyramen או ב Amazon/eBay Fueledbyramen -> http://store.fueledbyramen.com/albumview.asp?idproduct=42467 eBay -> http://cgi.ebay.com/PARAMORE-RIOT-MVI-DVD-CD-LIMITED-EDITION_W0QQitemZ260183460172QQihZ016QQcategoryZ307QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Amazon -> http://www.amazon.com/Riot-MVI-DVD-Bonus-CD/dp/B000PTYP84/ref=pd_bbs_sr_2?ie=UTF8&s=music&qid=1195316699&sr=1-2 למה באיביי זה הכי יקר?
[מקווה שלא טעיתי בלינקים. אם כן, מצטערת ^^]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני אסביר לך../images/Emo9.gif

איביי לוקח כסף (יענו דמי החזקה/פרסום באתר) מהמוכרים.. אז הם תמיד מעלים באיזה 2-3 דולר כדי לכסות את זה. וגם.. זה אנשים שמוכרים אז נו. אם זה לא חנות מסודרת הם יכולים לתקוע איזה מחיר שבא להם ולעשות עלינו רווח.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהזמנתי D:

כמעט
עד ששכנעתי את אבא (דווקא היה קל
) אז ישבנו להזמין והיו לו בעיות עם הפייפל ועכשיו מחכים כמה ימים שזה יעתדכן.. ובכלל בגלל הקריסמס אז כל מה שמוזמן עכשיו נשלח רק באמצע דצמבר ואז מגיע בסוף דצמבר או תחילת ינואר. אז לא כזה דחוף להזמין עכשיו אם הם מוציאים משלוח רק עוד חודש? עוד שבוע נעשה הזמנה

בהצלחה עם זה../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

מקווה שלא יהיו לך בעיות ובאמת תזמיני וזה. [למרות שאני לא יכולה לחשוב איזו בעיה יכולה להיות
]

Mr Hot Pants

New member
לא קראת את זה נכון

ALL HOLIDAY ORDERS PLACED BY DECEMBER 14TH WILL BE SHIPPED OUT BY DECEMBER 17TH. ORDERS PLACED AFTER DECEMBER 14TH WILL NOT BE SHIPPED UNTIL OUR OFFICE REOPENS FOLLOWING THE HOLIDAYS. זאת אומרת שאם הזמנת ב14 לדצמבר משהו, זה לא ישלח עד ה17 ואם הזמנת משהו אחרי ה 14 אז הם לא ישלחו עד אחרי החגים אז כדאי לך למהר ולהזמין עד דצמבר :) שלי צריך להגיע השבוע או שבוע הבא

../images/Emo11.gif../images/Emo28.gif

תשים תמונה כשזה מגיע. ~סתם, כדי שנוכל להתלהב, כל אלה שאין מצב שהם מזמינים את זה. ~

Mr Hot Pants

New member
שמתי תמונה בתחילת הפוסט של מה שיש שם

את מתכוונת את רוצה תמונה של הדיסקים עצמם?

מה שלא יהיה ><"../images/Emo28.gif

אני רוצה תמונה של הדיסקים שהם אשכרה שייכים למישהו, כדי שאני אוכל לייחל למותו. סתם, נו. אני רוצה פשוט תמונה, כי זה נחמד להתלהב ולומר "יוווווווו^%&%* אומייפאקינגאד%#@$ הוא השיג את ריוט בגירסא המיוחדת ההיא@^$%^*".
^^"

Mr Hot Pants

New member
חחח אם היית יודעת כמה דיסקים, סינגלים ודברים

של פארמור שיש לי... אבל אני לא רוצה להשתחצן :\

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני אקנה הכל בלונדון../images/Emo8.gif

קראש יוצא שבוע וחצי לפני שאני שם (זאת אומרת עוד שבוע ויום) ויש עדיין את הללויה וניראה אם גם מיזרי ביזנס ואולי גם קודמים יותר. ואני אמצע עוד דברים

Mr Hot Pants

New member
אני יביא אותו למפגש אם אני יבוא...

אז תוכלי גם לגעת בו חחחח אני לא בטוח עוד שאני יהיה כי אני מתגייס עוד שבוע ואין לי מושג אם הם משחררים בחג

גיוס קל../images/Emo195.gif../images/Emo65.gif../images/Emo28.gif

שמע, אני לא כזאת באובססיה רצינית לכל הדברים שהם הוציאו [למרות שראיתי את התמונות וזה.][אני שונאת אותך קלות.]. זה סתם מגניב. זה כמו שכששירז תביא לי ביום שלישי את הדיוידי של AAR [להקה שאני מאוד אוהבת] אני אשתגע ואקפץ באמצע הרחוב. הבנת? בערך? כמעט? ואלוהים אדירים. יש מצב שבפעלים במצב עתיד, גוף ראשון, יחיד, [אני, אם קשה להבין.] אתה תשתמש באות א' ולא ב-י'? תודה

למעלה