פא

Z A M i

New member
פא

תט. מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
שוב אני מוצץ גבעול תחת גשר מט לנפול

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אםכבר. - שיר השבוע (כללי): 30STM- The kill, A beautifull lie. - אלבום השבוע: foo fighters- in your honor. - האדם שעשה לכם את השבוע: אדם! ועוד כלמיני מהבצפר... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני אי שם בין שבר בין ענן בין דם ובין עשן אבוד כל כך - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא משפט-תחפושות של הבנים (מה אני אעשה הם יצאו מלכים) - דבר שהשגתם השבוע:עוד מסקנות. - מאכל השבוע: בירה וממתקים. - משהו שעשה לכם את השבוע: המסיבה!!! והצגה (שגם פגשתי את סטיבן ואדם). - משהו שהרס את השבוע: עצבים ואנשות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה! ומפגשים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שההופעה תהיה טובה [נו מה], ושהמפגשים יהיו טובים. בקיצור שיהיה טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאנפתח. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נו מה... כולם
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): עוד אחד מיצירות ר"ח אדר, זה מה שעשינו מתחת לגשר שבדרך לקיבוץ..

כמו שליאן אמרה.

מדרשיית נועם פרדס חנה... בכל מקום בארץ (ובעולם) שתראי שתי אותיות ואח"כ מ.נ.פ.ח תדעי שזה תלמידים משם.. זה הבצפר שתמיד שורפים שם דברים וכולם עם שיער ארוך וסוגרים אותם השנה כי אומרים שהם מופרעים למרות שזה הבצפר שהבוגרים שלו הם הכי תותחים בעולם. ומ"ט לא ממש מרמז על איזה בצפר זה.. וכן.. זה יפה:)

ליאןןן

New member
ובשעה טובה ומוצלחת זה קורה :)

[תגידי, יש מצב שראיתי אותך ביום שישי ביד לבנים? או שממש דמיינתי?]

../images/Emo6.gif בהחלט..

תמיד שנאתי את המתלהבים ההם. [יש מצב, תלוי מה ראית
למרות שהייתי שם לרגע וברחתי]

ליאןןן

New member
האמת, זה היה רגע לפני

שקיבלתי כדור שלג לראש
ככה שהכל די מטושטש לי
אבל זכרתי שראיתי אותך בסביבה שם...

nils11

New member
מו אה אה!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עוד ארון לייב. - שיר השבוע (כללי): נראה לי WAR NERVE של pantera. - אלבום השבוע: זה לא אלבום, אבל הדיסק לייב (של היהודים). - האדם שעשה לכם את השבוע: יויו. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כאילו שאותנו רק שונאים.. וזה כאילו שאת כולם אנחנו מה זה אוהבים.. מה זה אוהבים.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) חחח שמעתי את אם כבר אז אחותי שרה: "אם כבר... אז שיפלו התחתונים!" P: - דבר שהשגתם השבוע: פלאפון:) - מאכל השבוע: אורז עם תירס. - משהו שעשה לכם את השבוע: הציונים במחשבים ומתמטיקה, והפלאפון. - משהו שהרס את השבוע: אני לא מגיע היום;( (אם מישהו שקנה ממני כרטיסים קורא פה אז לא להיות בלחץ חח..) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שאני אקבל את הפלאפון. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אממ.. הופעה של היהודים שאני כן אוכל להיות בה אולי..? (מחר מפגש ישרא-יא מאן!) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יכול להיות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יובל, נוי, נועה מנתניה.. תהנו כולם בהופעה..!

../images/Emo85.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי):חלומות מתגשמים - אלבום השבוע:החדש של מוש - האדם שעשה לכם את השבוע:הילדים בבית ספר, הילדים ברמב"ם,חן,רז - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לפעמים חלומות מתגשמים לפעמים כשהלב עוד תמים..זה הרג אותי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"תפסיקי לבוא כזאת יפה על הבוקר אני מתחיל להתעצבן" - דבר שהשגתם השבוע:חיוך מהילדים ברמבם..סיפוק - מאכל השבוע:אוזני המן - משהו שעשה לכם את השבוע:הילדים - משהו שהרס את השבוע:השתיה אתמול השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:חופש יומים! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע:שיר למעלות-מוש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הו הו..כולם בערך סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):מלאך קטן ויפה שלי

Dug E

New member
אין לי כח לענות על הכל

השבוע שעבר: - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני למשה אחרי שעשו לי צמות מתוחות אחושרמוטה בכל השיער: "יוו אני מרגיש שאם אני אחייך יקרע לי התחת" ישבנו בפאב השבוע. ומזי כהן גם הייתה שם, ובדיוק היה אינטרמת ברקע. אז באתי למזי כהן (שכולה הייתה שתויה) ואמרתי לה: "הנה אחת שגנבה לך תפקיד" היא נקרעה מצחוק
חמודה. אתמו משה השאיר בתחנת אוטבוס את התיק שלו והמצלמה שלי בתוכו. באוטבוס הוא קלט שהתיק לא עליו. אז ירדנו מהאוטבוס מיד ולקחנו מונית חזרה לתחנת אוטבוס והתיק היה שם + חבלנים. בדרך חזרה,עם התיק עלינו,מותשים ואחרי ששילמנו 60 ש"ח על מונית............משה ביציאה: "לא נורא,חוויה."
היו עוד כמה יציאות טובות שאמרתי כל השבוע לרשום שמומלצש ושכחתי
- משהו שעשה לכם את השבוע: המחווה לגזוז - משהו שהרס את השבוע: כל הבלאגן אתמול עם המצלמה.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגש,הופעה של רמי בזאפה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דה דיווה דנס-מתוך האלמנט החמישי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה,יותר מידי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ב י ז י

New member
../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עידן האלוהים - שיר השבוע (כללי): כנסיית השכל- איך זה מרגיש - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אז אצלי הכל בסדר, עד שאני נשבר וכלום ממני לא נשאר " משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: פוריםםם! היו מלא צחוקים :) - משהו שהרס את השבוע: שהייתי חולה :( השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: היום בערב, דילמה בהופעה!@#!$ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכל הלחץ יעבור! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דילמה- 70 -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל האשדודים! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gifפףףף

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): Cradle Of Filth - Her Ghost In The Fog - אלבום השבוע: Thornography- Cradle of filth - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "ניתץ לי הפין ממך" XD - דבר שהשגתם השבוע: הממ הצלחתי להרחיב קצת - מאכל השבוע: לאיודעת - משהו שעשה לכם את השבוע: פורים - משהו שהרס את השבוע: זה שאני לא יכולה ללכת לשום הופםעה היום!!!!!!!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המממממ שיעבור[?] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אפתח ת'פה שלי כבר... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מקווה לבוא למפגש בכלל ולראות אנשים... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ימינית

אללעעע מומלצ"ש

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): -קיל מי. שיר השבוע (כללי): -גיטרה וכינור- שלום חנוך אלבום השבוע: -אריק ברמן. האדם שעשה לכם את השבוע: - עומרי. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אז מה כבר רע בקצת לברוח? שום דבר. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -עומרי"אמן יודה לוי ונינט יעצרו לנו ושיודה יציע לי ***"
אורית"שימו קונדום תנו בראש ואין לכם ממה לחשוש"
דבר שהשגתם השבוע: - חינם להופעה, מאכל השבוע: -אגאדיר. משהו שעשה לכם את השבוע: - ההופעה אתמול משהו שהרס את השבוע:יום חמישי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - לראות את הדירה החדשה של אחי. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיהיה שקט. שיר שפתחתם איתו את השבוע: -פנסים-שרון חזיז ועברי לידר. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מי שבא ברוך הבא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): כמה יופי כמה?!!?!

למעלה