פא

"תירגע, אני נמצא עכשיו איתך.. חבר."

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): האמת שלא היה. - שיר השבוע (כללי): ג'וני - אריק ברמן - אלבום השבוע: דיסק אווירה לפורים שנות ה70 בקיבוץ (ראו תמונה) - האדם שעשה לכם את השבוע: ממ.. אפחד מיוחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לחץ.. תנו לו לצאת.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בהכנות לפורים, היו מלא.. - דבר שהשגתם השבוע: תלינו את התפאורה סוףסוף! - מאכל השבוע: משלוחי מנות למיניהם - משהו שעשה לכם את השבוע: שזה מאחורי.. וחמישי בלילה. - משהו שהרס את השבוע: שישי בבוקר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגש
ומסיבת פורים בקיבוץ! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה משובח ביותר - שיר שפתחתם איתו את השבוע: אנוק משהו - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש המון המון, נראה לי שהכי את עומרי (שמסנן אותי במסנג'ר משומה) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): התפאורה שעבדתי עליה ממש ממש קשה

-

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):יכול להיות,מלחמה שקטה. - שיר השבוע (כללי):עץ אגוז,תפילה צעד 11-גבריאל בלחסן,בינונימי-אריק ברמן,parachute-sean lennon - אלבום השבוע:בשדות-גבריאל בלחסן
,sean lennon-friendly fire - האדם שעשה לכם את השבוע:בעיקר עדע,תומר ויעל. ומי שהיה אתמול - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מה קרה לך? רואה את המראות ולא יכול להם. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לא זוכרת - דבר שהשגתם השבוע:דיסק,הופעה ושטויות - מאכל השבוע:ממתקים ושטויות - משהו שעשה לכם את השבוע:היומהולדת של עדי,כשתומר,עדי ויעל באו,ההאנגר. - משהו שהרס את השבוע:בןדוד שלי,קצת ההאנגר,מתמטיקה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לסיים את המתנה בשבילו. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:שלכת-אביב גפן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בנה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):מה לא נעשה בשביל תמר:)

אין סוסים שמדברים עברית ../images/Emo3.gif.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ג'קי. כל כך. - שיר השבוע (כללי): "עד שתעזוב" של ריטה. - אלבום השבוע: מעורבב... - האדם שעשה לכם את השבוע: יפית, ענבר, זמי, אוחנה, ספיר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אז מה כבר רע בקצת לברוח? שומדבר.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : הנהג מונית עושה טיול מודרך לי וליפית ואז הוא אומר "זה מלון מרדיין הגדול ופה לידו זה הקטן..." יפית בתשובה : "מה הוא ילד?"
. - דבר שהשגתם השבוע: אולי יותר תובנות. - מאכל השבוע: השבוע הכי גרוע מבחינת אוכל
. - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה אתמול. - משהו שהרס את השבוע: החורבה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לנהוג כבר, כמה שיותר
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רק שיהיה טוב לכולם :). -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נדמה לי שזה היה "עד שתעזוב" של ריטה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Z A M i

New member
מותר שנייה?

בדיחה פרטית
ועמרי, אם אתה לא זוכר על מה אני מדברת, אז נראה לי שאתה בבעיה רצינית משחשבתי.

ברור שאני זוכר ../images/Emo13.gif.

נקברתי כל פעם שעברתי על גבי השרשור
. אל דאגה זמי, מצב עוד לא כזה גרוע...

Z A M i

New member
../images/Emo79.gifהגיע הזמן, אומרת אמי..

הכל כבר מוכן לזיין את מכבייי..
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):ג'קי :O - שיר השבוע (כללי):רק לנו-שילה פר'בר', shivers-המכ'שפות, צל כבד-כשניקו תתחיל לדבר((-:). - אלבום השבוע:הדיסק שהכנתי לאוטו.. - האדם שעשה לכם את השבוע:עמרי,ענבר,ספיר,ליפשיץ(!!). - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אני כאן בשבילך, אז לאן את הולכת? ואולי זה לא חשוב.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):(מישהו נותן עצות למשפטי פתיחה): "אני מוכר אותיות, ושמעתי שאת צריכה ז'.."
,"התחפשת לסטרייטית?"
לא זוכרת עוד.. - דבר שהשגתם השבוע:הופעה.פורים..כיף. - מאכל השבוע: קינמונים. - משהו שעשה לכם את השבוע:כל פורים- בביצפר עם עמרי, בחיפה(עם כמה שזה נשמע הזוי),ובהאנגר.. - משהו שהרס את השבוע: עזבו שטויות.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחר,סיום המלווה של ענבר, הסוף שלו.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שכסף יפול עליי מהשמיים.. שאני לא אבטל משמרות.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ואת-מוש בן ארי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מי שיבוא.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): סוף סוף צילמתי קצת..

ליאןןן

New member
אז מה כבר רע בקצת לברוח?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): סוף העולם - שיר השבוע (כללי): יום חדש נפלא - אלבום השבוע: אוסף שירי אהבה של המורה שלי לנהיגה
- האדם שעשה לכם את השבוע: ג'סיקה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תמיד חוזר לאותו דבר.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כבר לא זוכרת.. - דבר שהשגתם השבוע: המון ובאותו זמן כלום. - מאכל השבוע: פתחו לה גופרה ברעננה
- משהו שעשה לכם את השבוע: הצגת שמינית, פורים, ההאנגר. - משהו שהרס את השבוע: צעקות, עצבים, ילדותיות ואגואיסטיות שגיליתי מחדש בהצגה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיום חמישי יעבור בשלום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

yuvizz

New member
וזה כואב, זה מפריע לתנועהה..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):מחפש תשובה, לא קל. - שיר השבוע (כללי):מועקה-אבטיפוס, רק לנו-שילה פרבר, גבריאל בלחסן-אוקיינוס קפוא. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אין. או בעצם, יש כל-כך הרבה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):כל הרגעים שעפנו עליו:D : "מאגניב בשקל שיתגנב מתחת לשטיח" ועוד כל-כך המון. אה, וכל הרגעים בזולה ביום שישי. - דבר שהשגתם השבוע:ליפול עם טל(!)
, לראות את עומרי. - מאכל השבוע:נראלי הבורקס אחרי שחזרנו מהזולה. - משהו שעשה לכם את השבוע:ההופעה אתמול, זולה יום שישי. - משהו שהרס את השבוע:ההופעה אתמול(כן..כן), הפחד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לא יודעת אם זה יקרה השבוע, בטח זה יהיה שבוע הבא.. לאלא, בעצם זה יהיה עוד חודשיים.. קיצור, שענבר תבוא לפה עם אוטו
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שנעבור אותו. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:traffic in the sky-jack johnson -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את שיא, ואותו. ומי שבא ברוכה הבאה.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

היום זה אנחנו שבחיים לא חשבתי שנהיה

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של היהודים): קיל מי, ג'קי. - שיר השבוע (כללי): השיר שלך - נינט ורן - אלבום השבוע: אריק ברמן, בשנית - האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי, ענבר, מוריק, נעמה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ועם כל הכאבים, אני תמיד חוזר לאותו דבר. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואי זה סטרול! -בבית של עמרי- זה מה שאני זוכרת היו עוד מיליון. - דבר שהשגתם השבוע: חיוך. - מאכל השבוע: סנדוויצ'ים של תחנות מרכזיות
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההאנגר, הבית של עמרי, וגם קצת חיפה. - משהו שהרס את השבוע:
.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: סוף המלווה של עמרי, סוף המלווה של ענבר |אהמאהמשילהאהמ|. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לסגור את כל הקצוות, לעבוד כמושצריך. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: צל כבד - כשניקו תתחיל לדבר, השיר שלך - נינט ורן, היום זה אנחנו - דנה ברגר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

לא תדעי אף פעם, שאין לי איש מלבדך..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): סוף העולם. בהחלט. - שיר השבוע (כללי): ג'וני - אריק ברמן
. - אלבום השבוע: תתנהגי יפה - שילה פרבר. - האדם שעשה לכם את השבוע: מור
.. עמרי, זמי, ספיר, אוחנה, טובולינה וצחר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ג'וני בא.. זה משמח.", "מה כבר רע בקצת לברוח?!". "מה שם נשאר?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לאה (מורה למתמטיקה): "תגידי, את שילמת כרטיס?", זמי: "מה?" לאה: "בשביל מופע סטנד-אפ היום משלמים. את שילמת כדי לראות אותי מופיעה?" (אחרי שזמי לא הקשיבה בשיעור
.) צחר בעבודה: "התקשרתי למישהי, שאלתי אותה 'את מדברת עברית?', היא עונה לי 'דה'. מה אני אמור להבין מזה?"
מישהו שהסיע אותנו חזרה מהעבודה יום אחד... נכנס לתוך אריאל באופן הכי מסוכן בעולם.. זה שלידו: "יאללה סע למרכז" "רגע. תן להתאושש מהמעשה"
עשינו הגרלה מי יהיה מי בתחפושת של הבלוג של מאי. זמי מנסה לנחם את כולם: "הכל יתקבל בברכה, הכל יתקבל בברכה.. הכל יתקבל בברכה... |טון מאוכזב| "אני הגמד...".."
גזרה אותי. אוחנה לטישלר: "כשאת תלכי לישון, אנחנו נרוץ מסביב לאולם.."
טיש מדברת טלפון, אני משתעלת כמו סוס יאור.. "סליחה, יש כאן חמור". :D דניאל מספר על משהו שהיה באר.סי רייב, "ואני כאילו... 'רד ממני, מוארט מת'."
ואז מספר על הדרך חזרה מעפולה שנה שעברה..."קיצר, ואז עצר ערבי... אמרתי 'טוב, ערבי.. לא נהיה גזעניים." חחחח.. - דבר שהשגתם השבוע: בריחה נטו. - מאכל השבוע: שטוותים בעיקר . - משהו שעשה לכם את השבוע: בעבודה של טישלר, יום חמישי לפני ההופעה, שעמרי בא , המכתב שלה והסופ"ש בבית יצחק+האנגר
. - משהו שהרס את השבוע: יום רביעי אחה"צ. החורבה. ואבא שלי שרק הוא יודע איפה בדיוק. ///: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המפגש + מחר בלילה נגמר המלווה . - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיתנו לי ת'אוטו?
. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אחרת – דניאל סולומון. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד . סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ראה מומלצ"ש של זמי
.

למעלה