פא

izzys

New member
And I don't like what i've become.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כאילו. - שיר השבוע (כללי): איילה אינגדשט - אהבנו.
- אלבום השבוע: Alice in Chains - Unplugged. - האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר, זמי, שיצי, אוחנה, קופיפו וגלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וזה כואב לך נורא עד שאת לא רוצה יותר, כאילו שאין לך ברירה ואין לך מה להשאר." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכרת. - דבר שהשגתם השבוע: להתפרק. - מאכל השבוע: שטויות.. - משהו שעשה לכם את השבוע: לפני החורבה, ההאנגר. - משהו שהרס את השבוע: פשוט כולו. הימים שלנו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כנראה שכלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כסף. דחוף. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יכול להיות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מה שם נשאר?

אדם ק

New member
באיחור

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): אביתר בנאי \ אבות ובנים - אלבום השבוע: ברי סחרוף \ הכל או כלום - האדם שעשה לכם את השבוע: עדידוש! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "החיים משתנים לך מהר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא זוכר... כרגיל... - דבר שהשגתם השבוע: אכזבות ובלי סוף! עוד געגוע... - מאכל השבוע: לוידע - משהו שעשה לכם את השבוע: יומולדת של עדידוש... - משהו שהרס את השבוע: אני, שביט, געגוע, חוסר נחת... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ציפיתי לראות את נעמה במפגש... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: blink 182 \ stay together for the kids -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה, לילוש, שחר, ורציתי לראות את כל מי שהיה במפגש וראיתי גם... אבל מי שהבריז... ביאס! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

How i wish you were here

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מלחמה שקטה - שיר השבוע (כללי): אריק ברמן - לא נורא - אלבום השבוע: אלג'יר - נאמנות ותשוקה - האדם שעשה לכם את השבוע: סם מורן ושלי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): " you can save me from madness " - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "עשר!!"
- דבר שהשגתם השבוע: להפגש עם חברה שלא ראיתי מעל לשנתיים, למרר עם שלי ולהנות עם סם :) - מאכל השבוע: תותים עם קצפת בראוניז וחומוס - משהו שעשה לכם את השבוע: כל מה שכבר הוזכר. - משהו שהרס את השבוע: ההתמוטטות הזאת עכשיו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני כבר לא יודעת.. סופ"ש רגוע? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ^ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: תמר גלעדי - האהבה מתה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טלטול
מה שכנראה לא יקרה.. פורים נו.

Niran2

New member
ממליץ

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עכשיו את, ליפול - שיר השבוע (כללי): תנו לי לשתות - כנסיית השכל - אלבום השבוע: כנסיית השכל - ידיים למעלה - האדם שעשה לכם את השבוע: איתן רז (המתופף של סינרגיה) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את לא נותנת לי ליפול" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אוטוטו יוצא הקליפ הראשון ואחריו השני"
- דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: על האש כל יום זה חוויה. גם בוריק עם ביצה זה נחמד - משהו שעשה לכם את השבוע: פורים מדהים עם 3 הופעות - משהו שהרס את השבוע: איבדתי את הת.ז. שלי שבתוכו יש את הויזה, כרטיסיה של אוטובוס, כרטיס עובד ומלא דברים =/ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פסח. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ללכת לסרט החדש של מיסטר בין.. איי חלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כנסיית השכל - תגידי שטוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני עם חברה שלי מהבארבי בשישי.. עם רועי גפן ורון הופמן (הסולנים של סינרגיה). חבל לא נשארתי גם לראות את תום ואורית.. שכחתי מזה בסוף ההופעה =/

למעלה