פגישה לילית עם קוקו מידן

פגישה לילית עם קוקו מידן

קוקו מידן מארח את: ד"ר ספוק קוקו מידן יארח מידי פעם קורבן חדש בתכניתו 'פגישה לילית'. רק הקרבן יכול לענות על שאלותי הסופר-אינטליגנטיות והמהורהרות אך יתר הכנופיה כאן רשאית להעלות שאלות הערות הארות וגערות בטוב-טעם. ונפתח: ד"ר ספוק. ערב טוב לך ותודה שבאת לאולפן למרות גשם עז של ברווזים שיורד על הבירה הקוסמופוליטת ירושלים, בירה שנוצרה רק על מנת שיהיה לי היכן להגג. השאלות הראשונות שאני שואל אותך הן: (ידי חוככת את סנטרי קצת מעל הגולף) 1: אתה מסתכל לאחור ורואה בור שחור. מה אתה מרגיש? 2: אתה נזכר בגרשון דביר עומד ברפת במכנסיים קצרים וספר שירה בידו האחת והשניה מגרבצת באשכיו, אתה חולב את ימימה הפרה ומחשבה אחת חולפת במוחך: מה היא אותה מחשבה? 3: ד"ר ספוק. (אני מניח מרפקים-על-שולחן ומצמיד כפות סגורות אל קצה אפי): מה אתה נוהג לעשות עם כדורי הסמארק הזעירים אחרי שחפרת אותם מהאף? 4: בשנים 1997-1998 הסתובבו בקמפוס של רמת אביב תמונות שלך בועל גמל. זו אמנות עכשוית מוחצנת? או שזו איזושהיא דרך להביע מחאה אל מול הכאב שבבגידה? 5: ספר לי מעט על המשפחה שלך ד"ר ספוק, אתם עוסקים במסחר נשק מול גואטמלה ופלגים אוזבקים איזוטריים. האם אתה חש שמשהו מההוד המסורתי-המשפחתי דבק בך?

Dr Spock

New member
תראה...

1: אתה מסתכל לאחור ורואה בור שחור. מה אתה מרגיש? תראה קובי, כשאני צופה בחור השחור של החיים אני חש כאב וצער על כל השחור והעמוק שבעולם, ובעודי מהרהר על משמעות החיים- אני דוחף מישהו פנימה... 2: אתה נזכר בגרשון דביר עומד ברפת במכנסיים קצרים וספר שירה בידו האחת והשניה מגרבצת באשכיו, אתה חולב את ימימה הפרה ומחשבה אחת חולפת במוחך: מה היא אותה מחשבה? תשמע יאיר, בעודי צופה בגרשון מגרבץ באשכיו ומתמוגג מאושר אני קולט שחלבתי את עמוס השור במקום את ימימה הפרה, הו האירוניה... 3: ד"ר ספוק. (אני מניח מרפקים-על-שולחן ומצמיד כפות סגורות אל קצה אפי): מה אתה נוהג לעשות עם כדורי הסמארק הזעירים אחרי שחפרת אותם מהאף? ובכן גדי, כפי שלמדתי באוניברסיטת לטביה כאשר למדתי לתואר הד"ר הפקטיבי, הסמארק מכיל בתוכו חלבונים וויטמינים החיוניים להתפתחות הילד הרך, ולכן יש לאכול אותו בכל עת, וזו המלצה מד"ר ספוק! 4: בשנים 1997-1998 הסתובבו בקמפוס של רמת אביב תמונות שלך בועל גמל. זו אמנות עכשוית מוחצנת? או כן >גיחוך מדושן< זו הייתה תקופת האוונגרד שלי, כרגע אני עוסק בעיקר באומנות פונקצונלית, בעיקר בבנית נשקי יום הדין כאומנות, בוודאי צפית במייצג האומנות האחרון שלי, בחרתי לקרוא למייצג ההוא: "צרנוביל-העיר שלא הייתה" למרות שמדי פעם אני חוזר לאהבתי הראשונה, במייצג האומנות החדש שלי שבו אני בועל אלפקות, הפרויקט הזה עוד בשלבי עבודה... 5: ספר לי מעט על המשפחה שלך ד"ר ספוק, אתם עוסקים במסחר נשק מול גואטמלה ופלגים אוזבקים איזוטריים. האם אתה חש שמשהו מההוד המסורתי-המשפחתי דבק בך? סלחי לי יונית, המידע בידך שגוי, משפחתי עוסקת בעיקר בעבודות מקרמה, ובהברחת סמים מקולומביה, בעבר עבדנו עם קרטל המדיין אך עברנו לשדות "ירוקים" יותר, כרגע אנו שומרים בעיקר על קשרי מסחר עם כנופית הבלדס בל"א. ולשאלתך- ובכן, כן, אני חש שההוד המסורתי דבק בי, רק אתמול אחרי שיריתי בראש של מלשין אחד, אני ואבי שוחחנו בעוד אנו מקצצים את גופתו ואמא טומנת אותו בבטון, על הגאווה של משפחת ספונג'ה, על היחוס שבשם המפואר, ועל החשיבות של לעשות דברים ביחד, בכל פעם שאנחנו תופסים מלשין אני מתמלא שמחה על כך שנוצרת ההזדמנות לבלות קצת בחיק המשפחה, להגיד לך את האמת? לפעמים אנחנו סתם נטפלים למישהו רק בשביל להנות מהזמן איכות... >ציחקוק<

טוב ד"ר ספוק, בוא נעצור רגע

ונבחן שורות שכתבת במדור האיקסים כשהמתנת להעמדתך לדין על מכירת שאוורמת אלפקות מזוייפת שהיתה בעצם שיפודי עז-הרים. *** אני מת על מפלצות שעשויות היטב בשקט של יום שישי אחר הצהריים אפשר לשמוע איך האוויר יוצא לאט פסססס….. מתוך הראות של תל אביב גווע פסטיבל הטלפונים מעצמו המפלצות לא אשמות. אתה באמת מאמין ד,ר ספוק שרודפים אחריך?

Dr Spock

New member
הו לא, אני לא באמת מאמין

אני אתאיסט, זה הכל בולשיט עבורי, אתה מבין קובי, אני מאמין רק בעצמי ובדומיננטיות שלי על פני המין האנושי, וביעוד שלי לכבוש את העולם כשליט היחידי של כולכם, בני אנוש נרצעים שכמוכם, כל השאר זה הבל הבלים. הם לא רודפים אחרי, אני רודף אחריהם, מבין?

יס באך

New member
ספוקי יקיר, הערה גרפית

רפרפתי על פני בלוגך המשעשע, ושמתי לב שאתה נוהג להדגיש מלים באמצעות קו תחתי. ציפיתי מגאון, מגלומן, בעל מוח בגודל של גלקסיה לדעת, שקו תחתי באינטרנט זה סימן ל"היפרלינק", כאילו.. דההה... אז קדימה, קום בחור עצל ולך ומצא דרך אחרת להדגיש מילותיך.

יס באך

New member
מר/דר' ספוק

1.מדוע אתה חוזר על אותו סט של תנוחות כשאתה נשאל שאלות שונות? 2. איך אתה אוהב את הנשים שלך? ריר, מדיום או וולדן?

Dr Spock

New member
מר/גב' באך היקר

1.מדוע אתה חוזר על אותו סט של תנוחות כשאתה נשאל שאלות שונות? בגלל הגיבנת שעל גבי, לצערי היא מונעת ממני תנוחות אחרות (ולא רק בכיסא...) 2. איך אתה אוהב את הנשים שלך? ריר, מדיום או וולדן? אני אוהב את הנשים שלי מבושלות לאיטן ב250 מעלות עם מילוי אורז שום ובצל, ותפוח בפה, אחרי שעתיים יש לזגג את הבשר עם דבש ושום וקמצוץ של תבלינים לפי הטעם...

Dr Spock

New member
לא יעזור לך! אני סרבן

אני מסרב לסרב למה שניתן או רצוי לסרב, וגם לכך מסרב, ואפילו לא לסרב מסרב, אני נושא סרב, נשוא סרב, ומינשא סרב, ולהכל מסרב! ואתה עוד מעיז לסרב לי?

יס באך

New member
תגיד

אם אחתוך את אגודלך הימני ואייבש אותו,גם אני אדבק במחלת ה"סֶרב", ואהיה כוכב טניס בינלאומי המרוויח מליונים ושוכב רק עם דוגמניות מזות רעב ולא פוריות?

Dr Spock

New member
הווו, איזה עלבון!

אני בכלל קרואטי! (קֶרֶט טופ כלומר)

קפת

New member
נרגשת מעומק ההיפופיזה

אני רוצה להודות לקוקו מידן על השיח האינטליגנטי, השעיר והרגיש בו זיכה אותנו. אין ספק, שתכנית הראיונות הזו היא אבן דרך בתולדות הפורום בכלל והאנושות בפרט. אני בטוחה שכולנו נצא נישכרים מהדיאלוג הפורה, הטעון, העדין, האמפטי, המבין, דק הרגש, השברירי, הפגיע והפוגע. והרגיש. ד"ר ספוק, תודה לך על שאתה פותח בפנינו את רחשי לבך וחושף את צפונות האמיגדלה שלך. ברצוני לצרף מספר שאלות: 1. האם תוכל לפרט אודות טיב יחסיך עם האחות נחמה בשלהי "המלחמה ההיא"? 2. האם היה זה רק סיפור תשוקה חולף או או שמא ביטוי מורכב לאינטרפרטציה של זוועות המלחמה? 3. אמא שלך הניקה אותך או נתנה לך רמדיה צמחית?

Dr Spock

New member
אפרט....

1. האם תוכל לפרט אודות טיב יחסיך עם האחות נחמה בשלהי "המלחמה ההיא"? כוונתך בוודאי למלחמת פוקלנד, הלא כן? זכורה לי הייטב המלחמה ההיא, כשנלחמנו בעדרי הכבשים הכובשים, כאשר אני והאחות נחמה (אז עוד לפני שעברה את הטיפול ההוררמונלי ונקראה האח נחום) הקמנו בית חולים שדה, היה בינינו רומן קצר סטייל הפציינט האנגלי אך כל זה חלף עבר לו... 2. האם היה זה רק סיפור תשוקה חולף או או שמא ביטוי מורכב לאינטרפרטציה של זוועות המלחמה? אני זוכר כאשר הלחימה בינינו לבין אותן כבשים נוראיות החריפה, ונאלצנו להצתרף ללחימה, אני זוכר את האחות נחמה עומדת לצידי, ביחד אחזנו בידו אחד של השני, הפשלנו מכנסנו לחשיפת ישבננו השעיר לאויבנו המרים, והסתערנו לעברם כשאני אוחז במגזזת צמר ביד אחת, ואיבר מיני ביד השניה, צועקים את זעקת הקרב שלנו: "טוב למות בעד "ארץ נהדרת"!!!" 3. אמא שלך הניקה אותך או נתנה לך רמדיה צמחית? אהה, לא ממש, זכורה לי ילדותי, אני נזכר בה בעונג רב, על אמי ומנהגיה, אנחנו לא צימחונים את מבינה, אני קיבלתי כמו כל התינוקות במשפחתי רמדיה בשרית עם תוספת סטייק בפיתה, וכך גדלתי לאותו מפלץ שעייניכם הרואות היום (גם סטרואידים השפיעו קצת).

יא זורבבל מטומטם שכמוך

(קראה האחות נחמה בחיבה וספקה כפותיה). אתה מתייחס לסבא רבא שלי, רגע לפני שהפך לסבתא רבא והגיעה ליבש ביצות בעמק החולה. תשוקתה העזה לא היתה לכבשי מרינו אלא לעדר תאואים ויתושי האנופלס החינניים שעיטרו את גבם הרך. האם נכון הדבר, ד"ר ספוק, שאתה סובל, או ליתר דיוק נהנה, ממגוון אישויות המשתלטות על הליבידו השפוף שלך ומכות בו ללא רחם תוך שירת ההמנון הצ'כי? האם תוכל לפרט לכל הקהל הקדוש הזה כיצד אתה שוכב במיטתך לאחר כיבוי אורות במוסד, ואונייתך דגל ותורנך קרדום לחפור בו ואתה הוגה בשלישיית שוקולד מנטה מסטיק? האם תוכל לפרט מי המסטיק, מי המנטה ומי השוקולד?

Dr Spock

New member
יא ג'מוס חסרת בינה שכמוך

>קורא בחיוך מלא אהבה<
האם נכון הדבר, ד"ר ספוק, שאתה סובל, או ליתר דיוק נהנה, ממגוון אישויות המשתלטות על הליבידו השפוף שלך ומכות בו ללא רחם תוך שירת ההמנון הצ'כי? אכן כן. האם תוכל לפרט לכל הקהל הקדוש הזה כיצד אתה שוכב במיטתך לאחר כיבוי אורות במוסד, ואונייתך דגל ותורנך קרדום לחפור בו ואתה הוגה בשלישיית שוקולד מנטה מסטיק? האמת היא שאני הוגה ב"שלישיית גשר הירקון"... האם תוכל לפרט מי המסטיק, מי המנטה ומי השוקולד? אריק איינשטיין הוא המסטיק, יהורם גאון הוא המנטה, ויקירי בני אמדורסקי הוא השוקולד בלי ספק...

למעלה