פגישה לילית עם קוקו מידן

קפת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifובנתיים ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עם כל צ'ופ שטיקים שאתם תוקעים אחד לשנייה בצלוליט, טום לא ענה על השאלה המאוד חשוב שלי. אני דורשת התייחסות!

צדיק כתמר יפרח יפרח

ההנחה לגבי יוקו אונו היא קונספציה מוטעית לחלוטין. לא רק שהיא אינה חיידק אבולה אלא שהגברת אונו אינה יצור חי לחלוטין. יוקו אונו או בשם הקוד שלה 'קמיקאזה 4' היא אב טיפוס של רובוט אשר תוכנן ויוצר במעבדות מצובושי (מ' כמו ב'מניאק', צו' כמו ב'צורה לך' ו-בו' כמו ב'בורקס'). התכנון היה לייצר מספר גדול של רובוטים מסוג זה ולפתות בעזרתם את גדולי המוזיקאים המערביים. בשלב מתקדם של התכנית היו אמורים אותם סלבריטי לפרסם מכוניות עשויות נייר אורז במדינותיהם. הבעיה התעוררה כאשר רוב אותם מוזיקאים משנות השבעים נרצחו או סתם מתו ממנת יתר ומעבדות מצובושי נתקעו עם מרתפים מלאים באלפי רובוטים אשר משוכנעים שיש להם נטיה אומנותית. בקשר לפשטידה תשאלי את סירקיס - אני זה מקסימום ביצה עין וגם זה נשרף.

טום כרוב-אחרי הפירסומות

תודה טום-כרוב על תשובתך הכנה והלא-מגלומנית-בכלל. אגב, ד"ש לג'יי לנו, כפי שרבים מהצופים יודעים הוא עשה אצלי בתכנית את תחילת דרכו ואני הייתי זה שעיצב לו את הסנטר. בכל אופן, תשובה אחת שלך הביאה אותי למלוק את אשכי בתמיהה, צבע גואש אחד לצייר את פריז. באיזה צבע היית משתמש והאם היית משתמש בו גם על מנת לצבוע את השיער שלך? צבעים...האם הם באמת געגועים לוידאו? האם 'מחפשות זין גדול-3' יהיה תפנית במסלול האמנותי שלך? אתה באמת מתכוון לצבוע גרגרי אורז מטוגן בטוקיז ולרצף בעזרתם את הדרך לקנוסה? בוגונביליה, מהזווית הצרה-כעולם-הגולם שלך, האם את רואה בשורת הפתיח של טום כרוב: "פריחת הדובדבן איזה באסה צעקות הקרב, מישהו דורך לי על הרגל עוד פעם אורז?"...האם את רואה בה התרסה? יפנים יודעים שהם יפנים?

ללהקת הקליק היה שיר בשם "דובדבן"?

גזר יקר, כשתארת את הזווית שלי כ - ואני מצטטת - צרה-כעולם-הגולם, לאיזו זווית התכוונת בדיוק? לא זכור לי שראיתי אותך בקרבתי נושא מד זווית. מצד שני גם לא ראיתי אותך עם ברומטר. בנוגע לשאלתך העוסקת בכתיבתו הרגישה של תום כרוב ושוב אני מצטטת - פריחת הדובדבן איזה באסה צעקות הקרב, מישהו דורך לי על הרגל עוד פעם אורז? - אין פה התרסה. מה פתאום התרסה. תום מתאר בדרכו הציורית והנוגעת ללב תור לחלוקת ארוחת הצהריים בקנטינה הסמוכה לקסקרטין. שאלת האם היפנים יודעים שהם יפנים. אני חייבת לומר שזו שאלה מטרידה. אם היפנים יגלו שהם יפנים, הם יווכחו מיד שהם דומים לסינים, ירחם השם. הסינים מבאסים רצח. ברגע שבו תתבסס התודעה הזאת, היפנים יהפכו להיות אנשים חדורי מוטיבציה להוכיח שהם נבדלים מהסינים, יעטפו עצמם בחומה של סושי, יתבצרו בתוך חומות של אצות נורי, יטביעו יגונם בסאקי ולא יהיו מסוגלים לייצר יותר סוברואים לעולם. לעולם. גם מיצובישים לא. אז אני חושבת שהיפנים לא יודעים שהם יפנים.

המגבעת

רק רציתי שתדעו שזה שאני לא עונה זה לא בגלל שאין לי מה לומר. הבעיה שעד מחר אני עסוק בצילומים של סצינה לסרט החדש הכוללת בין היתר שתי בחורות ערומים זה חולירע, טרמפולינה ופאזל אלף חתיכות של גולדה מאיר. נא להזדיין בסבלנות או עם מי שהכי קרוב.

טריפל

New member
'סלחי לי. אבל

לשאול מה הקטע של היפנים עם האורז זה כמו לשאול מה קדם למה, הציון או הגזר. הרי ידוע שאורז מטבעו סופח נוזלים ומעצם היותו שכזה, גורם לתוצרת מוצקה-עד-קשה אשר יכולה לגרום לעיוות שרירי הפנים בזמן יציאתה. כך בכל אופן מסביר המדע את סיבת היותם מלוכסנים. כולם, מיפנים עד סינים, מתאילנדים עד קוריאנים וגם צפון ודרום ויאטנמים( "סאקי פאקי מי-לאב-יו-אול-נייט-לונג"). ועכשיו שאלה בתור חובב מושבע של התעשיה המדוברת: מר כרוב, האם אתה מעריך שתרבות הגילוח פחות נפוצה בז'אנר האסיתי לעומת ז'אנר הבימבוס האמריקאי? האם אבד הקלח על הפורנו האירופאי ובראשו הגרמני והשבדי? מי היה השחקן/ית שהיה/היתה לך להשראה במהלך הקריירה המפוקפקת שלך? האם אתם מחפשים עובדי הפקה או שחקנים לסרטים עתידיים? להיכן שולחים קלטת דמו?

ועכשיו תשובה

1. ידוע שאסיאתיות אינן שעירות כמו אחיותיהן ברחבי העולם שכל היום עושות שפם - שחי - מפשעה (כאילו זה עוזר) כך שהתשובה די ברורה. 2. אני לא יודע אם אבד הקלח על הפורנו האירופאי, להיפך, אני שותף בהפקה של 'אבודה בשדות' קופרודוציה גרמנית בה מככבים קלחי תירס רבים. אני מניח שניתקל בבעיה כאשר נתחיל בעבודה על 'לבד במקשת האבטיחים' אך כפי שאמרה לי הכוכבת "אם היה אפשר לעשות את גולום אוכל דג נוכל גם להכניס דלעת". 3. השחקן שהביא אותי להחלטה על בחירה בקריירה של כוכב פורנו היה פלאטו שרון כאשר הופיע בתשדיר הבחירות ב 82'. כל כך הרבה שארם, כל כך הרבה כח. רציתי להיות כמוהו. 4. האמת שלא מחפשים. שחקנים מתחילים יש עשר בלירה ואנחנו מה שנקרא דופקים וזורקים. אם אתה נואש שמעתי שגרג שפריץ עומד להפיק את 'מלחים עליזים'. אתה יכול לשלוח לו קלטת לרחוב פין 69.

פגעת בומבה

ראית את האריזות של המינוקסי ליד הפח בחזית והחלטת לתקוע קטנה בנושא השיער? אם הטיפול יצליח ויהיה מה לצבוע אני חוזר אליך עם תשובה. לא הייתי רוצה להרחיב בנושא 'מחפשות זין גדול-3' היות ואנחנו מכינים הפתעה שתהווה תפנית דרמטית בעלילה. כאמור לא הייתי רוצה להרוס לצופים את ההפתעה ולמסור פרטים לגביה במיוחד כשהיא נובחת עכשיו כמו מטורפת במרפסת כי הגיע הזמן להוציא אותה לסיבוב. אני לא בדרך לקנוס אף אחד אבל אם יש לך בעיה עם מישהו שלא מחזיר 'תכסף בזמן או עושה אוואנטות במקום לשלם פרוטקשיין כמו ילד טוב אני מכיר מישהו שיעזור לך.

טום כרוב שאלה לסיום

ובאמת תודה על טיפוח האגו שלי בדקות של סיעור מוחות רגישים ומפותחים דקות מרגשות בין מראיין מוכשר ואורח כרוב. אתה עוזב את האולפן ופוסע בדרך הביתה. אתה משאיר כאן את האגו שלך תלוי על קולב מאחורי הדלת, ויוצא אל הלילה היפני הקר כשאתה אפס. אתה כלום מאופס. האגו שלך נשאר באולפן ואתה שקוף לגמרי, כלב יפני לא רואה אותך ומשתין לך על הרגל. תאר לי הממממ...איך מרגיש הכלב, ואיך אתה מגיב לתחושות אילו? ובזאת ניפרד מטום כרוב...תודה שבאת...היה לי עונג גדול, ואולי...הפעם הבאה בה נראה תירס, כבר לא תהיה אותו דבר....

כלב ביפאן?

הלו, לפני שהוא יספיק להרים את הרגל היא כבר תהיה משופדת במסעדה הסמוכה. בפעם הבאה תשאל אותי שאלות יותר מעשיות כמו למשל 'האם לדעתך בונגילה תצליח למצוא חתן לאחר ניתוח פלסטי מקיף?'

לטום כרוב הקטן שלי

ביום שבו אעשה ניתוח פלסטי מקיף, תום ראש כרוב, הוא יהיה כה מקיף ויכלול גם אותך. עודפים מאיזור העכוז שלך יוזרמו און ליין ישירות לתוך הציצים שלי, שהם באמת כרגע קצת יותר קטנים משל אילנה אביטל. בתמורה ארשה למנתח הראשי לשאוב השראה מצורת הבוהן הימנית שלי ולעצב על פיה את את החוטם שלך. אם לא תעשה יותר מדי בעיות בעת ביצוע ההליך, אשמח לתרום מעט סחוס מאיזור עצם הזנב שיושתל בחלקים הפחות זקופים שלך. אומרים שזה לא נורא כואב. כך נהיה שנינו מרוצים - אני אשתמש בעודף (שהרי זה ניתוח חסכוני במיוחד) להלבנת ציפורניים בלייזר ואתה תוכל סופסוף לוודא האם מלו אותך באופן מקצועי. יש לקוות שאחורי זה גם אני וגם אתה נמצא לנו חתן. אובהתותך המון, בוגונביליה.

למעלה