פגישה לילית עם קוקו מידן

ונעבור למישור האידאי.

אני רוצה לקחת אתנחתא קלה, ד"ר ספוק, מהחיטוט בתחתוני עברך המבושמים, ולעבור איתך כברת דרך במשעולי האידאולוגיה. פירסמת מאמר בהארץ שכותרתו: "יש לי ארץ אחרת זובי עליכם". במאמר אתה מנתח באיזמל חד את ההסטוריה של הציונות וחולק על אושיות כמו וויצמן וברנר. אתה כותב בפתיח של פרק ב', ואני מצטט: "התיזה הציונית שהושתתה על מטאפורת הגוף-והנפש והממשילה את היהודי הגלותי לנפש חסרת גוף היתה טעות מיסודה. הצורך במציאת פיסת קרקע גשמית על מנת להגדיר את הלאומיות היה לא יותר מקונספירציה חייזרית של שוכני שבתאי שתיכננו את נחיתתם על כוכב ארץ בתחילת המאה וניסו לבנות לעצמם בסיס-אם שיתאים לאופיים ולדרך התנהלותם השובניסטי, קרי: אוירה חמדנית, מתלהמת, פטפטנית, ראותנית, אטומה, שחצנית, וקולנית. לולא פעילותם של חייזרי שבתאי בתחילת המאה היה העם היהודי שוכן לבטח באיי סיישל וניזון מקוקוס ובננות". סוף ציטוט. אז אתה אידאליסט עז-נפש ד"ר ספוק, האם לא חלפה מעולם מחשבה במוחך מה היה קורה לו היית פוליטיקלי קורקט? ושאלה נוספת: לשוכני שבתאי הזכריים יש באמת כלי באורך ארבעים סנטימטר? לא נסחפת קת במחקר?

Dr Spock

New member
אני יורדה מן ההר אל המישור

אז אתה אידאליסט עז-נפש ד"ר ספוק, האם לא חלפה מעולם מחשבה במוחך מה היה קורה לו היית פוליטיקלי קורקט? הו כן קובי, אני לעיתים מתעורר שטוף זיעה בלילות אחרי סיוטים שלי כפוליטיקלי קורקט, האימה, האימה! לשוכני שבתאי הזכריים יש באמת כלי באורך ארבעים סנטימטר? לא נסחפת קת במחקר? אכן כן, כלי יש, אך לצערם בגלל בעיות של סרקולצית דם אי אפשר להפעילו ללא הפסקת הפעילות באיברים משניים כגון המוח...

קפת

New member
וואלה? תפוז? נענע?

אתה רוצה להגיד לי ששוכני שבתאי הזיכריים הם גבר?

Dr Spock

New member
הם לא גבר

הם אנדרוגנים של סוף שבוע, כמו דנה אינטרגלקטית בקטנה...

קפת

New member
G זה חדש...

ומעורר תהיות נוספות: 1. אנדרוגנים של סופ"ש, זה לא גבר? 2. מה ההבדל? 3. איך ה"נשים" בשבתאי מתמודדות עם זה? 4. והנשים מנגה? 5. והגברים מאדים?

Dr Spock

New member
G ספוט

1. אנדרוגנים של סופ"ש, זה לא גבר? לא, אלו שיירי הניצבים ממסרטי בורקס. 2. מה ההבדל? לא הרבה, גם הם אוהבים לצפות במונדיאל כמו שאר הגברים, אבל הם צופים במונדיאל כדי לראות את ישבניהם של השחקנים, זה ההבדל. 3. איך ה"נשים" בשבתאי מתמודדות עם זה? הן לא מתמודדות, הן מדחיקות... 4. והנשים מנגה? רובה צייד, טעינה, דריכה, כוון אל איבר מינו של הגבר, לחיצה על ההדק... ככה הן מתמודדות. 5. והגברים מאדים? הם מתמודדים במרתון אבל רק בשביל הדחקות ובשביל להכיר נוגאיות חטובות.

הלילה עם קוקו מידן. אורח: טום כרוב

ערב טוב אני שוב עמכם. אני טוף אני גולף משקפופר נדיר זן שעיר אני אני קוקו-מידן מגלומן בתכנית חדשה של הלילה-עם-קוקו-מידן (שזה אני). והערב משימה בלתי אפשרית. האיש שירד לניקול ועלה בגדול: טום כרוב. (סיבוב מדוד על הכיסא הטיפ-טיפה-יותר-גבוה-מהכיסא-של-האורח) אם הייתי נותן לך רק ארבע מילים על מנת לתאר את עצמך טום, באילו מילים היית משתמש? הייתה לך אהבת נעורים. מה היה השיר שכתבת לה בערב הקריאה ההוא בצוותא שבעקבותיו נטשת לשלוש שנים למערה בגליל? לפחות הבית הראשון... במקצועך היומיומי אתה לא באמת צייד קיפודים. מה אתה עושה לפרנסתך?

איפה השירותים?

שלום קוקו שלום. באמת כבר הרבה זמן אני תוהה מתי תזמין אותי לתכנית הטוקטואלית שלך. ביטלתי ג'יי לנו, פרימיירה וחלטורה בבת מצווה באולם באשדוד רק בשביל שתוכל להעניק לי קצת מחוכמתך הרבה המותזת לכל עבר בכל פעם שאתה מפנה את ראשך דמוי הכרוב סיני לעבר המרואיין. לפני שנתחיל הייתי רוצה לתקן פרט חשוב בביוגרפיה שהבאת בפני הצופות - אני לא ירדתי לניקול! היא זו שירדה לי כשנפגשנו על הסט של "מחפשות זין גדול". זה היה בתחילת הדרך הקולנועית שלנו וחוסר הנסיון שלי בשילוב עם המימדים המפלצתיים של הפירט שתום העין שלי גרמו לכך שנפלה לה סתימה. המליצו לי להתחתן איתה על מנת להמנע מתשלום פיצויים וככה זה התגלגל עד שפגשתי את פנלופה כרוב עליה קפצתי (אחרי שהביאה לי אישור מהאחות נחמה שכל הסתימות שלה יציקת בטון). ונעבור לשאלות הטוקטואליות שלך קוקו: ארבע מילים לתאר את עצמי זה כמו לצייר את פאריז עם צבע גואש אחד. אני אוכל להתמקד בתיאור חלק מסויים בגופי ולתמצת זאת בארבע מילים שבמקרה הן גם השם של הסרט השני שעשיתי בחיי - 'מחפשות זין גדול 2'. לגבי אותה מערה בגליל, אני מצטער לאכזב אותך אך כל עובר ושב עם חצ'קונים יודע שלא היה מדובר במערה ולא בגליל. חטפו אותי יפאנים קטנים ותקעו אותי שנה באיזה כפר עשוי מנייר, קור מקפיא ואיזה מישהו שכל הזמן צועק עלי'קאט' 'קאט'. זה באמת קרה לאחר שאיבדתי את אהבת הנעורים שלי. זו היתה תאונה מצערת שבה היו מעורבים מספר גורמים כגון מין אורלי ומוות כתוצאה מסתימה במערכת הנשימה של אותה נערה אומללה. אם תרשה לי לחזור לכפר היפאני, שם חייתי כשנה עם ילד מעצבן ויפאנית חרמנית. במהלך אותה שנה זכיתי לזמן איכות עם עצמי וספגתי רוחניות מכל עבר. על מנת להתחמק מארוחות הערב המבחילות שלהם שכללו אורז מאודה אורז מטוגן ואורז בצלחת הייתי מבלה שעות במקדש של 'אבו גרעה' (כך כיניתי אותו היות ומעולם לא קלטתי את השם שלו שנשמע כמו איש עם אוטו). כך למדתי את תרבותם ובין היתר גם שירה יפאנית. אם תרשה לי הייתי רוצה להקריא לך שיר שחיברתי במהלך אותה תקופה: פריחת הדובדבן איזה באסה צעקות הקרב, מישהו דורך לי הרגל עוד פעם אורז? לגבי השאלה האחרונה שלך, ירדתי מזמן מציד הקיפודים. המעילים שהכנו מהפרוות שלהם לא הלכו טוב בשוק (חוץ ממועדון S&M בניו יורק שגם הוא עבר לדרבנים אחרי זמן קצר). היום חוץ ממסעדת האורז שפתחתי בשיקאגו אני גם מדגמן בפירסומות לגלולות להגדלת הג'ונסון ועושה חלטורות בעיקר באשדוד במסיבות בת מיצווה ורווקות. רק הייתי רוצה להוסיף שיש הנחות לקבוצות וארגוני עובדים ואפשר לשלם בתווי קנייה. ביי

קפת

New member
רוב תודות לטומי היקר

על ששיתף אותנו בהגיגיו, לבטיו, זכרונותיו, והזיותיו. בעיקר נהנתי לקרוא את "החוויה היפנית" שעברה על טומי. מזה כמה שנים שאני משתוקקת לבקר ביבשת היפנית המופלאה, אודותיה קראתי אינספור מאמרים מרתקים. בעיקר שבו את לבי מרחביה ומדבריותיה, ומיוחדת התפעלתי מהמאמצים שנעשים כדי למנוע את הכחדת לוויתן המדבר הורוד. בעניין הזה, רציתי לשאול את טום: האם נכון הדבר שביבשת יפן חיים יפנים? מה הקטע שלהם עם אורז? מהן גלולות להגדלה, ומיהו ג'ונסון? ומלת עידוד ופרגון לקוקו מידן, שעושה עבודה מופלאה, ומצליח לחלץ ממרואייניו פרטים ביוגרפיים ואישיים שאפילו הם לא ידעו עליהם. חזק ואמץ, קוקו. איזה גבר. שעיר.

לכל שאלה תשובה

קפת קפת קפת. אני מתפלאה עליך. כל ילד חיגר יודע שביבשת יפן חיים יאפים. ומה הקטע שלהם עם אורז? נורא מעליב שאת קוראת לזה קטע. מהאורז מייצרים נייר, בו טומנים פיסות קטנות של סיבי במבוק, שיירי מזון ושיער שהוסר מרגלי נשים שטרם ביקרו במכוניה של רונית רפאל. הנייר משמש לכתיבת הזמנות לבר המצווה של הגולדן רטריוור ולנישואי הבן הקטן עם בתו הנאה של א. ברק (בחרו בעצמכם - אהוד או אהרון, אין סכוי שתצליחו למחוק את המיותר). הגלולות להגדלה הן מוצר טבעי. באופן טבעי יש לגשת לגב' רפאלי דלעיל, להניח בידיה מספר פרוטות ולהניח לה לדאוג שגלולות סיליקון יוטמנו בסליק שמתחת לפטמות. יודעי דבר יעידו שפעם היו אלה איברים ששמשו להנקה. כמה פרימיטיבי! הרי כל עולל יודע שמוטב לו ללגום מטרנה צמחית ולהניח לאמו להיות דומה ולו במעט למ. איזנשטיין (ודאי שמתם לב שבלי ה-ז' היא יוצאת גאון.) וג'ונסון הוא אחיו של ג'ק. מה עושה ג'ק? רוב הזמן הוא שוכב בדד בבגאז', מרכל עם המשולש הזוהר ומשחק מחבואים עם הכבלים. אולם בשעת צרה ג'ק נדחק מתחת למכונית, מניח לך לטפל לו בידית, מכפיל את אורכו ומרים את המכונית אל על. אז ג'ונסון הוא אח שלו. הוא גם שותף בג'ונסון את ג'ונסון. הג'ונסון השני מבין גדול בסבון. הידעתם? סבון הוא מלח של חומצת שומן! אלא אם כן הוא סבון ללא סבון.

קפת

New member
תודה על המידע

אבל אני לא מקנאה בך מה יקרה לך כשיבוא קוקו ויראה שענית על שאלות שלא שאלו אותך. טומי? כרובי? אני מחכה לשקט! אה... לתשובות... אה... לסושי. מה שיבוא קודם.

מי זו הבונגילה הזו?

הבן אדם מזיע על הסט ובזמן שמוציאים לו את המיץ באה איזו אחת עם שם של מחלת מין, (הביטוח שלי מכסה), ועונה ככה חופשי כאילו לוקחת מפתח של חביתוש בלי לבקש רשות. אני מבקש להדגיש שרק התשובות שלי הן רשמיות ובעלות תו תקן אזרביג'אני. לגבי בונגילה, העניין ייבדק וכנראה יצורף לכתב האישום שבין כה יוגש נגדה על הפרת זכויות יוצרים בכך שהורידה מהאינטרטן ללא אישור קטעים נבחרים מהסרט 'טום, יש לך קנה של טנק מרכבה סימן ארבע במכנסיים או שאתה שמח לראות אותי?' לעניינו קפת. יש יפאנים ביפאן אף כי קשה להבדיל בין גזע זה לבין קופי המקק היפאנים שאף הם קטנים צהובים ומכוערים. אפשר גם להוסיף ולומר כי מחקרים אנתרופולוגים שערכה מכללת צ'צניה מצביעים על דמיון חברתי רב בין שתי הקבוצות האמורות (רק שהיפאנים יותר שובניסטים וטיפשים). קטע עם אורז? זה מה יש! תאכל! הנה אווירון... לגבי הגלולות להגדלה והג'ונסון הייתי מציע לך לצפות בטרילוגיה 'טום כרוב בעיר' גרסת הבמאי (רצוי במסך רחב שייכנס הכל). אם יוותרו שאלות לאחר הצפייה אני כאן. וכמו שאמרתי היום למישהי: ובא לציון גואל, וראה מה הולך כאן, (יגאל עמיר, אניטה פללי, שאול יהלום) וישר הלך למקום אחר.

קפת

New member
שאלה יפאנית נוספת, ברשותך

השמועה אומרת, שקיים נגיף מסוכן שנקרא "יוקו אונו" שהוכן במעבדות מיסתוריות בטוקיו, ושכתוצאה מניסיונות שונים שערכו ב"יוקו אונו" עם נגיפים שמאוחסנים על גופן של חיפושיות שונות היתווצר נגיף האבולה. האם נכונה השמועה? ושאלה נוספת: אני מחפשת מתכון לפשטידת אורז. התוכל?

קפת קפת קפת

תום כרוב, חבר לא מאוד בכיר במשפחת המצליבין, קרא לי מחלת מין ואת לא קמת להגן עלי. יותר אני לא רוצה שהוא יבוא לעשות איתי עוגות בארגז חול וגם את הדלי שלי לא אשאיל לו לעולם.

קפת

New member
אבל מאמי

הייתי בטוחה שאת נקראת על שם מחלת מין!! הערצתי אותך בזכותך זה!!!! כל מערכת היחסים ביני ובינך מבוססת על כך...!!!!!!! את רוצה להגיד לי שבוגונביליה זה לא מחלת מין? אז מה זה בוגונביליה, בשם כל הפרוצות והקדשות

'סלחי לי, יש לך אש?

עוגות עאלק! פעם אחת הבלגתי אבל עוד פעם את קוראת לי תום וניקח לך את הדלי בכח. תום זה שם של ילד שגדל בגן פרטי והיו לו ידידים חיידקים ביוגורט שהפיליפינית נתנה לו כל בוקר. הלו! כשאת והחברים שלך תום, ים ובוקיצה למדתם שירים חמוצים של ביאליק אני נבחנתי על הפו-אמה 'נקרע לו שרשר' בחטה"ב ע"ש אפללו. תום עאלק... נ.ב. תמשיכי ללכלך על המצליבין ותתעוררי עם ראש של סוס במיטה.

למעלה