העיקרון הוא:
גובה הסיר כשמבשלים בסירים, ולא מטגנים במחבטות, הגובה הוא מתאים בדיוק לערבוב ובדיקת הסיר יש גם את נושא חיתוך השיש, כשהיחידה הזו היא נמוכה יותר, כל משטח הוא יחידה ללא חיבור אצלך למשל (למרות שאני יודעת שלא את הזמנת את המטבח) עניין החיבורים לא ברור, כי דחפו את הכיריים לפינה צדדית כשהפינה עצמה לא ממש מנוצלת. אבל כשזה בפינה של ריש, יוצא שכל יחידה היא שלמה וזה מפנה צד אחד של הריש למשטח עבודה נטו. אני עשיתי את זה רק בגלל בעית החיבורים, היות והשיש היה צריך לעבור בים כדי להגיע ליעדו, פחדנו שאם יהיה ארוך מידי הוא ישבר וכמובן כי זה נחשב מיוחד (לפחות פה...) את האמת... נוחות בשימוש לא ככ עניינה אותי, מה שכן- מי שחי בבית הזה מדווחת שזה אחד הדברים הכי נוחים לשימוש (וכן... היא נמוכה יחסית)