פגש ח'..

Rioter

New member
תמיד אמרתי לנועה שהיא רמאית.

yaelula94

New member
אסףף..!!

תודה רבה שגילית לכולם מי אני!! וכמובן שאתה צודק... איך ניחשת?? תודה מראש ונדבר.. מתישהו =] גבסו אחות של גבסו =]]

yaelula94

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

לא לא לא לא אחותת של גבסווו הייתה אצלי(אנחנו חברות)והיא החליטהה לכתובב לכם תגובה..! אני לא אחות של גבסו אני רק חברה של אחותו...

גבסו111

New member
שמעתי שמכירים את אחי...

ומעוניינים שאצטרף לפורום אז: שלום לכםם אנשים... אני גבסו אחות של גבסו וכןן אני עם החולצה הכחולה מימין...!!!

yaelula94

New member
=]]

נוני יכול להיות שפעם דיברנו בטלפון... אני פשוט לא שואלת איך קוראים למי שמתקשר לאחי... את רובם אני כבר מזהה לפי הקול... ואגב... תודה רבה על הקבלת פנים...=]] גבסו אחות של גבסו... עוד פעם התנחלתי אצל יעל...

yaelula94

New member
נופרוששש

וואלקםםםם...! ד.א. היא עומדת עכשיו פה לידי תופסת התנחלות והיא עושה את זה הרבה בזמן האחרון...

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בטח שמכירים את שי גבסו!!!!!!11111 חחחחחחחח את מסניף נילי? אזז איך זה ששי גר בראשון?:O יאא זה ממש מגניב שהצטרפת

orlupo

New member
שוב חן תראי את ההודעה למעלה...^^

גם את נפלת בפח הניסוח הלא ברור של נועה ואסף...
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1487&msgid=99572942

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אז למה היא אומרת שהיא אחות של שי גבסו?
אבל היא אמרה שמכירים את חיה והיא אחותו של גבסו!!!!!!111111111 ויש גבסו אחד שכולם מכירים..אוףףףףףףףףף נועה ואסףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חכו חכו!

גבסו111

New member
תרשי לי להסביר

קוראים לי נופר ואני אחות של תומר ושם המשפחה שלנו הוא גבסו... כולם קוראים לנו גבסו כי זה יותר נוח ככה... וגם יותר מגניב..=]] לא אמרתי שאני אחות של שי גבסו!! אני אחות של גבסו(תומר גבסו) פשוט ככה רובם מכירים אותו במכבי... מקווה שעזרתי

אההההההההההה

עכשיו הבנתי
שמעתי גבסו..ונועהההההה ואסףףףףףףףף[אהמ.בלבלו אותי
] זה היה בכוונה?חחחחחחחחחXD

orlupo

New member
חחח אמן יהיה פעם מפורסם בשם לופו!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

assafein

New member
אל תדאגי....

את תהיי הרבה יותר מפורסמת מאשר מה שיש בפורום הזה
אחרי הכל את אחות של גבסו
(אני צודק או צודק? אה נועה?)...

למעלה