פגש ח'..

orlupo

New member
גם אני רוצה...../images/Emo10.gif

וואי אני מסתכל על התמונות וכל כך בא לי לחזור שוב לתחילת ח' ולהתחיל הכל מהתחלה... חטים תנצלו תתקופה הזו באמת זה משהו שיחרט בכם...

yaelula94

New member
תשמע...

בגלל זה כל כךךך נהנתיייייייייייייי לי אין את כל החוויה ש-ח' עוברים בגלל שאני מדריכה=\ וד.א. היה פה קורא סמוי מסניף ראשון

כיףףףף..

מה עוד היה לכם? מאי, ספרי על משחק הדגל.. מה עוד היה?
וגמאני ממש נהנהת לראות את התמונות!

yaelula94

New member
....

מחרר מבטיחה,אני אשב עשר דקות ואני אכתוב כל מה שהיה ביומיים האלה בפירוט נרחב שעה יקח לכם לקרוא!

yaelula94

New member
פגש ח' 2007-הסיפור המלא

הבטחתי לספר לכם מה קרה לי בפגש ח' והנה הסיקור המלא
אז ככה..אנחנו יצאנו ביום שישי בשלוש בצהריים ונסענו לסניפים כרמי יוסף וכפר שמואל לאסוף אותם משמה. נסענו נסיעה של כשעה לכיוון אנדרטת הנח"ל שליד פרדס חנה וכשהגענו לשם הוצאנו את הדברים והלכנו למסדר ראשוני של כולם בביחד. שם נתנו לכל ילד פתק ובו כתוב שם של ילד מסניף אחר וכל אחד היה צריך לחפש אותו וככה למעשה חילקו את המחלקות(מי תמיד נלחם בפשע מחלקה מספר תשע..) שם הייתה לנו פעולת היכרות ואנחנו שיחקנו מעין בינגו כזה מתוחכם שהיינו צריכים לשאול אחד את השני שאלות כדי למלא את הלוח לא כזה משנה...! אחרי שסיימנו הלכנו ובנינו את האוהלים כל סניף בנה לעצמו אוהל..! אחרי שסיימו כל הסניפים לבנות את האוהלים היה קצת זמן חופשי ואז הייתה ארוחת ערב ואז התחלנו לשחק את המשפחק של הדגלים. המשחק היה מיוחד במקצת ושונה. היו ארבע קבוצות שנקבעו עפ"י צבעים:לבן,צהוב(שליטהה)אדום וסגול ד.א. הקבוצה שניצחה הייתה האדומה בכל שטח של קבוצה היו 4 תחנת כאשר בשלוש מהן יש דגל שאותו משיגים ע"י משימה שמבצעים ותחנה הרביעית היא כלא שאליו נכנסים אם נתפסים.. כאשר אתה נכנס לתחנה לא יכולים לתפוס אותך כי השטח סטרילי אבל אם בטעות נכנסים לכלא צריך להישאר שם. ככה משיגים 9 דגלים,שלוש מכל קבוצה.. אחרי משחק הדגלים שהיה כיףף ברמותת מטורפותת הייתה מסיבת דיסקו שאני די וויתרתי אליה והייתי באוהל עם חברות שלי.. המסיבה נגמרה בערך באחת והיה משו שהגדירו ככבוי אורות רק שאף אחד לא הלך לישון והיה כיףף בטירוףף בבוקר התעוררנו והיה מסדר בוקר ואחריו היו תחנות שעברנו תחנה תחנה ובכל תחנה התחרו שתי מחלקות אחת נגד השנייה והמחלקה שניצחה נתנו לה שתי מעטפות,באחת בונוס למחנאות ובשנייה סמיילי עצוב אחרי כל התחנות כל מחלקה תפסה חלק מהשטח והתחילה לחשוב על דגם מחנאי שהיא יכולה לבנות שהנושא הכללי היה מיני ישראל. המחלקה שלי בנתה מפת ארץ ישראל מסתובבת ויצא ממש מגניב ויש גם תמונה מצורפת. המחלקה שזכתה הייתה מחלקה 1 שבנתה איצטדיון כדורגל בזמן שבנינו הייתה גם הפסקת צהריים ואחרי שהתסכלו על הדגמים ודירגו אותם פירקנו את הדגמים והתחלנו להתארגן לנקות וכדומה אח"כ היה מסדר סיום ואז נסענו הביתה נסענו קודם לנילי ונטשנו את כרמי יוסף וכפר שמואל וחזרנו הביתה עייפות ומאוד מרוצותת!!! ואני רוצה לנצל את ההזמדנות גם אם היא תראה או לא להודות למדריכה המדהימה שהייתה לנו ביומיים האלה,נופר הוניגמן מסניף מכבי,אוהבותת אותךך!!!! הבטחתי קיימתי...!

עשית לי חשק ממש../images/Emo70.gif

אני בזמן האחרון בקטע של נוסטלגיות... אז בכלל בא לי על פגש ח'. מקנאה מקנאה. נשמע שממש נהנהתם.... אם יש עוד תמונות, בכיף. נתראה במחנה

מה עם מסדר בוקר?

באיזה שעה היה לכם?6 וחצי? חחחח וכה זה תמיד..לא הולכים לישון..גם ביום הראשון של הקורס כולם יחשבו שהם באת יכולים להחזיק מעמד בלי לישון..ואז בלילה השני..כולם כבר נשבריםXDDD וגמנחנו לא הלכנו לדיסקו[כאילו אני וחברות
]היינו באוהל
ו........שמחה שנהנתתתתתתתתתתת

ווואי, יפה לכם!../images/Emo9.gif

תתכונני לקורס.. מואעאעאעאאעאעאע כל יום ב7!
לקום ב6 וחצי..חחחחחחחח [סתם זה כייף]

orlupo

New member
הצלחתי להוציא את זה ממנה!!! ווהוו!!!../images/Emo13.gif

חן, תמיד ידעתי שנהנת בקורס יחד עם הכל!!!!

assafein

New member
איזה... קמים כל בוקר ב-5 ל-7...

מצחצים שיניים ובו בזמן נועלים נעליים ועוילם על חאקי... לאנשים בלי קאורדינציה כדאי לקום רבע שעה לפני

6 וחצי..השיר כבר מתנגן..

והמדריכים עם דרבוקות ומשרוקיות..באים להעיר אותך.. אלא אם אתה במחלקת מאחרים..ו..לא כדאי
אז רבע לשבע גג אתה ער בריבוע!

orlupo

New member
אוי נועה...../images/Emo13.gif

אתם עוד בתקופת פגש ח' שהיה לונה פארק (ממדיון?)...
את האמת שיחקנו שנה שעברה גם את המשחק הזה אבל אני לא זוכר אותו בכלל...

assafein

New member
מימדיון!!!

היו ימים
היינו ביער איפה שגידמק הביא את כל האנשים משדרות אליו(היער ליד פארק הירקון
)

למעלה