פדור מעוניין להגיע לUFC

blackcoldtiger

New member
פדור מעוניין להגיע לUFC

פידור מעוניין סוף סוף להגיע לUFC אני מבקש מכולם להציף את הטויטר של דיינה וייט בבקשות, אני כבר כתבתי איזה עשרה.
לא מאמין שיש עוד סיכוי
קישור

BeniTaz

New member
הוא כבר לא מעניין כל כך

טוב שהוא נזכר.. דיינה יעשה לו פרנציפ ולא יחתים אותו. כשפידור היה בלתי מנוצח הוא תפס מעצמו ולא רצה את האתגר הגדול מול ה-UFC, נלחם נגד שמות בינוניים וקרבות ראווה. עכשיו אחרי שדרסו אותו הוא פתאום רוצה. איי פידור פידור.. איך ואדים ניצל אותך. כנראה שפידור הגדול שלנו תמים ומטומטם.

לא חושב שיש לו עדיפות מול מישהו מהטופ 10 ב-HW ב-UFC.

blackcoldtiger

New member
אז מה?

כל קרב של פידור קרב מלהיב (חוץ מזה של מונסון) והוא תמיד הולך על הKO או ההכנעה וזה שהוא עכשיו לא בטופ לא אומר שלא צריך לתת לו את הכבוד שמגיע לו.
כמה החזיקו את קרו-קופ עד שהוא פרש? המצב של קרו-קופ היה הרבה יותר גרוע מזה של פידור עכשיו

BeniTaz

New member
זה שלא העיפו את קרו קופ

לא אומר שצריך לעשות דבר עם פידור. כשנותנים ללוחם שעבר זמנו זמן מסך בגלל תהילת עבר זה יבוא על חשבון כוכב עולה שאותי מעניין יותר, מלהיב יותר וטוב יותר. אם יביאו את פידור לא יביאו אותו למקדימים.. וזה סתם מיותר. אם פידור ממש רוצה אתגר שיילחם נגד גוראם ב-M1 ויחטוף שם בראש. הוא לא בא ל-UFC כי ממש איכפת לו מאותם אוהדים שהעדיף להילחם נגד פריקשואו וקרבות ראווה פתטיים כשדיינה התחנן שיגיע ל-UFC. עכשיו שימשיך להתחנן.. איך שגלגל מסתובב.

blackcoldtiger

New member
גם אני רוצה לראות אותו בLHW אבל

גם אם הוא בחיים לא ינצח את אליסטר אוברים הוא עדיין יכול לנצח לוחמים כמו פאט ברי, מאט מטריון וכל שאר הלוחמים שהם לא אליסטר אוברים.
פידור ממש לא פריקשואו ואם הוא יקח את עצמו ברצינות וישקיע הוא יכול לנצח כל אחד בUFC כולל אותם לוחמים מתחילים שהזכרת

BeniTaz

New member
לא אמרתי שהוא פריקשואו

אמרתי שהוא נלחם נגד פריקשואו.. הונג מן צ'וי, זולוזוניו..

blackcoldtiger

New member
זה כבר היה לפני שנים

ולמה קוראים לזה פריק שואו? אף אחד לא ידע באותו זמן שהונג מן ג'וי או זולזיניו הם אפסים, מה אם אם צ'וי היה נותן נותן KO לפידור אז זה לא היה פריק שואו?
אלה לא היו קרבות מבויימים והכליכל לקרות שם (לוחמים ענקיים הם תמיד מסוכנים), אם תשאל אותי כמה מהלוחמים בHW של הUFC יכולים היו להפסיד לצ'וי או זולזיניו.

BeniTaz

New member
טוב.. לא נתווכח

אם הונג מן היה נותן לפידור נוקאאוט זה היה פדיחה ענקית לפידור. אם הלוחמים האלו לא פריקשואו אז מה כן?

ופידור עשה גם קרבות מבוימים.. זוכר?

blackcoldtiger

New member
גם בUFC יש קרבות מסוג דומה

ששמים לוחם ברמה מאוד גבוהה נגד לוחם שרוב הסיכויים שיפסיד.
בעיני לסנר נגד אוברים גם היה סוג של פריקשואו, ללסנר לא היה שום סיכוי נגד אוברים.
לא צריך לוחם 3 מטר כמו הונג מן צ'וי כדי לקרוא לקרב פריקשואו.
ואני לא מודע לקרבות מבויימים של פידור, רק קרבות ראווה, לא שמעתי על קרבות פרו-רסלינג שהוא עשה

BeniTaz

New member
תקרא לזה ראווה.. יותר גרוע מפרו רסלינג

קרקס כזה עוד לא ראיתי. רק עם פידור.. מזל שהוא הפסיד אחרת זה היה בטח ממשיך.

Guetaz

New member
וואו אתה באמת משווה את לסנר לHMC?!

אתה ממש לא אובייקטיבי אם ככה... להזכירך לסנר היה האלוף בHW שבמשך תקופה לא היה באופק מישהו שנראה שהולך לעצור אותו
בגלל שהוא בא לקרב מול אוברים אחרי הפסד אז הוא פתאום פריק שואו?! איזה שטויות...
מה עשה בדיוק הונג מן צ'וי ואת מי הוא ניצח שאתה מזכיר אותו באותה נשימה עם לסנר?

זקס11

New member
חדש לך שהוא טרול?

הוא כנראה שכח שברוק היה מדורג מספר 3, והוא היה הלוחם עם הדירוג הכי גבוה שעמד מול אוברים. אפילו אוברים היה בדירוג מתחת לברוק.
חוץ מזה, הוא היה המתאבק הראשון שעמד מול אוברים, כאשר היה חשש לא קטן שהוא ישים את אוברים על הגב. וגם בסקר של לוחמי UFC, היה רוב בעד ברוק.

לעומת זאת, בקרב בין פידור ל HMC, יחס ההימורים היה:
Fedor -1700
Choi +800

blackcoldtiger

New member
HMC הוא לא לסנר

מודה שהגזמתי אבל אמרתי שזה דומה.
לא נראה לי שגם באותה תקופה ידעו שהוא כזה אפס אבל בוא נגיד ככה, כמה לוחמים בUFC היו עולים לקרב נגד לוחם ענק כזה מבלי לדעת למה הוא מסוגל וגם אם פידור ידע שהוא אפס מה רע בלתת שואו ליפנים שמתים על קרבות מסוג כזה?

elad547

New member
לא מעניין אותך אולי

אני דווקא מאוד רוצה לראות אותו שם ובניגוד אליך אני חושב שנגד רוב ה-hw ב ufc הוא פיבוריט.

BeniTaz

New member
נכון, אני מדבר רק בשם עצמי

אם זה לא ברור.

מבחינת ה-UFC באופן כללי גם לא משתלם בטירוף.. סך הכל פידור לוחם רוסי שנתנו לו את הבמה הגדולה הוא חטף בראש ככה שקצת נשרף. אולי אם ה-UFC יעשו אירוע ברוסיה עוד כמה שנים ויצטרכו לוחם שיבוא לסתום חור יתנו לו לפתוח את הערב.

bret24

New member
אתה מבייש תאדום שלך אחי, אתה לא מראה יותר מדי

הבנה, אם תסתכל נגד איזה דירוגים פידור נלחם כל הקריירה שלו תבין שאין אף אחד בעולם הMMA שאפילו מתקרב אליו,
הזילזול שלך בפידור זה זילזול בספורט, אני לא רואה בכדורגל אנשים מזלזלים במארדונה או ברונאלדיניו שהוא הרבה פחות טוב מפעם.
אני אישית חושב שאם פידור יסתגל באמת לכלוב גם היום הוא יכול להיות אלוף ואם לא בטח לוחם מאוד דומיננטי בUFC, ואם באמת יש לך עוד מה להגיב אז בהודעה הבאה נשווה בין המדורגים שדוס סאנטוס או קיין ואלסקז נלחמו נגדם לבין פידור.

BeniTaz

New member
אף אחד לא זילזל בספורט כמו פידור

זה שאתה מעריץ עיוור וקשה לך לראות את זה, בעיה שלך.. לפעמים האמת כואבת אבל זה מה שיש.

מבחינת רמה אני שוב אומר, הדרך והצורה שהוא הפסיד בה מראה שהוא לטופ כבר לא מתאים. הוא יכול להיות אחלה גייטקיפר ב-UFC אבל זה סתם יתפוס מקום בקארד על חשבון לוחמים מבטיחים ועולים.

הייתי שמח אם פידור יילחם ב-M-1 נגד גוראם גוגנשווילי.. גם שם אין לו ממש סיכוי לטעמי.

תשמע, אולי אני לא מבין ב-MMA ותאמין לי שאני ממש לא רוצה להיות אדום בפורום אבל לפחות אני מנמק את דעתי כל פעם. לפי מה שאני זוכר את סתם פאנבויז ככה שאיך אתה בכלל מעז לדבר כאן על הבנה. בדיוק זיפזפתי אתמול בטלוויזיה.. ראיתי את הסרט הדוקומנטרי שעשו על ג'אסטין ביבר... ראיתי את כל המעריצות הפסיכיות האלו שאפילו לא מבינות למה הן מעריצות אותו. הזכרת לי את זה פתאום.. פידור היה גדול, מספר אחד בעולם.. זה עובדה. עכשיו כבר לא.. זה גם עובדה. פעם גם טאנק אבוט היה מספר אחד בעולם. להחזיר אותו ל-UFC?

באסטר1

New member
יש הבדל בין להעריץ לבין לכבד

כל אוהד MMA חייב לכבד את פידור על הישגיו בעבר
לדוגמא אני שונא את ג'ונס אבל מכבד כי הוא השיג משהו שהמחלקה לא הצליחה להשיג בכמה שנים

נכון הוא כבר לא P4P מספר 1 ונכון הוא כבר לא מתאים לHW אבל זה משנה את מה שהוא עשה? נכון היה צריך לפרוש אחרי ורדום כדאי שהוא ישאר אגדה עם הפסד אחד..במקום זה הוא הפסיד 3 פעמיים בכל צורה אפשרית , הכנעה KO וTKO סו פאקינג וואט?
וונדרלי סילבה נחשב בעבר לאחד הלוחמים הרצחניים והיום? שוגון נחשב לאותו דבר והיום? קוטור נחשב לבסט והרקורד שלו גרוע אז גם אותו לא מכבדים?
קרו קופ מאגדה הפך לבדיחה זה אומר שלא מכבדים? זה שלא הפרישו אותו המון זמן אומר שנתנו לו כבוד בדיוק כמו לכולם

דיינה לא מביא לוחמים רק כי הם בלתי מנוצחים
פידור יש לו מה למכור אבל הוא עשה בחירות לא טובות מאז פירוק פרייד
אבל הלוחם הזה אנשים לא שמו לב גר ברוסיה ומעדיף לא להיכנס לארה''ב
מי יודע למה בכלל
פידור היה בשלב שהוא לא היה צריך להגיע אלא היו מגיעים אליו או משלמים לו המון בשביל שיגיע
שאתה מתעסק בספורט שהממוצע שלו הוא גיל 35 פרישה כסף בהחלט עומד על הפרק
בנוסף לזה אני לא חושב שפידור פוחד או פחד מעולם אלא יותר עניין של המנהל שלו שמחליט בשבילו , שאתה 1.85 בערך ולעלות מול ביג פוט זה לא דבר קל.
פידור אמר שאוברים לא מתאים לו..ממתי פידור מתעסק ברכילות? ממתי פידור מדבר מאחורי המסך?! לא כל דבר באינטרנט הוא נכון
ובלי קשר אין צורך להביא את פידור היום לUFC כי הוא הפסיד והוא לא מעניין כמו פעם ואנשים מעדיפים שיפרוש מאשר שיפסיד שוב ושוב ויהיה כמו קרו קופ

מפה ועד להגיד שפידור כלום וכל מי שמגן עליו הוא פאןבוי? מה אנחנו משחקים בברביות?
הרי שראית תסרט על ביבר זה לא כי זה עניין אותך זה כי רצית לדעת על מה המהומה ולצחוק על המעריצים
זה שטיות פידור זה כמו אדגר נלחם במחלקה שלא מתאימה לו והצליח בה די טוב
עד שנתפס ומשם כבר צריך לחשוב

בקיצור :) כל מי שאומר שפידור לא היה שווה כלום פשוט לא מבין
כל מי שאומר שהיום פידור אין לו מה למכור זה גם שטות לכל לוחם ברזומה של פידור יש מה למכור השאלה מול מי
וללא ספק הוא חייב לרדת משקל אני חושב שמשחק הקרקע שלו יחשב בין הטובים בLHW בUFC

BeniTaz

New member
לא אמרתי שפידור לא היה שווה כלום

כל אחד קורא מה שהוא רוצה ולא מה שנאמר. בעיקרון מה שאתה אמרת לגביי פידור זה בדיוק מה שאני אמרתי.

עניין הערצה לא היה קשור לדיון, זו היתה תגובה לכך שאני לא מבין בתחום. אז טענתי לפחות שאני מנמק ולא מושפע רק מהערצה. טוב.. רמת הדיון וההנה של השותפים בה כל כך לוקה כך שאני מוותר. טוב שפידור הפסיד, טוב שלא יגיע ל-UFC אבל גם אם יגיע הוא יפסיד.

למעלה