פדור מעוניין להגיע לUFC

blackcoldtiger

New member
לא חושב שהיה זילזול במעריצים או בUFC

הוא רק לקח החלטה מקצועית שהיתה מושפעת ביידי גורמים חיצוניים להלחם בארגון שמתסבסס בעיקר עליו, כמה לוחמים אתה מכיר שהיו מסרבים להצעה כזאת ולסכומים שהוצעו לו?
אז נכון שאתה בתור מעריץ רוצהשהלוחם שלך ילחם ביריבים שאתה רוצה אבל לא באמת יכפת לך באיזה תנאים זה יקרה.
אני מאשים את ההתנהלות של פידור במנהל שלו, המנהל רצה לעשות בוכטות על פידור ולפידור לא איכפת מכל העיניין של התחרותיות, אפילו שמעתי שהוא בכלל לא רואה קרבות ולא יודע מה קורה בכלל בUFC אז הוא עושה פשוט מה שאומרים לו.
אני עדיין לא רואה את הפגיעה בUFC, מצבו של האירגון לא הורעה בגלל פידור ודיינה שנא את פידור עוד לפני שהוא סירב לעסקה ואם לוחם לא רוצה להלחם שם זה החלטה מיקצועית ולא בהכרח זילזול.
אז נכון שפידור הוא לא מה שהיה פעם, הזמנים השתנו והמשחק השתנה ופידור נשאר אותו דבר ואיפילו גרוע יותר אבל בכל זאת איפה הכבוד ללוחם הענק הזה? לוחמים פחות טובים ממנו זכו לכבוד הזה כשהם מעבר לשיא ופידור עדיין יכול להלחם. אז רק בגלל שהוא לא בUFC צריך לשנוא אותו? אם ככה בוא נרד על כל לוחם שהוא לא באירגון, אולי אם נגיד שלכמה לוחמי בלטור הוצעו חוזים בUFC והם סירבו אז אתה תרד גם עליהם שהם מזלזים במעריצים ואירגון?

BeniTaz

New member
איזה ארגון התבסס עליו? סטרייקפורס?

ממש לא.. לא קיים דבר כזה ארגון MMA שמתבסס על לוחם. הארגון האחרון שעשה את זה היה אליט XC שנסגר עם ההפסד של קימבו סלייס. חוץ מזה אם אני לא טועה הוא בכלל לא היה חתום בסטרייקפורס אלא חתום בארגון של המנג'ר שלו (אולי גם לו היו אחוזים שם, לא יודע) וזה היה M-1. באירועים שפידור נלחם בהם זה היה אירוע משותף של M-1.

אני חושב שאתה אפילו לא כל כך בקיא בפרטים.. רק יורה סתם.

פידור לא מעניין ואני לא רוצה שיתפוס מקום בקארד על חשבון שיין דל רוסאריו שהוא לוחם יותר טוב ממנו ויותר מעניין. זהו.

ואם עדיין לא הבנתי את הנקודה שלי אני לא פריק UFC.. ההיפך, אני רק מבקר אותם. אני אוהד MMA. תחליף את המילה UFC בכל הטקסט שלך ותכתוב MMA. אבל גם ככה לא הבנת אותי אז לא משנה..

blackcoldtiger

New member
יותר דיברתי על אירגון אפליקשן

שפידור עמד במרכזו וגם ניסגר כי לא מצאו לפידור יריב בזמן.

ואני לא מאמין שאוהד MMA אמיתי יגיד שפידור לא מעניין אותו..זהו

udi102

New member
הגזמת טיפה ....

פידור יותר מעניין מהמון HW בUFC כולל נלסון ,רוסאריו או המון אחרים וכן הוא יביא רייטינג ,בנוגע ליכולת שלו הוא עדיין טופ 10 בHW אם הוא יגיע לUFC הוא ינצח לא מעט לוחמים .

אני מסכים שהיתה תקופה שהוא נלחם בקרבות פריק שוא כמו מול HMC וגוללניו אבל המצב בUFC היה יותר גרוע ,בקרב לקרבו שלו אחר כך מול סילביה ואורלובסקי ,הם היו הטובים ביותר באותה תקופה ,מאז הגיע ההפסד די במזל בו נגיד את האמת מול ורדום(שאני המרתי עליו אני חייב לציין חח) , ורדום טופ 10 לכל הדעות ,אבל מאז פידור בירידה כי הוא המשיך להלחם מול לוחמים ברמה גבוהה ,כשאתה נלחם מול לוחמים ברמה גבוהה מתישהו יגיע ההפסד ,מה גם שביגפוט פשוט יותר טוב ממנו וכך גם הנדו ,פידור נשאר תקוע בפרייד עדיין לא התקדם עם הספורט ,אם הוא ילחם מול ולאסקז ,JDS ,אוברים ,ביגפוט ואפילו בארנט אין לו סיכוי ,אבל מול נלסון ,סטרוב ואחרים אני יהמר עליו .

LORSIN

New member
פדור נלחם 4 פעמים בשנת 2011?

אני בטוח שפדור מעניין אותך, ואני בטוח שפדור VS אוברים או פדור VS גי די אס מאד מעניין אותך :p

חולק על דעתך

שמע, אני אוהד MMA פנאטי למדי כבר יותר מ-12 שנים. ראיתי את כל האירועים, כולל כל הקרבות המקדימים, של ה-UFC בעשר השנים האחרונות, את כל ה-Prideים שהיו, את כל ה-Strikeforceים, בלטור ומה לא ואני חולק על דעתך במאה אחוזים. דן הנדרסון נתפס, בצדק למדי יש לומר, כאחד מה-LHW הטובים בעולם היום, כשחלק מהאתרים שמים אותו בטופ 5, ושוב - דיי בצדק. פידור עלה לקרב מולו במצב שהוא רחוק כמה שבועות מלהישקל 93 קילוגרמים. אלה שבועות שספורטאי ברמה שלו מסוגל להם אם הוא מעוניין באמת ואם החוזה ידרוש זאת ממנו. באותו הקרב הוא אומנם הפסיד, אך היה קרוב מאוד לנצח. מה שנקרא קרב תחרותי מאוד לכל הדעות. במילים אחרות, אם הנדרסון הוא מתמודד לגיטימי בקרב אליפות ב-UFC בשנה הקרובה, אז לפידור ועוד איך יש מקום במיין קארד באירוע חזק במשקל הזה.

במשקל הכבד לפי עניות דעתי הוא במרחק של כמה חודשי אימונים במחנה אמריקאי רציני כדי להתחרות בצמרת הגבוהה של הארגון. את ורדום לצורך העניין הוא ינצח לפי דעתי בקרב חוזר. ורדום מנטלית לא מסוגל לעמוד איתו ובפעם השניה פידור, ובמיוחד הגרסה הזהירה שלו שאותה ראינו בקרב נגד מונסון, פשוט לא ירד איתו. זה יהיה שידור חוזר של הקרב נגד אוברים בו וורדום שוכב על הקרקע ומחכה. וורדום הוא טופ 10 לגיטימי ב-UFC. לך תתווכח עם העובדה הזו. אם אתה באמת מאמין שהוא שוב תופס את פידור במשולש כי פידור פשוט ירד לקרקע בפעם השניה, אז תפאדל - אני לא. ואם אתה מאמין שלורדום יש מקום ב-UFC במשקל הכבד, אז אני מאמין שגם לפידור יש.

BeniTaz

New member
סבבה

אני עדיין בדעה שלי.. הלוואי ונראה קרב חוזר. ורדום לא פראייר בעמידה ויודע לעבוד מהקלינץ'. פשוט בקרב ביניהם הוא הבריק כשירד לקרקע וכביכול נפגע כדי שפידור יחשוב שהוא הולך לגמור ב-GNP.

תשמע, אני יודע שאני בדעת מיעוט.. רק הזמן יגיד. בוא נראה את פידור לוקח מישהו מהדור הצעיר. גוראם, דל רוסאריו, מיוצ'יץ', קורמיה.. זה יהיה תענוג גדול.

22wings

New member
לראות את פידור זה תמיד מעניין

הסגנון שלו (לא ראיתי את הקרבות שקר האחרונים שלו) הוא תמיד מעניין, הוא תמיד יוזם. אבל מדובר בלוחם עם שלשה הפסדים רצופים ללוחמים שאף אחד מהם הוא לא מה- TOP של ה- HW ב- UFC. וורדום, ביגפוט, והנדרסון.
ככה שסיכוי מול חיות כמו אוברים ו JDS אין לו. הוא גם קטן מדי נוסף לכל. הייתי שמח מאוד לראות אותו נלחם ב- LHW UFC כי המחלקה משעממת ובטוח הוא יוסיף צבע. שיתנו לו קרב אחד מול משהו כמו ביידר ומשם אפשר להתקדם אם הוא ינצח.

ranzz

New member
בדיוק מה שחשבתי, כמו קימבו

danielmo1

New member
לדעתי זו תהיה בושה וחרפה

ופידור לא יסכים למהלך כזה
דבר שני, פידור בסוף הקריירה ו2 הצדדים ידעו שיש צ'אנס לעשות מכה אחרונה של כסף מהמותג שלו

דבר שלישי ואחרון, אם הוא חוזר למשטר אימונים רצחני (וחדשני לשם שינוי) יש לו סיכוי להתברג בטופ 5 גם בשלב הזה

למעלה