פדור מעוניין להגיע לUFC

BeniTaz

New member
טרחת לקרוא את התגובות שלי בכלל?

כי אם כן אז התגובה שלך היתה פשוט מעצבנת. אתה לא מסכים איתי אבל כתבת כמוני.. מה הקטע, להתיפייף על חשבוני? זה מעצבן..

bret24

New member
מקווה שנהנית מהסרט על ביבר, אבל להשוות בין

פידור לטנק אבוט?? הסרט שאתה חי בו נראה לי יותר מעניין, נראה לי אתה מהפאנבויס של לסנר. לפידור יש בסך הכל 3 הפסדים אמיתיים בקריירה של 11 שנה
שמתוכם בשניים הוא שלט עשה טעות ונתפס {וורדום,והנדרסון בעצירה מוקדמת של השופט} ובשלישי נגד ביגפוט הוא אמנם נשלט בקרקע אבל השופט הפסיק את הקרב
שפידור מסיים את הסיבוב השני בעמדה עדיפה ועם הרבה יותר מיכל בגז מביגפוט. אם הרזומה שלו לא מרשים אותך בניגוד לכוכבי על בUFC כמו פרנק מיר ורוי נלסון וסטפן סטרוב שמדורגים בטופ טן אז באמת שאני לא יכול להתווכח איתך, כבר הוכח שהמחלקה הכבדה בסטריקפורס הייתה הרבה יותר חזקה מהUFC ,
ועוד משהו אני מבטיח לך שאם פידור באמת ירצה הוא יהיה בUFC במיין איבנט בקרב הראשון שלו ובקרב השני שלו כבר יתמודד על התואר,
פידור הוא חלום ישן של דנה וויט. להזכירכם עד לפני שנה דיינה וויט אמר על אוברים שהוא לא הוכיח את עצמו בשביל להיות בUFC ומה הוא עשה בכלל בקריירה שלו,
ותוך שנה הוא מפלצת בלתי ניתנת לעצירה, אז אל תקנו את כל הלוקשים שלו. ובניטאז אני מציע לך להתמקד יותר בסרטים על ביבר, למה לקרוא למישהו פאנבוי זה לא בדיוק נימוק הגיוני.

זקס11

New member
כמה תיקונים

פידור נתפס רק פעם אחת, נגד וורדום.
נגד הנדרסון ונגד ביגפוט הוא חטף בראש וחזק.

כמו שצחי אמר, פידור היה פעם ענק. אבל זה היה פעם.

לגבי חלום של דיינה- כאשר פידור היה מספר 1, הוא היה חלום רטוב של דיינה. פידור והמנהלים שלו זרקו זין ענקי על דיינה, ודיינה ממש מאושר להשתין היום על הקרב של פידור.

הזכרת את אוברים, אז הנה הדומה והשונה- פידור ואוברים שוחררו מ SF. אוברים הוחתם לצמרת של ה UFC, ופידור נזרק לכלבים.

ודבר אחרון, ציינת שאם פידור ירצה להגיע ל UFC, הוא יגיע. ועובדה היא שהוא רוצה ולא מגיע. ואני בטוח שדיינה מסתפק בכך ששלושת הלוחמים שחיסלו את פידור נלחמים בפרומושן שלו.

BeniTaz

New member
אני אגיב בפעם האחרונה

א. אם זה לא ברור טאנק אבוט היתה הקצנה להעביר מסר שמי שפעם היה גדול היה "פעם גדול". פידור נחתך בסטרייקפורס ואם היה מפסיד ככה ב-UFC אז היה נחתך גם ב-UFC.

ב. פידור הלך לישון מול הנדו.. העצירה אולי היתה מאוחרת.

ג. איך הוכח שהמחלקה בסטרייקפורס היתה יותר חזקה? לא שאני לא מסכים.. רק כרגע זה לא כל כך ידוע וגם ב-UFC העומק היה גדול יותר.

ושוב אתה מעצים את פידור.. רק מלמד שאתה ממש לא בכיוון וזה נובע אך ורק מהערצה חסרת פרופורציות. וגם זה.. תנסה להיות ריאלי לפחות. פידור ופידור ופידור.. פיי מאז אינדיגו ומאצ'ידה לא כזה דבר כאן.

לא יודע מי אמר על אוברים.. אבל אני אמרתי כבר ב-2008 שאוברים לפני פריצה, הכל כתוב בפורום. ושורה תחתונה.. שנה אחת בספורט כמו 6-7 שנים בספורט אחר, פידור כבר מבוגר ואין לו סיכוי נגד האריות של ה-HW וה-LHW כיום. לעומת לוחמים ותיקים אחרים (הנדו, קוטור וכו..) הוא גם לא ניסה להתקדם עם הספורט. הניצחונות הגדולים בקריירה שלו זה קרו קופ וביג נוג וכולם יודעים מה הם שווים היום. פידור לא אשם, כבודו במקומו מונח אבל זמנו בצמרת עבר. לא נורא.. תבין את זה עוד כמה קרבות.

LORSIN

New member
תגידו, מזה הזלזול הזה?

מילא הזלזול ביכולת - זה מתקבל, פידור לוחם מדור קודם, שנלחם מול יריבים נמוכים בתנאים שלו וכו' = מתקבל.

אבל אתם מזלזלים ביכולת של פדור לעשות קופה לUFC?
א. קל מאד לשווק את פדור, הוא שם מוכר, הוא היה אלוף בPRIDE, הוא ניצח לוחמים שאנשים מכירים היום טוב מאד. תוסיפו לכך שהוא אישיות מאד מאד מעניינת, שהוא HW, ושהאמריקאים שונאים רוסים = פדור יעשה מלא קניות בקרב הראשון שלו.

ב. עד פה דיברנו על האוהד הממוצע, כל האוהדים ש'מבינים' יגידו שפדור לא מעניין אף אחד, וגם לי פדור על הזין.. אבל כמו שכל כך הרבה לוחמים אנחנו יודעים שהם לא באמת רלוונטים (קוטור ולידל לפני הפרישה) - אנחנו עדין מאד התרגשנו לראות אותם, אז גם האוהדים היותר הארדקור, מאד ייתרגשו מביאתו של פדור

ג. פדור הוא גם לוחם מעניין מבחינה סגנונית.

blackcoldtiger

New member
הUFC החזיקו לוחמים יותר גרועים מפידור שנים

לוחמים כמו קוטור, לידל, אורטיז, קרוקופ ונוגירה כשהם כבר הרבה מעבר לשיא גם כשהפסידו מלא פעמים ואף אחד לא אמר מילה.
פידור הרבה יותר טוב מכל אחד מהם אז למה לא לתת לו הזדמנות?

BeniTaz

New member
א. אני תמיד טענתי נגד הותיקים

ב. אף אחד לא זילזל בספורט כמו שפידור זילזל. הבנאדם היה פאקינג הלוחם הכי גדול בהיסטוריה של הספורט ונלחם נגד "לוחמים לא מוכרים" לדבריך.. סבבה, לא נקרא לזה פריקשואו.. זה אומר הכל. או לוחמים דרג ב' או לוחמים נוחים או קרבות ראווה מטומטמים.. ברח מקרבות ונמנע מה-UFC.

אז כן.. אני שמח לאיד. לא מרגיש כעת צורך להתייפיף.

blackcoldtiger

New member
מחלקת הHW בUFC באותה תקופה

היתה על הפנים וסקטרייקפורס היו אז חזקים, בנוסף נעשו נסיונות של הפקה משותפת בין M1 לאפליקשן.
אין שום דבר פסול בזה שפידור הלך להילחם שם וניסה ליצור איזשהי תחרות לUFC ולהתעשר על הדרך , אני משוכנע שהוא הלוחם היחיד בעולם שאי פעם זכה ויזכה להצעות כאלה של הקמת אירגון שמתבסס רק עליו וזה במקום לחתום על חוזה וליהיות משועבד לUFC, אני לא חושב שיש איזשהו לוחם שיהיה מוותר על זה.
זה נכון שזה נראה שהוא ברח מתחרות אבל יש פה גם שיקולים אחרים כמו כסף והשפעה של גורמים זרים, וזה לא שפידור הוא סוג של צ'ל סונן שמכריז על עצמו כהכי טוב בעולם או משהו, הוא בן אדם צנוע שהחלק התחרותי לא כל כך מעניין אותו, מה שמעניין אותו באמת זה לפנרס ולבלות עם המשפחה שלו.
סבבה שאתה שמח שמצבו על הפנים אבל הוא עדיין יכול לנצח לוחמים בUFC

LORSIN

New member
הביקורת על פדור טיפה מוגזמת

1. פדור שנלחם בPRIDE, נלחם ברמה הגבוהה ביותר, הוא לא ברח מקרבות קשים - קרו קופ, ונוגיירה בשיא של שניהם לדוגמא, ואני לא חושב שהוא לא רצה לעבור לUFC כדי להמנע מתחרות, יותר סביר מתוך: או רצון לכסף, או ערכים נגד הUFC (לא אוהב תפיסת העולם הדורסנית והמשעבדת של הUFC.

2. אם הסיבה הייתה כסף.. אז נכון - זה לא אומר שהוא מלאך גדול, אבל סך הכל, דן הנדרסון, קוטור, אורטיז, רמפייג' - כולם עשו ספינים בשביל כסף

3. אם הסיבה היא שהוא שנא את הUFC.. זה לגיטימי במידה מסוימת, נכון שהUFC הסכימו להתפשר בשביל פדור, לאפשר לו קרבות סמבו וכו'.. אבל עדין מדובר במערכת מאד דורסנית, שפדור לא רצה להיות בה.
למעשה, פדור הוא הביא המון צופים לאפליקשן וסטרייקפורס - דבר שהווה תחרות לUFC.. והUFC צריכים תחרות.

זקס11

New member
כמה תיקונים

א. קודם כל, פידור היה כשלון מסחרי בארצות הברית. העובדות מראות שפידור תמיד היה גרוע ביותר מבחינה מסחרית. הוא לא יודע אנגלית, הוא לא עושה טראש-טוק, והוא נראה כמו דוד רוסי, ולא כמו דראגו. לכן אין ספק שכלכלית, פידור מעולם לא היה משתלם, כולל בתקופת השיא שלו.

ב. זה נורא נחמד שאתה משווה בין שני לוחמים שהיו תמיד עם הארגון, וקיבלו קרבות פרישה, ללוחם שזרק זין על הארגון כאשר הארגון היה צריך אותו. דיינה הוא איש קטן ונקמן, כך שהוא לעולם לא יקח את פידור. ודרך אגב, אני רואה את עצמי כאדם סלחן, וגם אני לא הייתי מסדר פנסיה לשאריות של פידור.

גיא ע

New member
לא נראה לי שבא לו להתאמץ לחתוך משקל

והוא HW ממש קטן.
לדעתי הוא לא נכנס לטופ 5 ב-UFC
אם הוא ירד ל-LHW אולי הסיפור יהיה שונה.

udi102

New member
הוא בכלל בגודל של MW

שיחתוך לMW אבל אנחנו עושים לו הנחות אז שיחתוך כבר לLHW

זקס11

New member
מה פתאום, זאת לא השפלה...

זה זובור

ואין ספק שפידור הרוויח את הזובור הזה ביושר.

מרקו בי

New member
הוא זלזל בufc

אין שום סיבה שלא יזלזלו בו חזרה, דיינה עם האופי המסריח שלו בכלל לא יקבל אותו, רק אם ישתלם כלכלית וגם אז הוא ימצא דרך להשפיל אותו.

blackcoldtiger

New member
איך הוא בדיוק זלזל בUFC?

שהוא קיבל הצעה יותר טובה ונילחם באירגונים שהתבססו רק עליו?
לא שמעתי אותו אומר מילה אחת רעה לא על הUFC ולא על דיינה וייט.
רנדי קוטור תבע את הUFC ,איים להלחם באירגון מתחרה ועדיין נחשב שם כHOF, טיטו אורטיז קילל את דיינה ועדיין נלחם שם, אז כל אחד שלא מקבל הצעות מהUFC להלחם מזלזל באירגון?

BeniTaz

New member
איך אפשר להשוות את קוטור וטיטו לפידור

או שאתה לא בקיא בפרטים או שאתה ממש מעריץ עיוור של פידור.

טיטו הסתכסך עם וויט הנבלה על רקע אישי. לא היה לוחם בטופ בתקופה הזאת, לא הספיק להילחם בשום מקום אחר וחזר על ארבע ל-UFC.. זה לא מעניין אף אחד.

רנדי קוטור היה אלוף ה-HW ב-UFC. פידור לא רצה להילחם ב-UFC ולקוטור היתה עוד שאיפה אחת לפני סיום הקריירה וזה להילחם בפידור, הלוחם מספר אחד בעולם, גם אם זה אומר לנטוש את החגורה ואת ה-UFC. בזמנו באמת כתבתי על קוטור שהוא הולך אחרי הכסף אבל לזכותו יאמר שהוא נלחם נגד כל מי שעמד מולו בסוף ובריב הגדול עם ה-UFC הוא רצה לעזוב כדי להילחם נגד הלוחם מספר אחד בעולם.

לאחר מות פרייד פידור נשאר מספר אחד בעולם, הרבה זכות הניצחונות על נוגיירה וקרו קופ שגם לתקופה הזו כבר חוו הפסדים. בגלל שפידור לא נלחם בטופ או נגד לוחמים ראויים לאף אחד לא היה אומץ להוריד אותו מהפיסגה והלוחם מספר אחד בהיסטוריה הפך לתעלומה. ניצחונות על פריקשואו וקרבות ראווה לא תרמו לפידור. וכשהוא נלחם נגד שמות היה נראה שבחרו לו את השמות הכי גדולים שפידור יכול לנצח, חלילה לא לפגוע במוניטין שלו. טים סילביה, אנדריי ארלובסקי וברט רוג'רס (כולם יודעים מה הם שווים עכשיו).. לוחמים אוברייטד בקיצור.

כשדיינה כבר פירסם בגלוי את ההצעות לפידור ושהרוסי מסרב לחתום ב-UFC כבר לא היה ספק שפידור מפחד. כשאוברים איתגר את פידור, פידור נשמע אומר "לא מגיע לו להילחם נגדי, הוא לא עשה כלום" וכל מיני הודעות מתנשאות שלו ושל המחנה שלו על לוחמים ראויים שאיתגרו אותו. ובנוסף גם רמז על פרישה כדי לפרוש בלתי מנוצח מהספורט. רק שהגיע ההפסד המיוחל לורדום פתאום פידור נלחם נגד 2 לוחמים ברמה גבוהה מאוד כדי לנסות להחזיר לעצמו את הכבוד אבל שניהם ניצחו אותו ב-T/KO.

פתאום כשהוא צריך להוכיח את עצמו פידור נלחם 4 פעמים בשנת 2011, הוא לא נלחם 4 פעמים בשנה מאז 2004. פתאום הלוחם שרצה לפרוש רוצה עכשיו להילחם, רוצה עכשיו UFC ורוצה עכשיו להוכיח שהוא עדיין רלוונטי. גם אני אהדתי את פידור, וגם אותי פידור הקסים בצניעות שלו.. אבל הכל היה בולשיט.. חייבים לומר את זה. פידור הלוחם הכי גדול בתקופת פרייד, עכשיו כבר ממש לא.

ואף אחד לא כועס שהוא פגע ב-UFC או רב עם דיינה וויט.. את מי זה מעניין. מכעיס ההתנהלות שלו והעובדה שהוא זילזל בקהל ולא נלחם נגד הטובים. שהוא היה היחיד במשוואה שמנע מזה לקרות. אז עכשיו הוא רוצה.. את מי זה מעניין עכשיו. איחור של 4-5 שנים, כבר ידוע שהוא לא מתקרב לטופ.

למעלה