אוקיי כמו שאמרתי, חפשי בIMDB יש שם מידע ותראי כמה פרסים קיבלה הסידרה.. אני מאמינה שדיי הרבה..
A adii1201 New member 1/6/08 #100 ../images/Emo6.gifאוקיי כמו שאמרתי, חפשי בIMDB יש שם מידע ותראי כמה פרסים קיבלה הסידרה.. אני מאמינה שדיי הרבה..
../images/Emo6.gifאוקיי כמו שאמרתי, חפשי בIMDB יש שם מידע ותראי כמה פרסים קיבלה הסידרה.. אני מאמינה שדיי הרבה..
N NoFaR815 New member 31/5/08 #64 לנו יש אבודים../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif והמשרד../images/Emo47.gif
LeAnnDylan Well-known member 1/6/08 #94 ווידויה הסודיים של זונת צמרת../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif בילי|ריר| יש לי אובססיה אליה עוד מכיתה ז' |מסמיק|
ווידויה הסודיים של זונת צמרת../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif בילי|ריר| יש לי אובססיה אליה עוד מכיתה ז' |מסמיק|
T The Watery sky angel New member 31/5/08 #38 ../images/Emo13.gif אני כן מכירה את הסדרה הזאת! זאת עקרות בית נואשות סליחה על ההתלהבות,פשוט עד שאני מכירה סדרה שיש ביס,זה שיא. אני רואה את הסדרה בDVD מהספריית וידיאו אבל לאחרונה אני ממש לא עוקבת...אני לא זוכרת איזה עונה אני ואיזה פרק.. בכל אופן,זה יצא ממש טוב!
../images/Emo13.gif אני כן מכירה את הסדרה הזאת! זאת עקרות בית נואשות סליחה על ההתלהבות,פשוט עד שאני מכירה סדרה שיש ביס,זה שיא. אני רואה את הסדרה בDVD מהספריית וידיאו אבל לאחרונה אני ממש לא עוקבת...אני לא זוכרת איזה עונה אני ואיזה פרק.. בכל אופן,זה יצא ממש טוב!
A adii1201 New member 31/5/08 #53 ../images/Emo6.gif אה זה בסדר זו סדרה שגוררת תגובות מתלהבות.. דאמט תראי אותי אני כמו איזו ילדה קטנה שקנו לה צעצוע חדש כל פעם שיש פרק חדש או משו חדש על הסדרה/השחקניות וחבל, תמשיכי לראות, אחלה סדרה
../images/Emo6.gif אה זה בסדר זו סדרה שגוררת תגובות מתלהבות.. דאמט תראי אותי אני כמו איזו ילדה קטנה שקנו לה צעצוע חדש כל פעם שיש פרק חדש או משו חדש על הסדרה/השחקניות וחבל, תמשיכי לראות, אחלה סדרה
D darklighter New member 31/5/08 #49 קליפ מדהים! כל הכבוד!../images/Emo47.gif../images/Emo190.gif הגבתי לך גם ביוטיוב... הכינוי שלי שם הוא purpledarklighter
קליפ מדהים! כל הכבוד!../images/Emo47.gif../images/Emo190.gif הגבתי לך גם ביוטיוב... הכינוי שלי שם הוא purpledarklighter
A adii1201 New member 31/5/08 #54 טנקיו../images/Emo9.gif כן אני יודעת שלחתי לך שתהיי חברה שלי שם.. לא קיבלת? (יעני מזמן שלחתי, לפני איזה שבוע) ובהתחשב בזה שגם אני כבר הגבתי לך שם אז אני לא אגיב גם כאן
טנקיו../images/Emo9.gif כן אני יודעת שלחתי לך שתהיי חברה שלי שם.. לא קיבלת? (יעני מזמן שלחתי, לפני איזה שבוע) ובהתחשב בזה שגם אני כבר הגבתי לך שם אז אני לא אגיב גם כאן
N NoFaR815 New member 29/5/08 #3 ניצחתיייייייייייי היה לנו היום יום ערבית כזה עם ריקודים הצגות וחידון מרכזי ואני ניצחתיייייי =] נחשו במה זכיתי?! בקרטיבים לכיתה..!!!!!!!!1 וווהווו
ניצחתיייייייייייי היה לנו היום יום ערבית כזה עם ריקודים הצגות וחידון מרכזי ואני ניצחתיייייי =] נחשו במה זכיתי?! בקרטיבים לכיתה..!!!!!!!!1 וווהווו
M mordillogirl New member 29/5/08 #4 ../images/Emo71.gif../images/Emo6.gif אז תקווי שלפחות יביאו לך אותם לנו עוד לא הביאו את הפרס של המקום השני בתחפושות הכיתתיות בפורים
../images/Emo71.gif../images/Emo6.gif אז תקווי שלפחות יביאו לך אותם לנו עוד לא הביאו את הפרס של המקום השני בתחפושות הכיתתיות בפורים