פוגשים את מלך נרניה ב-
אנשים

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifיש לי היום יום הורים../images/Emo122.gif

ואני די מפחדת ללכת.. בסך הכל הייתה שנה טובה בבצפר אבל עדיין ירדתי קצת בציונים והממ.. בנוכחות
נראלי שאני אשאיר את אמא שלי ובדד, בתקווה שהיא לא תסתיר ממני שומדבר שאמרו עלי >< אה, וקיבלתי 100 בג"ג
(לא, זה לא קשור למה שאמרתי מקודם כי נראלי שזה המאה הראשון שלי במבחנים השנה). הכי מוזר זה שהוא התחיל להקריא את את השאלות ולענות עליהן, ואני כזה חושבת "הממ.. זה לא מה שכתבתי
" אז אין לי מושג איך זה קרה..

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני אפעם לא סבלתי מימי הורים.. רגע בעצם ביסודי כן.. אח"כ ההורים שלי היו אשכרה נהנים לבוא לביצפר ולשמוע מחמאות עליי... דיי אני כזו חנונית
הזכרת לי עכשיו עם המבחן בגאוגרפיה שהיה לנו בוחן במתמטיקה פעם ואני ישבתי בבוחן לפתור איזה תרגיל וכל פעם יצאה לי אותה תוצאה מוזרה ומעצבנת שלא התאימה לשאלה וחשבתי שטעיתי ופתרתי את התרגיל בערך מיליון פעם ובסוף נמאס לי והגשתי ואז המורה פתרה אותו על הלוח והיא עשתה בדיוק מה שאני עשיתי ואז אני אומרת לה "נו אבל זה יוצא לא נכון!!!!" אז היא עושה לי "אז איך זה שקיבלת 100?"

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifXDD

גם לי אף-פעם לא היו בעיות
לפחות לא בשביל אמא שלי, אבא שלי גאון פרפקציוניסט
*אמא שלי חוזרת מהיום הורים* אבא שלי: "איך היה?" אמא שלי: "בסדר" אבא שלי: "בסדר זה לא מצויין" ככה זה אבא שלי, בטוח שאני חייבת לקבל 100 בהכל ושכולם אוהבים מתמטיקה ופיזיקה

adii1201

New member
אוי זה מזכיר לי את אח שלי הגדול

אני באה אליו בהתלהבות "הוצאתי 95 ב-X" הוא עושה לי "אה נו זה ציון יפה, אבל למה לא 100??"
בבגרות בלשון אחרי שבתחילת השנה ישבתי על 98 הדרדרתי ל-75
ואז איכשהו הוצאתי 97 בבגרות (
) אני עושה לו "היי הוצאתי 97 בבגרות בלשון!!!" הוא עושה לי "אה יפה אבל למה לא קיבלת 100?" ואז אני אומרת לו "מה 100?! אף אחד לא מקבל 100 בלשון! זה בין הציונים הכי גבוהים בכיתה שלי!" אז מה הוא עושה לי?! "נו אבל יכולת גם לקבל 100.."

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאיזה אנשים יש בעולם../images/Emo69.gif

אמא שלי סיפרה לי שגם דוד שלי כזה, אבל אני לא רואה אותו הרבה אז אני לא יודעת

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifהייתה לי היום,זאת אומרת אתמול ..

בגרות בצרפתית והיה כ"כ קשהההה המורה שלי רצתה להרוג אותם שהיא הייתה כ"כ קשה והאנסין בכלל והיא הייתה מאוד עמוסה והיה לנו רק שעה וחצי. ממש נלחצתי בחצי שעה האחרונה של המבחן קלטתי שדילגתי על חצי מהגרמר ונשאר לי חצי מבחן התחלתי לעשות הכל מהר ובלחץ והייתי בטוחה שזהו,אני נכשלת.. לא עשיתי שאלה של חמש נקודות.. כי לא הספקתי.. ואז הלכתי למורה שלי שפתרה את הבגרות וראיתי אתהתשובות ומסתבר שלמרות הלחץ והחוסר זמן כל מה שעשיתי היה נכון! הייתי בהלם,ירדה לי אבן מהלב... אז קיבלתי 95! אבל בגלל שיש לי מגן 100 אז יש לי 98 ציון סופי מאושרת
[סורי על החפירה וזה..]

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifוואי את טובה../images/Emo98.gif

אבל את לא עוברת לצרפת נכון?
כבר דיברנו על בעיות השרשור הקשות שיש פה V_V

זוהרוש15

New member
|שבלול../images/Emo95.gifחחחח../images/Emo6.gif

חמודה,תודה.. תאמת שיש לי משפחה בצרפת..אמא שלי נולדה שם וזה.. אולי אני אלך לבקר שם אבל לעבור לשם ממש ..לא נראה לי

למעלה