פוליו

פולספגן

New member
זה בסדר, אני כבר רגילה שאתה בוכה לגננת/מורה

כפי שילד בגילך נוהג

אתה הגבת לתגובתו של מור סגמון (יותר מדוייק למי שהגיבה לו), כך שקראת את זה ולא יעזור לך שקריך "אני לא תמיד זוכר מה היה בשרשור קודם ואני לא בהכרח קורא כל הודעה בפורום. יש פה בפורום תילי תילים של שרשורים וחלקם לא ממש מעניינים אותי."
אגב, התייחסתי בדיוק לזכרון שלך
ונתתי לך 3 סנריויים שאתה מוזמן לבחור מה הולם אותך יותר

אני שמחה שאתה נפגע בשם האלילה שלך, שלכ העלבון שלי בה מסתכם בכך שאני קוראת לה ה"אלילה שלך" ונתתי קישור לטעויותיה הרבות כפי שהוצג בפורום הזה.
אגב, יש לה עוד שא' פתוחות מהשרשור האירוח שלה שהיא הבטיחה להתייחס בהמשך ועבר המון זמן מאז

בקשר ל"עובדות" שלך, אז השבתי לקומרן ומכיוון שהוספת פריט מידע באותה נשימה גם השבתי לך, כך שתסיק את מסקוניתך לבד.

טוב, חוץ מעלבונות לא מצאתי תוכן מהותי בהודעתך

לא רואה טעם להתייחס אליה באופן ענייני כי אין למה.

כבר עשיתי בדק בית, וקראת לי "הוזה", אז הוכחתי

שדבריי אמת לאמיתה באמצעות שלל קישורים שליקטתי מרחבי תפוז שמוכיחים שלא הזיתי דבר. כפי שהבטחתי, אני אמשיך לקשר להודעה הזו בכל פעם שתכחישי את התנהגותך ותדרשי ממני לעשות בדק בית. בכל פעם שתרדי עליי, שתקראי לי טרול, גולשי הפורום יקבלו תזכורת בדיוק מי את ומה את. לא המצאתי דבר, הקישורים מדברים בעד עצמם והכל מונצח בשלל פורומים בתפוז.

Cahill

New member

לא ברור לי התנהלותו של מור וגם שאלתי אותו שאלה במסר והוא בחר לא להשיב לי.

אכן לא דיברתי לגופו של גולש

וההודעה (היחידה) שנמחקה לי לא נמחקה בגלל הסיבה הזו (לא הייתה בה אף מילה לגבי גולש כזה או אחר). את מוזמנת לדבר עם מנהל הפורום, כבר הבהרתי לך שאין לי כוונה לדון איתך בנושאים האלה.

כמו כן לא הבטחתי לך דבר, כתבתי "אם לא תחדלי מכך אתלונן להנהלת תפוז". מכיוון שכרגע את רק יורדת עליי (שיהיה בכיף) זה לא רלוונטי לנקודה. על הירידות שלך עליי אין לי כוונה להתלונן, ברור לי שזאת דרך הביטוי הטבעית שלך ואני מביא אותן על עצמי ברגע שאני מגיב לך. לפיכך אני מקבל זאת כעסקת חבילה וזה לא ממש מטריד אותי.

Cahill

New member
זמן התוקף שהוא כתב מתייחס למבוגרים

בילדים, התוקף הוא אפילו יותר קצר כאשר כלל האצבע הוא שזה מחצית מהתקופה שתקף למבוגר.

פולספגן

New member
נכון, אך זה בד"כ מה שמייעצים למבוגרים

שיוצאים לחו"ל ונתתי גם קישור בתגובתי לקומרן לאתר של בי"ח בני ציון.

nightriders

New member
אני מניח שזה ידוע לך אבל בכל זאת

הפוליו בביוב הוא רק מרקר לכך שיש אנשים שמפרישים אותו. הסכנה היא לא בהדבקות מהביוב אלא בהדבקות מאנשים.

למה מחוסר ברירה? אפשר לחסן מבחירה

כי רוצים לחסן ולהגן על הילדה. לא ממש פירטת מהם שיקולי הנגד.
בכל מקרה, אפנה אותך למקור מהימן בעיניי, רשומה בנושא פוליו שנכתבה ע"י רופאה (מתמחה באפידמיולוגיה ובריאות הציבור):
http://realitybugs.me/2013/06/25/polio

למעלה