פומפיי.

One Echoe

New member
פומפיי.

מישהו פה יודע מה כל הויזואלים בפומפיי מסמלים? לדוגמא מה זה אומר שהרכבת נוסעת הפוך, והשעון זז הפוך באמצע אקוס? ומה זה אומר שיש את המעבר חצייה של אבי רואד וכתוב אבי רואד? ושכתוב על השלט " שיין און יו " ?

One Echoe

New member
כמו כן,

אם מישהו כאן מבין בריטית...כי אני טיפה מתקשה עם המבטא. אם הוא יוכל לתרגם את הראיונות עם ווטארס גילמור ומייסון(רייט לא התראיין כמדומני)זה יהיה מעולה! ואפילו את מה שהם אומרים כשהם אוכלים..ובכלל.

avki

New member
גיל, אני אתשדל לשבת על זה בקרוב

ולתרגם הכל (או ליתר דיוק להעתיק את התרגום הרשמי מהDVD).

aviah

New member
אלא אם...

יעשו את זה כמו עם שירים. כלומר, יתרגמו ויוסיפו פרשנות ביחס כזה שזה ייחשב לניתוח הטקסט ולא העתקה שלו.

holo

New member
יש אפשרות לתרגום בDVD

תרגום לאנגלית אמנם, אבל אם קשה לך להבין את המבטא התרגום יעזור לך..

One Echoe

New member
אין לי את הDVD

קצת בעייתי. אני אנסה להשיג את זה. תודה.

itaikuskus

New member
אם אינני טועה

לכל דיוידי נורמלי צריכות להיות כתוביות בשפות הראשיות, כך שתוכל לשים כתוביות באנגלית בהנחה ואינך מבין מה שהם מדברים.

One Echoe

New member
אמרתי, שאין לי את הדיוידי.

itaikuskus

New member
הבנתי את זה

אבל מפאת השאלות שלך וחוסר הבנת ה"בריטית שלך" הנחתי שיצא לך לראות את הדיוידי אצל חבר או משהו ומכך הסקתי שיש לך איך לראות אותו שוב, ולו לפעם אחת ולכן הצעתי את הפיתרון הנ"ל.

One Echoe

New member
../images/Emo13.gif.

נו באמת, כאילו שדיוידי זו הדרך היחידה לראות את זה. קיצר..לא, לא יצא לי לראות את הדיוידי... בטח אפשר להשיג תרגום מאיפשהו...

שלום חן

New member
אולי תשאל...

מדוע סרטים של הפלוייד שמגיעים לארץ לא מתורגמים לעברית? ראה החומה, ראה פומפיי, ראה העשייה של דארק סייד, וגם אני התרעתי שקשה לי עם הבריטית או דוז בלאדי אינגליש.

כתוב על השלט

"Shine on Syd" בפעם הראשונה שראיתי את הסרט התקשיתי להבין חלק מהראיונות, אבל בפעם השניה הבנתי יותר. לא יודע איך להסביר את זה. ויש קטע או שניים שרייט מתראיין בהם.

One Echoe

New member
באמת? לא שמתי לב!

אני אבדוק זאת. ובטח שכחתי שרייט התראיין.

One Echoe

New member
שיא היצירה של הפלויד, לטעמי.

שיא היצירה אחרי העזיבה של בארט. היום ראיתי את החלק הראשון של אקוס ואמרתי לעצמי; מה היה קורה אם בארט היה שם...

שלום חן

New member
../images/Emo5.gif

יש לו קטע שם בהתחלה אחרי echos שהוא מתאר מה הוא אוכל ואני זוכר את "הסוסיטג'ז" הנקניקיות שלהם.

DOCTOR ROBERT

New member
הדיוידי של פומפיי

גרם לי להעריץ את ניק מייסון. אף פעם לא ראיתי הופעה,בין אם הופעה אמיתית ובין אם הופעה בוידאו או dvd. תמיד דמיינתי מתופפים בערך כמו רינגו סטאר- תיפוף איטי, עם מבט טיפשי ועייף שכזה בעיניים, ובאמת בחלק מהתמונות של פ"פ מייסון נראה ככה. אבל אחרי שראיתי את פומפיי- לעזאזל! כמה אנרגיה יכולה להיות לבנאדם אחד! איך הוא מתופף!

למעלה