פומפיי.

בהחלטטטט

טני כמתופף שואב את עיקר ההשפעה שלי מההופעה הזאת! . בכלל נתנה למייסון בסרט המון במה וצילמו אותו ככה שהוא בניגוד להרבה הופעות שהוא תקוע מאחורנית הוא ממש דומיננטי ועושה הרבה משחקים שם עם המקלות והופעה מלאת תשוקה כמו שנאמר! דרך אגב אם שמתם לב בone of theese days עף לו המקל מהיד וזה גרם לי ממש פחד מה יקרה אם יעוף לי גם המקל (מה שקרה בסוף במהלך הופעה אבל היה לי מקל נוסף)

One Echoe

New member
חח

לא ראיתי שעף לו, מה הוא עשה? אממ גם לגיטריסטים יש פחד..מה יקרה אם מיתר יקרע או שהמפרט יעוף..

הוא עשה מעבר לחלק הרועש על התופים

ועף לו המקל אז היה לו שק מקלות על אחד התופים ולקח לו טיפה זמן ואז הוא שלף! אצלי זה היה שנתתי מעבר ממש ממש מהיר! והזעתי כמו סוס כי היה ממש חם! והחליק לי המקל ועף לי וישר לקחתי עוד מקל והמשכתי לתופף וזה היה מה זה גימיק מטורף!

avki

New member
שימו לב שגם הוא עושה פעם אחת סיבוב

של הקל על האצבע, ועוד פעם יש קטע שהוא נותן כאילו למקל ליפול על המצילה ואוסף אותו חזרה, וזה בדיוק בקצב והכל. יש המון שטויות קטנות כאלה בפומפיי שאפשר להבחין בהם. למשל שגילמור עושה את התנועות של המילה 'ווא ווא ווא' עם הפה כשהוא עושה אפקט ווא ווא בתחילת אקוס השני. או שווטרס לפני שהוא מכה במצילה העצומה ההיא אז הוא מתנשם לפי הקצב שצריך להכות במצילה. יש עוד כאלה, אבל בע"פ אני לא זוכר את כולם.

One Echoe

New member
סתם הגיג:

נכון בחלק הראשון של אקוס? אז בדיוק אחרי שהסולו של גילמור נגמר..ואז יש דיאןלוג בין הגיטרה לתופים, והאורגן מתווסף לגיטרה, אז אני לא יודע איתכם, אבל כשאני שומע את זה, מבחינתי זה רוקנרול.

avki

New member
וואי! זה בדיוק מה שאני חושב כשאני

שומע את זה!! כ"כ מסכים!!

שלום חן

New member
לדעתי זה הקטע הכי חזק בשיר...

אורגזמה אדירה.

One Echoe

New member
מסכים.

מייסון פשוט מנגן מדהים בפומפיי, במיוחד באקוס חלק ראשון.

אני כל כך אוהב לתופף את אקוס

לפי הביצוע שמייסון עושה בפומפיי וגם את סוסרפול ואת set the controls ואת one of theese days

vegetable man

New member
ואני אוהב לתופף את ASOS

רק שאין לי יותר תופים במרתף :( אז מסתפקים בפסנתר וגיטרה בינתיים...:)

כן זה ממש כיף במיוחד בקטע שהוא עובר

על הקטע של התופים אני אוהב לבדוק כמה מהר אני יכול להגיע פלוס להוסיף מצילות באמצע!

Elinor BC

New member
פומפיי=שלמות! כל כך הרבה

פעמים ראיתי את זה ואף פעם לא נמאס זה פשוט WOW משאיר אותי פעורת פה, כל פעם מחדש. אין זה ללא ספק-השיא של הפלויד מבחינתי

שלום חן

New member
כל בוקר אלינור....

כשאני עם הקפה וכל הדיסקים שלי באוטו אני מדליק ב- די.וי.די את פומפיי שומע את echos וזז לי לדרכי עושה לי את היום השיר הזה.

grk2000

New member
ושכחתם שיש גם גילמור בלי חולצה../images/Emo8.gif

פומפיי היא יצירה ללא ספק. אני נפעמת ממנה כל פעם מחדש. ראיתי אותה יותר מעשר פעמים וכל פעם מתגלה לי משהו חדש ואני מבינה יותר את המבטא הבריטי המעצבן. ASOS לדעתי הכי הכי הכי מדהים שיש שם, בנוסף לכל שאר היצירות והשדרוגים שעשו שם (ע"ע Seamus, One Of These Days...). הבעיה שאצלי זה בקלטת וידאו, כך שהאיכות לא הכי טובה, הסאונד לפעמים חלש ולפעמים חזק ברמות. זהו.

למעלה