פומפיי.

LastBreath

New member
גררר, זאת אני.

לא אח שלי. 2 משתמשים על מחשב אחד זה כלכך מתסכל.

One Echoe

New member
אחלה שרשור התווצר פה על

אחת היצירות הטובות ביותר של הפלויד. אבל תשובות לא קיבלתי
.

אני אנסה לענות

אף כי אין לי את ה-DVD. 1. הבמאי הוסיף קטעי מעבר כיד הדמיון הטובה עליו. הרכבת, השעון.... זה כנראה נסיון שלו לתת "אווירה" נוספת למוסיקה. אל תשכח שפומפיי זה מה שהיה בתור קליפים באותם ימים. 2. אבי רואד זו הכתובת של אולפני חברת EMI (שהיום נקראים פשוט "אולפני אבי רואד"). הפלויד הקליטו שם את DSOTM - ההקלטות שצולמו עבור הסרט. 3. Shine on You - הקשר לפלויד ברור. הבמאי חיפש נקודות חיבור ויזואליות בין הפלויד לבין המקום. מן הסתם השלט הזה צולם לאחרונה, ולא, כמובן, ב-1973. ותקנו אותי אם אני טועה.

One Echoe

New member
אממ אממ...

מתי יצאה גרסת הבמאי? וכתוב בשלט " שיין און יו סיד "... מעניין באמת אם זה צולם לאחרונה ולא ב1973. זה מאוד מעניין. אם הפלויד הקליטו באבי רואוד רק את הדארק סייד, מתי פול מקרטני נכנס לאולפן ואמר לפלויד שהם יהיו להקה יותר גדולה מהם?

גרסת הבמאי היא משנה שעברה

והסרט אכן עבר עריכה מחדש. יש ב-Brain Damage ראיון ארוך עם הבמאי, אדריאן מאבן, שבו הוא מספר על גלגוליו של "פומפיי". אני ממליצה לקרוא. הסיפור עם פול מקרטני התרחש, על פי האגדה, כאשר הפלויד הקליטו את Piper. הביטלס הקליטו במקביל, באולפן מס' 1, את סרג'נט פפר. הפלויד הקליטו את מרבית אלבומיהם, עד סוף שנות השבעים, באבי רואד - למיטב ידיעתי, ותקנו אותי אם אני טועה. הם בוודאי הקליטו שם את WYWH - שכן לשם הגיע סיד בארט ב-5 ליוני 1975.

One Echoe

New member
אה!

חשבתי שהתכוונת שהם הקליטו רק את הדארק סייד באבי רואוד. הבנתי. אפשר לינק לראיון? והייתי בטוח שגרסת הבמאי יצאה שנה בערך אחרי שהגרסא הרגילה יצאה.

למעלה