פורום 'די להשתמטות!' מחפש מנהל/ת

y oh why

New member
מה רע באיתן? החליט לעזוב?

ואגב, איך זה שהנהלת הפורומים מרשה לעצמה לחסום משתמשים מפורום המשוב, ואז להתעלם ממסרי תלונה שהם שולחים?

לא החלטתי לעזוב

אני עדיין מנסה לחפש לעצמי זמן כדי לנהל את הפורום בצורה הטובה ביותר. אני מחפש שותף/ה או מנהל מחליף. חוצמזה, אתה מוזמן לפנות להנהלת הפורומים במסר. כאן זה כל כך לא המקום לזה.
תודה גבר.

user4576

New member
האם תקבלו גם מנהל עם דעה הפוכה לדעת מקימי

הפורום, לשם האיזון? (במידה ויהיו מועמדים).

respecta1

New member
../images/Emo6.gif

איזה איזון בראש שלך? זה כמו שתגיד לשים בפורום שמאל מנהל ימני

respecta1

New member
מאוד מעניין..

"השתמטות זה רע" "השתמטות זה טוב" "לא לא השתמטות זה רע" "לא לא השתמטות זה טוב" זה בתחלס מה שהיה פה מתחילת הפורום.. עזוב שבכלל אין סיבה שידונו בפורום הזה על משהו חוץ מאיך אפשר להתמודד עם התופעה הזו - עכשיו אתה אומר לשים פה מנהל כזה?
בדיוק כמו שEmGee כמו שתשים מתנחל מנהל בפורום ערבים, כמו שתשים גבר מנהל פורום פמיניסטיות.. הכל לשם העניין והאיזון כמובן

user4576

New member
אתה מעדיף שהפורום ייראה ככה:

"השתמטות זה רע" "השתמטות זה רע" "השתמטות זה רע" "השתמטות זה רע" "השתמטות זה רע" "השתמטות זה רע" ... ... אני מציע דרך שונה להילחם בהשתמטות: ברגע שיבוטל גיוס החובה - בהגדרה לא תהיה השתמטות. אין שום סיבה שלא יהיה בפורום הזה מנהל שזו גישתו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1984&msgid=113011500

respecta1

New member
אכן, זה אמור להיות ההנחת פתיחה

ואפשר להבין את זה מהשם של הפורום.. מה שאתה מציע זה משהו שלא קשור כלל וכלל לנושא הפורום, אם אתה רוצה פתח פורום למטרה זו, לא פה.

user4576

New member
אני מציע

את הדרך האולטימטיבית להילחם בהשתמטות - הדרך היחידה שתפסיק 100% מההשתמטות.

respecta1

New member
נו באמת מה שאתה מציע לא קשור

בשום דרך, גם לסגור את הבאסטה ולחסל את המדינה יפסיק 100 אחוז מההשתמטויות - אבל זה לא קשור לפורום הזה.

user4576

New member
מדוע נמחקה ההודעה שרשמתי כאן?

לא היה בה שום דבר לא חוקי או לא בסדר. וגם לא קיבלתי שום הודעה על כך שהיא נמחקה. אני מבקש הסבר.

user4576

New member
אפשר לפחות לקבל את ההודעה, כדי שאני אדע בדיוק

מה כתבתי? אני לא רוצה להגיע למצב שאני אצטרך לשמור לעצמי עותק מכל הודעה שאני כותב, זה סתם לא יפה לעשות לי כזה דבר...

גם ההודעה שלי נמחקה , אני מניח שאיתן

מחק את השירשור כי אולי משהו הפריע לו . אם אני זוכר נכון , אמרת שיהיה צבא מקצועי עוד 15 שנה או משהו כזה...

user4576

New member
שחזור של ההודעות שלי:

שירות החובה היום עולה למשק 9 מליארד שקל בשנהו user4576 113069407 √ לכן הכסף שיעלה למשכורות לחיילים הקרביים יהיה כסף קטן לעומת הסכום הזה. ואת זה לא אני קבעתי - אלא ועדות מומחים שמורכבות מאלופים בצה"ל, פרופסורים לכלכלה ושופטים. ראה דו"ח ועדת מרידור, ועדת בן-בסט וועדת ברודט. אני אומר שזה ייגמר בעוד 15 שנה, בינתייםו user4576 113069358 √ התהליך נמשך. מה שצריך זה להאיץ אותו, כלומר: 1.להקטין את מספר המגוייסים (לחלק יותר פטורים ממה שמחלקים היום). 2.לשלם שכר גבוהה למי שכן משרת (בעיקר לקרביים). 3.להעביר באופן יותר מהיר יותר תפקידים לשוק הפרטי באאוטסורסינג. אני תומך בזה שיעשו את שלושת הצעדים הללו עוד לפני שמבטלים את שירות החובה. כלומר - גם אם עדיין מגייסים אנשים בכפייה מכוח החוק - עדיין צריך לתת להם שכר גבוהה ולא לגייס את מי שלא צריך. במקביל צריך להקטין את משך שירות החובה ולהשאיר את החיילים שגם רוצים וגם צריכים אותם לקבע. באופן כזה, בתפקידים הנחוצים ימשיכו לשרת חיילים באופן רציף רק שבמשך הזמן אחוז גבוהה יותר מהם יהיה בקבע ונמוך יותר בחובה, עד ששירות החובה ייעלם לחלוטין. מה שלא צריך לעשות זה לגייס עכשיו עוד עשרות אלפי ג'ובניקים מיותרים, כמו שרבים פה בפורום רוצים - צעד שיעלה למשק מליארדים רבים ולא יביא שום תועלת. אני לא מבין מה הבעיה הדחופה שאתה מנסה לפתור באופן מיידי. מבחינתי הבעיה היא שהצבא שלנו חובבני ולא יעיל - ואלו שתי בעיות שייקח הרבה זמן לפתור, אין פתרונות קסם. העובדה שעשרות אלפי אנשים בני 18 כל שנה לא מתגייסים היא בעיני לא בעיה - היא דבר טוב, כי אם הם היו מתגייסים היה נוצר בזבוז עצום שלא לצורך. מה שכן בעיה זה חוסר השוויון בין המתגייסים ללא-מתגייסים, ולכן אני בעד לתת לחיילים תגמול גבוהה באופן מיידי, כבר עכשיו, עוד לפני ביטול שירות החובה. זה הכל.

צריך להוסף גם את האפקט על בני הישיבות

מתעלמים מזה יותר מדי. לאחר ביטול גיוס החובה מדינת ישראל יבוטל כמובן גם חוק טל, והמדינה לא תצטרך לממן בחורי ישיבות. הם יצטרכו לעבוד כמו כל אחד אחר. ככה יכנס למדינה סכום כסף משמעותי נוסף. בנוסף תחול גם התקרבות בין חרדים לחילונים במקומות העבודה והחילונים לא יסתכלו על החרדים כפרזיטים. בקיצור יהיה יותר טוב למדינה.

תגיד לי , אתה חושב שכולם מטומטמים???

מה , נראה לך שאתה יודע יותר טוב מכל שאר האנשים?? תאמין לי שאם צה"ל החליט שצריך חיילים הוא יודע מה הוא עושה . בלי קשר , גם אני בעד לתגמל את החיילים ביותר כסף , ובוודאי שאת המילואימניקים כי להרוויח פחות משכר מינימום זה כבר בדיחה.

למעלה