בני הכי חשוב זה לא מה היה
אלא איך עכשיו ממשכים מכאן הלאה כולנו ביחד לעתיד טוב יותר. בקצורו של עינין הלכתם לא טוב. חזרתם עוד יותר טוב. מכאן בוא\בואו ונצא לדרך חדשה כולנו. מה שהיה היה בנינו כול המילים כול כול הדברים שעברנו . לפי מילות של איזה שיר.
בני הכי חשוב זה לא מה היהקשה להתאפק אז אענה
יש כאן כמה הלוקים בהבנת הנקרא כנראה ולא מבינים למה בני הספל מתקוטט "כמו ילד מגודל". אז הילד המגודל לא מתקוטט בגלל דיעות. יש כאן הרבה שאני לא מסכים עם דעותיהם ואני מתעמת עימם (עד שנמאס לי). מה שלא הבנתם הוא שבלתי ניתן להביע דעה או להגיע לשלב הויכוח בגלל ההצפות. כן ה-ה-צ-פ-ו-ת. ובנוסף, איש לא שמע ממני תשובה לגופו של אדם, גם כשהכותב הוא תלמיד תיכון וצעיר ממני באיזה 40 שנה. ובאופן הפוך, מעולם לא התנשאתי על מישהו אחר כאן למרות מה שאני. לכן אני מבקש ועומד על כך, להתבונן שוב במה שכתבתי. התלוננתי על הצורה אותה הפורום קיבל. השתלטות של אדם על תשעים אחוז מההודעות, סתימת פיות תוך התקפה אישית ולא עימות רציני עם הדעות והעמדות. סה"כ, לאחר שאביתר התחיל להתקיף אותי אישית, אמרתי ביי ביי ושלום מבלי "להחזיר" לגופו של אדם. זה שהוא הלך בגללי/בעקבותי ויחזור רק אם אני אחזור, זאת זכותו...
אלא איך עכשיו ממשכים מכאן הלאה כולנו ביחד לעתיד טוב יותר. בקצורו של עינין הלכתם לא טוב. חזרתם עוד יותר טוב. מכאן בוא\בואו ונצא לדרך חדשה כולנו. מה שהיה היה בנינו כול המילים כול כול הדברים שעברנו . לפי מילות של איזה שיר.