הווו גמאניי!!!!!! ואת צריכה לבוא!! אני.את.ענבר.גרנד.!!!!!!!
D DoLi it is Me New member 18/9/07 #117 כה אני בביצפר דתי :] אבל זה לא רק בבתי ספר דתיים לבנות דודו תשלי שלומדת בחטיבה ותיכון חילוני ישלהם חופש
כה אני בביצפר דתי :] אבל זה לא רק בבתי ספר דתיים לבנות דודו תשלי שלומדת בחטיבה ותיכון חילוני ישלהם חופש
K kelly7i New member 18/9/07 #136 חח אין, נראלי את מיוחדת../images/Emo11.gif ואפילו טרחו לקבוע לי בוחן על הזמנים באנגלית בתאריך של היומולדת שלי שזה עוד שבוע בדיוק=
חח אין, נראלי את מיוחדת../images/Emo11.gif ואפילו טרחו לקבוע לי בוחן על הזמנים באנגלית בתאריך של היומולדת שלי שזה עוד שבוע בדיוק=
M McFly rullz New member 18/9/07 #138 נכוווווווווןןןןן איזה כיףףף../images/Emo3.gif בגלל שהתחלנו ללמוד מוקדם מכולם... אבל לא נראה לי שאני אוכל לבוא למפגש:/ אלא אם כן אומר להורים שנוגה באה איתי[נגה את ליווי מבוגרXDD] נקווה...^^
נכוווווווווןןןןן איזה כיףףף../images/Emo3.gif בגלל שהתחלנו ללמוד מוקדם מכולם... אבל לא נראה לי שאני אוכל לבוא למפגש:/ אלא אם כן אומר להורים שנוגה באה איתי[נגה את ליווי מבוגרXDD] נקווה...^^
D DoLi it is Me New member 19/9/07 #174 לא זה לא בגלל שהתחתנו ללמוד מוקדם זה כל השנים ככה . זה גם לא רק לי לבנות דודות שלי לקרובי משפחה שלי לחברות שלי שלא בביצפר דתי
לא זה לא בגלל שהתחתנו ללמוד מוקדם זה כל השנים ככה . זה גם לא רק לי לבנות דודות שלי לקרובי משפחה שלי לחברות שלי שלא בביצפר דתי
M m o r 1 0 2 New member 17/9/07 #17 חייבים בסוכות../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif גם אני צכה לסנטר
D DoLi it is Me New member 18/9/07 #54 אין מצב נואז בטח יהיה לך איזה משו בקיצור לא בחול המועד פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
ד דני האלה New member 18/9/07 #153 גמאני לא נוסעת :| בעצם מי יודע? XD חח יוו איך בא לי מפגשש מתגעגעת לכולן :]
D DoLi it is Me New member 17/9/07 #7 עצוב לי ../images/Emo10.gif... שונאת אנגלית יום קקי פעם ראשונה שאני מבקשת... אפשר חיבוק ?
B butbut New member 17/9/07 #12 בטח בובית:]../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif... לי היה סתם יום משעמם:]כרגיל...:]
בטח בובית:]../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif... לי היה סתם יום משעמם:]כרגיל...:]
M m o r 1 0 2 New member 17/9/07 #18 ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif בארור אני שונאת ערבית דפקו אותנו עם מורה הומו,ואני לא מבינה כלום
../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif בארור אני שונאת ערבית דפקו אותנו עם מורה הומו,ואני לא מבינה כלום
S Simple Girl 182 New member 17/9/07 #20 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif זה בסדר.. גמאני שונאת אנגלית!