M m i c k e y 15 New member 17/9/07 #36 ברור../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif כמה שאת צריכה! יהיה טוב
B baril New member 17/9/07 #38 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif
B butbut New member 17/9/07 #13 ../images/Emo207.gifסתם משעמם לי,והסתפרתי לפני..4 ימים.. כלומר לקחתי מספריים וגזרתי לעצמי ת'שיער..ואז גם ככה כבר הצטלמתי איזה מליון תמונות..אז רציתי לשאול אנשים אם הדירוג שלי יצא טוב. כי אחרי הכול אני גזרתי לעצמי ת'שיער.
../images/Emo207.gifסתם משעמם לי,והסתפרתי לפני..4 ימים.. כלומר לקחתי מספריים וגזרתי לעצמי ת'שיער..ואז גם ככה כבר הצטלמתי איזה מליון תמונות..אז רציתי לשאול אנשים אם הדירוג שלי יצא טוב. כי אחרי הכול אני גזרתי לעצמי ת'שיער.
M McFlyRoni New member 17/9/07 #14 וואי אהבתי את התמונה ^^ יצא ממש אומנותי כזה.. כמו שתמיד שמים בבלוגים וכאלה XD והשיער חמודי
B butbut New member 17/9/07 #15 ../images/Emo26.gifאוה,וסתם תמונה של דאגי כשהוא מקשקש על התמונה של דניXDDD
M m o r 1 0 2 New member 17/9/07 #21 ../images/Emo6.gif איזה רע דוגי../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif חחח,מצייר יפהXDD
B butbut New member 17/9/07 #23 די אני אוהבת אותךXDDאבל תכתבי "דאגי"ולא "דוגי ".. כי "דוגי" מזכיר לי..אממ...דברים מסויימים=]LOL וגם כי הוא לא כלבXDDD
די אני אוהבת אותךXDDאבל תכתבי "דאגי"ולא "דוגי ".. כי "דוגי" מזכיר לי..אממ...דברים מסויימים=]LOL וגם כי הוא לא כלבXDDD
M m o r 1 0 2 New member 17/9/07 #25 XDD סורי,לא ידעתי שזה מעצבן אותך../images/Emo168.gif אני כותבת,סתם ככינוי חמוד כזהXDD אבל,סליחה...אני אכתוב רק דאגי.... אי לאב יו טו וחס וחלילה דאגי דומה לכלבXDD
XDD סורי,לא ידעתי שזה מעצבן אותך../images/Emo168.gif אני כותבת,סתם ככינוי חמוד כזהXDD אבל,סליחה...אני אכתוב רק דאגי.... אי לאב יו טו וחס וחלילה דאגי דומה לכלבXDD
B butbut New member 17/9/07 #42 לאא מאמי שלי../images/Emo23.gifזה לא ממש מעצבן אותי זה סתם כזה מוזר לקרוא לו כלבXDD [ת'אמת שברגעים אלו ממש הוא דידומה לכלב,עם כול השיער הזהXDD...אבל בתכלס לאאLOL]
לאא מאמי שלי../images/Emo23.gifזה לא ממש מעצבן אותי זה סתם כזה מוזר לקרוא לו כלבXDD [ת'אמת שברגעים אלו ממש הוא דידומה לכלב,עם כול השיער הזהXDD...אבל בתכלס לאאLOL]
M m o r 1 0 2 New member 17/9/07 #19 וואו איזה תמונה../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif דווקא יצא חמוד