O OneStepCloser New member 18/9/07 #75 ../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif
S sweet shir New member 18/9/07 #88 חיחי כל הדגלים מזכירים לי את הדגל גאווה שציירתי היום ביומן. חחחחחחחחח מה, אני לא צריכה להיות לסבית בשביל להעריך את הדגל! הוא ממש יפה! XD ואני אוהבת את המשמעות שלו. (שורשר לפה מטעמי נוחות. )
חיחי כל הדגלים מזכירים לי את הדגל גאווה שציירתי היום ביומן. חחחחחחחחח מה, אני לא צריכה להיות לסבית בשביל להעריך את הדגל! הוא ממש יפה! XD ואני אוהבת את המשמעות שלו. (שורשר לפה מטעמי נוחות. )
O OneStepCloser New member 18/9/07 #89 XDDDD בעקבותיך אני עשיתי גם דגל גאווה בשיעור צרפתית ><' והוא באמת ממש יפה XD
Y yael0000 New member 18/9/07 #94 חחח בהתחלה באתי לכתוב לך שזה דגל הגאווה + אבל אני משארת שאת יודתע את זה לבד, וכן דברים צבעוניים הפ יפים בלי שום קשר לגאאוה ישלי עגיל בצבעי הגאווה אבל לא הלכתי איתו איזה שנתיים כי הוא קצת תולש לי את האוזן וענק ואממ אני מתה לחגורה הזו שהיא כ"כ וואו הולכת לשים תתמונה
חחח בהתחלה באתי לכתוב לך שזה דגל הגאווה + אבל אני משארת שאת יודתע את זה לבד, וכן דברים צבעוניים הפ יפים בלי שום קשר לגאאוה ישלי עגיל בצבעי הגאווה אבל לא הלכתי איתו איזה שנתיים כי הוא קצת תולש לי את האוזן וענק ואממ אני מתה לחגורה הזו שהיא כ"כ וואו הולכת לשים תתמונה
B butbut New member 20/9/07 #196 ../images/Emo26.gifואוווווווווווווו,אני רוצה את זה!>< זה כול כך יפה!! $%#$%#$%#$%#$%#$
O OneStepCloser New member 18/9/07 #110 אלמוג [Simple Girl 182] לא יכלה לעלות אותן... אז היא העלתה אותן למייספייס אתמול [?!] ואני העלתי את זה ^^.
אלמוג [Simple Girl 182] לא יכלה לעלות אותן... אז היא העלתה אותן למייספייס אתמול [?!] ואני העלתי את זה ^^.