פורום זוגיות חוגג ב
אנשים

m i c k e y 15

New member
לאלא,את מקקפליי ראיתי ב-MTV BASE

שזה הערוץ של המוזיקה השחורה וזאת הייתה הפרסומת לפרסי ניקולידאון הזה שהם מארחים מה ששמתי פה בפורום ואת צ'ארלי ראיתי ב-MTV2 בקליפ לפייסטאר

DoLi it is Me

New member
אהה XDD

בגלל זה מזה היתפעלתי שיש אותם בבייס XDD חשבתי שאולי ישלהם תוכנית של מוסיקה רגילה XD

Lex 1

New member
אוווו קול! ../images/Emo6.gif

><" אתמול באתי להדליק שנייה את הטי וי ובדיוק היה מצעד של בוי באנדז בהיטס ועל השנייה שהדלקתי התחיל 5 Coulors. אבל הם היו מקום 9,
התאכזבתי קשות. ולפני איזה שעה הייתה תוכנית משהו "The Perfect Body?" והראו שם לשנייה את דאג טום ודן. ודני כזה מראה את ה'צמיג' שלו XDDD וזה היה בדיוק ל-2 שנ'. ושוב - אכזבה.

Yu vi

New member
מממממממממההההההה?../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif

אבל.. אבל .. אבל [!!!!!] איך זה יכול להיות שהפסדתי אתזה?!?~!
היטס פתוח אצלי 24 שעות ביממה
גם כשאני ישנה הוא פתוח אצלי לא זה לא יכול להיות איך הפסדתי אתזה אני מחכה רק שישימו מק ובסוף הפסדתי ועוד את פייב קולורס?
הלכתי להתאבד.

Lex 1

New member
לאלא! זה לא שווה את זה! ><"

היטס חורשים על התוכניות שלהם, בטח יהיה ש.ח, דונט וורי. אני תמיד מחכה לקצת מק ובסוף מתאכזבת אז אני אומרת - אל תפתחי ציפיות ואל תנשכי כריות ><" XD תבדקי בלוח שידורים אולי תמצאי איזה 'חזרה ל-2005 או 2004' וכדומה >< בטח יהיה שם משהו.

m i c k e y 15

New member
לאא בפרסומת הוא אומר

כאילו.ף אני מציג לכם את מקפליי: המנחים של פרסי הילדים השנה של ניקולודיאון משו כזה XD

OneStepCloser

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo26.gifתמונות מהמפגש../images/Emo36.gif../images/Emo124.gif

מהמצלמה של אלמוג3>

OneStepCloser

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

למעלה