פורום רוכבים צעירים מסכם את השבוע..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
פורום רוכבים צעירים מסכם את השבוע..../images/Emo150.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ווינגז

New member
ללי, להתעורר! ../images/Emo10.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי בגלל החברים, רביעי בגלל השיחה עם ללי. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ללי באה לסופ"ש
, צילמנו המון והיה כיף בבריכה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מצאתי דיאטנית. התעצבתי מעט כי.. נוּשי מרגישה לא טוב
ואני לא משהו
התעצבנתי על.. ההורים אבל בסוף סלחתי כי .. --- התאכזבתי מ... כי... עצמי, לא ממש השתדלתי בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. השיחה עם ללי ברביעי והצילומים עם חברים. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "הא, ג'נט?!?!? מה את אומרת על זה, ג'נט?" וכל מיני משפטים משיחות עם חברים אחרים. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. מצאתי דיאטנית. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הצטלם
ולארח את החברים כ"כ הרבה שעות
הסרט הכי טוב שראיתי.. המממ, שאלה טובה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. סבא וסבתא
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. עוד לא משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נוּשה, ללי, יעלי, שני ואיתי התודה שלי השבוע היא ל.. נ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא.. עוד לא ממש היה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אין לי רעיונות. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Cell Block Tango - Chicago soundtrack (ובאופן כללי, כל השירים והריקודים והסרט הזה
) אלבום השבוע שהיה.. Little Earthquakes - Tori Amos
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. יש כמה. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את העניין עם הגידים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה את ללי
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. צומי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. צריך להגיד שוב שללי? (והמשפחה) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. המממ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ^

netapet2

New member
עונה...

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני, הבננות, והשנירקול, היה יום כל כך כיף! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קפצתי לים סוף מהבננות באמצע הים בערך XD הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היה התעצבתי מעט כי.. שתי בנות שהיו איתנו בחדר עצבנו אותי ברמות התעצבנתי על.. עליהן אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי... התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי לא הצלחתי להירדם בלילה XD בכיתי מעצב/אושר כי.. התגעגעתי כל כך הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חח אתמול... שהיו שתי בנות שעשו מלחמת גלידה זה היה משעשע מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא היו הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי הצלחתי ללכת את כל ההליכות האלה בלי למות בדרך לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום אתמול ב-3 וחצי בבוקר הסרט הכי טוב שראיתי.. מוצאים את נמו, פעם ראשונה שראיתי את זה XD המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אילת... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. גלידה? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. חברה שלי התודה שלי השבוע היא ל.. הרבה אנשים פינקתי את עצמי השבוע עם.. פיצה מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "הו אילת אילת" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. וואו, היו ה-מ-ו-ן! אלבום השבוע שהיה.. היהודים משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. סה"כ את הלילות הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אופיר D= השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הקורס - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. כלום -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אפחד סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

סתם כי אני בבית..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום שני..כי הטסט והלילה=] וגם שלישי היה כיף..=) וגם אתמול. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..המממ לא יודעת היו כמה.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. טסט? חחחחח התעצבתי מעט כי.. לא עברתי כי הטסטר פחדן
וכי מישהי שחשובה לי לא מפסיקה לפגוע בי..
התעצבנתי על.. ההיא.. אבל בסוף סלחתי כי .. היא חשובה לי, למרות שכמו שזה נראה זה לא בדיוק הדדי.. התאכזבתי מ... כי...ממנה כי זה מעליב לאללה בכיתי מעצב/אושר כי.. הממ לא הייתה לי סיבה חחח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..טסט חחחח..אז מה אם שכחתי להעביר לרוורס???
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."שיר יצאה לטיול הבוקר שלה בלילה..." "בלילה?!? מי יוצא לטיול בוקר בלילה?!" "האאאא אופס..טיול בוקר-בבוקר!! כן, בבוקר!!!" חחחחחחחח לשחק משחקים שצריך בשביל הם דמיון ב3 בלילה זה לא ממולץ
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי טסט מעולה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... יש בי כח להכל
הסרט הכי טוב שראיתי..הממממ המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה, קניון, ליער חחחחח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..-- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את החברים שלי, המשפחה, מורקה ואונה התודה שלי השבוע היא ל..עצמי בעיקר.. פינקתי את עצמי השבוע עם..הכל..=] מאכל השבוע שהיה הוא..ארומה.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?מממ... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. My chemical romance-Famous Last Words ו- Wires-athlete אלבום השבוע שהיה..-- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..I am not afraid to keep on living, I am not afraid to walk this world alone הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום..אולי את ה"נכשל" חחחח הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אני לא צריכה לתת הכל כדי שמה שאני רוצה יקרה.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אונה, הטסט, מורקה.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..הרבה יציאות, רכיבות טובות..אולי הענות מצידך.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה טוב..אבל אני לא צריכה לקוות בשביל זה... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יש הרבה.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

Ontario R Z Y H

New member
דווקא כי אני בבית../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, כי היתה לי רכיבה טובה, ורביעי כי נסעתי הביתה, וחמישי כי הפתעתי את כל העולם, וכי ישנתי בבית סוף סוף הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. טיסה? חחח הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לראות את כולם, זתומרת את הפרצופים של כולם כשראו אותי חחחח ... ולראות את אמא ואבא סוף סוף!!!! התעצבתי מעט כי.. עזבתי את ריז החתיך התעצבנתי על.. ממ אפחד? אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. כי מרגש לחזור הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הפרצופים של כולם כשראו אותי... נראה בערך ככה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. את פה את פה את פה!!!!!!!!!!!!!!!!! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חזרתי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר חחח הסרט הכי טוב שראיתי.. מממ עוד פעם שרק 3?! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. שדה תעופה!!! XD משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ציוד מDover משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כולם והכל התודה שלי השבוע היא ל.. לאבא ואמא פינקתי את עצמי השבוע עם.. טיסה הביתה!! מאכל השבוע שהיה הוא.. אוכל של מטוס איככ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "I'm going home!" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. ממ אותו דבר כמו הסעיף הקודם אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אותו דבר חחחחח^^^^^^ הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום בערך הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה עם חברים משפחה וסוסיק.. ואולי אראה את בייב?! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כולם השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לרכב על שמנציקקקקקק - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אשן הרבה!!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חבר סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) מוזר היה לי ? לדבר עברית!!!! אני מדברת חצי חצי XDXD שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SNTQ

New member
ברוכה הבאה (שבה) לארץ../images/Emo9.gif../images/Emo104.gif

למעלה