פורום רוכבים צעירים מסכם את השבוע..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

רועי מו

New member
=]

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יוםה יום כי רכבתי ועבדתי המון הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע פפי השתפרה באיסוף והפסיקה לצלוע התעצבתי מעט כי אני עייייייייייייייייף ואני לא מספי לישון התאכזבתי מיוני כי הייתי בוטח [משום מה ] שהוא יודע הרבא יותר המקום הכי טוב שאליו יצאתי חווה. פינקתי את עצמי השבוע עם המון רכיבה והמון שעות החווה מאכל השבוע שהיה הוא פיתה עם שוקולד הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אשן כמו שצריך סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): סקאזה רע

SILVER LADY

New member
משעמםם

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי.שיעור פשוט מושלם והשיחה עם מורקה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הסיבה שמורקה דיבר איתי והשיעור =] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..^^ כ"כ. התעצבתי מעט כי..לא לכאן :| התעצבנתי על..כנ"ל. אבל בסוף סלחתי כי ..לא סלחתי.אררר התאכזבתי מ... כי...היה רק שיעור אחד השבוע..אבל בקטנה בכיתי מעצב/אושר כי..עצב..כל מה שהולך לקרות בקרוב הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..בטח משו עם נויקה וגולםם 3> מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..בשיעור =] כל החודש שבכיתי השתלם
ומה שמורקה דיבר איתי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..בשיעור :] ושהוא סומך עליי ככה :] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לרכב היוםםם הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתיי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה איי גאס משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נאדה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורקה שייני נויקה ונועוש התודה שלי השבוע היא ל..^^ פינקתי את עצמי השבוע עם..השיעור? מאכל השבוע שהיה הוא..פסטה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..ביג גירלז דונט כריי אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."Its time to be a a BIG GIRL now, and BIG GIRL DONT CRY הייתי מוחקת מהשבוע הזה..=[ אווף הרבה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יקפוץ
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורקה שייני השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לסיים עם הבדיקות הרפואיות, לבקר את סנוא =] ושיעורים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..^^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מורקה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

עונה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שני כי.. עשינו טיול לים והיה ממש כיף. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כינסתי את רוק! אבל הפעם רציני! הוא ממש התרומם מקדימה! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. נפלתי מרוק!
התעצבתי מעט כי.. נפלתי מרוק!
התעצבנתי על.. עצמי, שאאני חסרת כשרון בכל הנוגע לסוסים ואפילו העבודה הקשה לא משיגה את המבוקש. אבל בסוף סלחתי כי .. זה כיף מדי בשביל להתקע במחשבות שליליות. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רוק היה מכונס גם בטרוט, גם בקנטר וגם יום אחרי זה קפצנו, אז זה בכלל חגיגה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לאכול, כי למי יש כוח ללעוס בימינו? יותר מדי עבודה קשה
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ארומה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. סוס
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הנפילה.. התודה שלי השבוע היא ל.. הורים שלי, שמסיעים אותי כל יום לחווה... פינקתי את עצמי השבוע עם.. 12 שעות שינה. מאכל השבוע שהיה הוא.. מים? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הכאב. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "אבל אני, תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני..." משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. תמיד אבל תמיד יהיו לך שיערות באף. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אאלף כלבים
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אפיקים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה מחזור מוצלח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. נמש!

belledejour

New member
שבוע. ../images/Emo178.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום ראשון כי יצאתי עם חברים ושישי כי בל הייתה מדהימה... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: יצא לי לרכב על אדמייר, והורסבול- הרוב
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: עומרי דיבר איתי! חח אין לי מושג... התעצבתי מעט כי: שמעון נשך אותי ברגל וכואב
התעצבנתי על שמעון! מניאק! אבל בסוף סלחתי כי: הוא אולי סוס מדהים ברכיבה, אבל הוא כזה מגעיללל התאכזבתי ממישהו כי --- בכיתי מכאב כי שמעון נשך אותי והשאיר לי שטף דם בגודל של כל הברך! למרות שזה קצת מעל... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: רוני, הפונינט בהחלט מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: --- הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: קניתי ציוד חדש מהרוכב! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לחזור לחווה ולילדים המעצבנים האלה של הקייטנה! אבל חזרתי, מה לעשות
הסרט הכי טוב שראיתי: היחיד- 10 דברים שאני שונאת אצלך המקום הכי טוב שאליו יצאתי: הרוכב, קניון, ים משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: נעלי ארייאט ואולי גם צ'אפס!!! מגיע מחרר משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: מטר, איך שסנואי נראתה.... דבר כזה אני לא אשכח! התודה שלי השבוע היא למנכ"לית של יהב, כי אם לא היית מתקשרת יהב היה רוכב על בל ולא היה יוצא לי לרכב על בל בל! ואדמייר פינקתי את עצמי השבוע עם: מכנס רכיבה חדש ונעליים? מאכל השבוע שהיה הוא: פיצה האט... המון זמן לא אכלתי מאז שסגרו בירושלים אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "love sucks"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: תגידי מונסון של טוקיו מיו מיו! אלבום השבוע שהיה: אותו דבר משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: "its my life" הייתי מוחקת מהשבוע הזה: הנשיכה =\ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אנוח מהילדים האלהה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: אלון
ואילת? השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הנעלייםםם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני אקבל את המידה הנכונה
ויקנו לי גם צ'אפס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יהב כי הוא חייב לי עוד שעתיים, ועומריקושש...

favory

New member
סתמי י'מכוערת...

כולם אהו את הפוני שלי חוץ ממך אז , שש...

ocean zd

New member
חזרתי מנאפה לה לה לה לה לה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל יום באיה נאפה.. אבל שני נראה לי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הכל כל המסיבות כל הפאבים והדאנס בארים.. ואוריייייייי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :לא יודעת.. ההמראה והנחיתה עם כל הישראלים המצחיקים האלו התעצבתי מעט כי.. על הריב התעצבנתי על.. עליה אבל בסוף סלחתי כי .. היא חברה התאכזבתי מ... כי...ממנה בכיתי מעצב/אושר כי.. לא הכיתי.. אבל הייתי ממש מאושרת הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..שהכרנו את כל הבנים.. ועם כולם במלון מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..התאהבתי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. פשוט כי.. היה מושלם לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לישון כל כך הרבה ימים הסרט הכי טוב שראיתי..מי ראה סרט... אבל הייתי בנייטמירררר המקום הכי טוב שאליו יצאתי..האפטר פרטי באקווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כל הטיסה הזאתתת משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אורי ואלעד ואוהד התודה שלי השבוע היא ל..אורי שעשה לי את החופש הכי טוב בעולםםםם פינקתי את עצמי השבוע עם..מלא אורי. מלא שתייה מלא צחוקים ומסיבות מאכל השבוע שהיה הוא..צ'יפס.. דפנטלי צ'יפס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?איה נאפהההההההה!!! מוב ביצ'! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..וניצחת איתי הכל אלבום השבוע שהיה..האלבום בפלא שלי חחחח משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא יכול להוריד ממך את העיינים הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הריב הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אשלים עם בייב כבר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אורי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..בייב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לראות את אורי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אורי ועוז

segev 007

New member
שבוע טוב../images/Emo98.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל השבוע כי רכבתי מלא והיה כיף!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..רכבתי הרבה.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא זוכר... התעצבתי מעט כי..אבא שלי עצבן אותי התעצבנתי על.. אבא אבל בסוף סלחתי כי ..לא סלחתי!!! התאכזבתי מ... כי...יום שיש..... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היו כל כך הרבה שאני לא זוכר מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..ביום ראשון הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..הספקתי מלא ורכבתי מלא לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לבוא כל יום לחווה לעבוד מלא ולירכב מלא (ולקום מוקדם כל יום) הסרט הכי טוב שראיתי..היו הרבה... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה.... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..יום שני ציוד רכיבה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..הרבה אנשים.... התודה שלי השבוע היא ל..עופר ואמא שלי פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא סושי על האש אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אף יום! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן הרבה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הרבה אנשים.... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ליראות את מיה בפעם האחרונה וליסוע למגשימים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע........................................ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מיה

ram ram

New member
איזה כיף שהוא נגמר.!../images/Emo178.gif../images/Emo8.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ.. שני נראה לי... משחק "סוף הדרך" עם הקורס.!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ממ.. שנגמר כבר הקורס.!!!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יום שישי, מבחני סיום, להיפרד מכולם...
התעצבתי מעט כי.. כי אין הרהב סיכויים שאני אראה שוב את האנשים שנקשרתי אליהם משם...
התעצבנתי על.. על הסמארט.!! בגלל שהוא החליט להיות חולה ביום שלישי ג'ונה הייתה צריכה לעבוד בקורס ולהיבחן..!!
אבל בסוף סלחתי כי .. כי היא לא הייתה פראיירית של אף אחד ואפילו פסלה מישהו..[
] וגם אני נבחנתי עליה בסוף..
התאכבתי מ... כי... מהקורס, אף אחד לא בא לעשות את הסטאז' אצלנו...
בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצבים...!
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. המשחק עם הקורס... היו דברים קורעים.!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "רם רם תיזהרי! עוד מעט את מגיעה לגובה שלי.! זה ממש לא יפה..!!!!" .
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שבסוף הסברתי למי שנבחן על ג'ונה מה צריך לעשות איתה בשביל לעבור, ומי שידע לרכב עבר ועבר יפה.!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום כל יום בבוקר.!
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא נראה לי שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה.!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום...
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אממ... אנשים מהקורס: מיתר, יערה, טלי, רונה,לילך, יאיר, רועי, תומר, יו יו, אור, נדב, קארין...
התודה שלי השבוע היא ל.. למי שהביא אותי לחווה.!: שרון, אמא, אבא, רותי.
פינקתי את עצמי השבוע עם.. להיבחן ביחד עם הקורס..
מאכל השבוע שהיה הוא.. אוכל של הקורס..
|אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אינעלשורלק"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. welcome to my life
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "Like somehow you just don't belong And no one understands you"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המתג שהקורס נבחן איתו על ג'ונה.!!
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהיה שקט בחווה.!!!!!!!!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. לא יודעת...
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תחרות בקר.! ומעבר בית..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אולי להיכנס לאיזה מקצה!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. וואי, יותר מידי.!!!
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): תמונה מהגינה...
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו

MAYA 4827

New member
שבוע אחרון בארץץ..=/

היה השבוע הכי מושלם בחיים שליי!!! שנגמר בסופשבועע באילתת עם חברותת=]] היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. כל השבועע כי הייתי מלא עם חברים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. חברים
, אילת הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. המתנות המדהימות של כולם, להיפרד מעדי כשברקע בטעות שומעים "זה שיר פרידה" התעצבתי מעט כי.. סתם כזה שלא רכבתי על וונדי לפני שלקחו אותו.. התעצבנתי על.. - אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... השבוע נגמר=// בכיתי מעצב/אושר כי.. שוב להיפרדד הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ערב רווקות הכי מצחיק בעולםם, באילת על המזרון ובאוטובוס ובטיילת.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."את חפשת עבודה בתור דוגמנית? עם חיוך מליון דולר כזה את בטח לא צכה עבודהה" חחח זה היה הכי מצחיק שאני זוכרת.. ככה זה אנשים בטיילת ב4 בבוקר הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אמרו לי שאני יותר יפה מעדי(!)חחחחחחחחחח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להספיק באמת להיפגש עם כל מי שאני קובעת.. הסרט הכי טוב שראיתי.. ממ תאמת לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. בית ריק של עדי, ים, טיילת, הקניון אילת, מודיעין סנטר, חווה, ואצל כולםם משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ג'ינס קצר, מכנס קצר בהנס, 2 טופים, שרשרת, 3מתנות, ועוד כמות שטויות ששרפ לי את כל הכסף של היומולדת=/ משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. החבורה הקטנה, עדי, רועי ובעיקרון אני אזכור כל דבר מהשבוע הזה כי מחרתיים אני טסההה התודה שלי השבוע היא ל.. החברים, ובמיוחד אלא שהשקיעו במתנות חחח פינקתי את עצמי השבוע עם.. להכיר את כל הטיילתתת חח אין אחד שאנחנו לא מכירות מאכל השבוע שהיה הוא.. ופל בלגי עם 3 כדורי גלידה, הר קצפת וריבת חלב שגמרנו תוך דקה וחצי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? פשוט שלמות.. שיר השבוע שהיה.. לא זוכרת תשם אלבום השבוע שהיה.. ממ הכינו לי דיסק עם 20 השירים האהובים עלי בכל הזמנים.. חח אז חרשתי משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא מאפיין אבל ריגש אותי כשכתבו לי אותו: goodby my lover goodby my friend you have been the one yoy have been the one 4 me הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלוםםם!!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. הספקתי הרבה יותר ממה שתכננתי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הרבה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ממ מסיבה אצלי, להיפרד מכולם והלוואי שלא לטוסס - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ממ סתם כזה לא לבכות יותר מידי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. את כולםם!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו

shirli0811

New member
כי האינטרנט שלי לא עבד כל השישבת ../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני -כותל,רביעי-בביה"ח
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור רכיבה ביום שלישי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כולם היו איתנו בשבוע הכ"כ קשה הזה. התעצבתי מעט כי.. כל מיני דברים התעצבנתי על.. אמא אבל בסוף סלחתי כי .. זאת אמא התאכזבתי מ... כי...עצמי שיעור רכיבה ביום חמישי רר בכיתי מעצב/אושר כי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכיתי כשחתכתי בצל
חחחחחחחחחח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום רביעי בביה"ח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לאון מרוצה ממני בשיעורים אבל אני לא כ"כ :|| הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני פה בשבילה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הקפצות הסרט הכי טוב שראיתי.."נשיקה במצ"ח"
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..כותל, חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוכל בביה"ח
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..כ"כ הרבה אנשים
1 התודה שלי השבוע היא ל.. ד"ר קופליוביץ', דודים דודות, אמא, חברים שתמכו פינקתי את עצמי השבוע עם..טוסטים מאכל השבוע שהיה הוא..שניצל תירס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? פפף שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."את יפה"/עידן יניב אלבום השבוע שהיה..לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."יהיה טוב.." וכל יום יותר טוב
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום חמישי ברכיבה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..עברר
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..פנגהה מי לאבב
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור רכיבה על מיסטי סופסווף [ב"ה] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לראות את שיר לפני הטיסה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..צחניקיות וקצת אנשים מהשכבה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה ~~קרדיט לתמונה לגולע~~

SNTQ

New member
=)

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..רביעי ושישבת כי..רמת אביב,קניות,חברות,אהובי,סוסים,משפחה,סרט.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אהובי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. העלייה לקבר של רון,דן,איתמר ורום
התעצבתי מעט כי.. יומולדת לסבא
התעצבנתי על.. חברה אבל בסוף סלחתי כי.. -- התאכזבתי מ..עצמי כי..וויתורים ברכיבה בכיתי מעצב/אושר כי..מעצב על סבא והחיילים שלי.
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מה אני צוות בידור?!"
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אני שלך עכשיו.."
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התגברנו על כל הקשיים
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. סופ"ש עמוס כמו שהיה. הסרט הכי טוב שראיתי.. "השטן לובשת פראדה" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. רעננה בשישי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. דלקקקקק משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אהובי,אופירי,מעייני,מאיו ונופרי התודה שלי השבוע היא ל.. הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. טחינה במקדונלדס?:] מאכל השבוע שהיה הוא..הנ"ל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?-- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כעסים על חברה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה עם אהובי-
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אהובי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חיפה בשני,רעננה בשלישי,ניצנים ברביעי חמישי והחיילת שלי בשישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אספיק והכל ואהנה?
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מאיו!!

שירלי317

New member
באיחור, כי רק היום חזרתי../images/Emo3.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שבת, כי ליפיזאנרים מדהימים והונגריה ו... פשוט כיף! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לרכב על בויודר (ליפיזאנרית מהממת) ופשוט הונגריה... ויומולדת
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחות יומולדת מכמה אנשים מתוקים
התעצבתי מעט כי.. הרגיש לי בדד... וגעגועים.. התעצבנתי על.. אף אחד
אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...מההאפבלודס העקומות האלה שקיבלתי לשלושה ימים
והאוכף הקשה בטרוף..
בכיתי מעצב/אושר כי.. בדד ביומולדת.. ומאושר כי נופים וסוסים מהממים
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..בובי
אמריקאית בת 40 משעשעת ביותר
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. בערך כל דבר שבובי אמרה...
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ניצלתי את רב הזמן ונהנתי והייתי עצמאית והייתי אני! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את השלושה ימים האלו על האוכף הכואב הזה
הסרט הכי טוב שראיתי..משהו עם ריצ'ארד גיר על האוורד היוז בטיסה חזרה לארץ.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. כל מקום בהונגריה?
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קסדה חדשה בבודפשט.. והיום מכנס רכיבה חדש, פלאש ומברשת לזנב אצל חנה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. בובי
התודה שלי השבוע היא ל.. שירק'ה וללינקה פינקתי את עצמי השבוע עם.. הונגריה!!!!!!!! ליפיזאנרים!!! מה לא?! מאכל השבוע שהיה הוא..גולאש? סלט מלפפונים? פפריקה? ומשמש בשנאפס
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?ליפי ליפי ליפיזאנר
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..איזה משהו מוזר בצרפתית שראיתי את הקליפ שלו באמ טי וי הגרמני
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. פףף, השבוע... אין לי שמץ הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שום דבר! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אני
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לפגוש את כולם!!!!! הגעגועים... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לחגוג את הימי הולדת עם ללי והבננות, לנסוע לצפון עם אמא ואחותי, לחגוג עם כולם... קימי!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כולם!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):אני משמאל, על בויודר (ליפיזאנרית מדהימה בת 8), משמעות השם- רקדנית. לידי בובי האמריקאית ועל הסוס השחור המדריך. אתמול.

gili600

New member
מישהו רוצה גמל אקסלוסיבי?!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היוםם עם כולם בחווה ועכשיו אצל קפלן הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לבוא היום אחרי שלא הייתי בחווה מיום רביעי!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היום.. התעצבתי מעט כי.. מיה טסה ומכרו את וונדיז התעצבנתי על.. עופר ושרון אבל בסוף סלחתי כי .. .. התאכזבתי מ... כי... מעופר בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב כי מכרו את וונדיז ומצחוק כל היום היום הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היום כל היום מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "גברת את רוצה גמל?" "לא" "אבל למה?! זה גמל אקסלוסיבי!!!" ו"איזה עשיר בטח מי שהמציא את הים!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סתם היה הרגשה טובה לעלות לרכב שוב (ותודה לרחלוש
) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר הסרט הכי טוב שראיתי.. "כייבל גאי" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה, לים ולבית של שיר (שבו אני כרגע) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלוווום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. קפלן, רייצ' ומיוש התודה שלי השבוע היא ל.. רייצ' פינקתי את עצמי השבוע עם.. פנקייקים? (ששיר מכינה כרגע בזמן שקולות שבירה עולים מהמטבח) מאכל השבוע שהיה הוא.. קבבים של שאנל! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "שמחה ואושר" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. שמעון השכן אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לפעמים אני עצוב ולפעמים.. שמח!
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שמיה עוזבת ושמכרו את וונדיז
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. כבר פיניטו השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. לא יודעת
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הרבה רכיבות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבהההההההה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אני במחשב של שיר אז אין לי
(מוזמנים להוסיף שאלות..)

למעלה