שליי ../images/Emo99.gif
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..רביעי כי..קנינו את מונטיר!:] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..מונטיר נו דאוט. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מונטירר
התעצבתי מעט כי.. אני אצתרך למכור את צ'מפ=\\ התעצבנתי על.. אפחד. אבל בסוף סלחתי כי .. --- התאכזבתי מ...אפחד כי... בכיתי מעצב/אושר כי..מאושר בגלל אבא ואמא
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..שמונטיר ליקק את הפרצוף של אבאאא.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..מזל טוב. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קנו לי את מונטירייי:] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב היום[= הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מונטיר? אבל לא מינוסס..ועוד ציוד חדש ואוכף. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אבא ואמא
התודה שלי השבוע היא ל..לאבא ואמא
פינקתי את עצמי השבוע עם..מונטיר!? מאכל השבוע שהיה הוא..דשא
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? MONTIR שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..impacto אלבום השבוע שהיה..נאדדהה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..--- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שומדבר! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אנוח. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אמא ואבא
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שניייי!:] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ששני תבוואא יום שנייי:] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..שניני:] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אחח השלמותתתת[= (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה