פורום רוכבים צעירים מסכם את השבוע..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SILVER LADY

New member
../images/Emo99.gif חתיכיםםם ../images/Emo23.gif דברי איתי [=

כיף שחזרתת :]

Ontario R Z Y H

New member
תודה, ואדבר../images/Emo23.gif

באמת כיף חחח אבל למה כל כך חם פה לעזאזל!?!!!
מתי החום ישבר בגשם כבר?

stary1

New member
בית סופסוף

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני.נפגשתי וראיתי סרט עם ליאור ועזרתי לתום בשופינגP: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. נפגשתי עם ליאור. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שחיה לילית בים. התעצבתי מעט כי.. לא נפגשתי עם אנשים מסוימים. התעצבנתי על.. אחי. אבל בסוף סלחתי כי .. הוא אדיוט אז מותר לו:) התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי יכולתי להיות יותר פרקטית. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הסימפסונס. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. היו הרבה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי להיות עצמי גם תחת לחץ. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להתחיל את הקורס פסיכו. הסרט הכי טוב שראיתי.. הסימפסונס. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הים והסרט. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קניתי הרבה, אבל לא מינוס.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ליאור. התודה שלי השבוע היא ל.. אחי ואשתו. פינקתי את עצמי השבוע עם.. מוסיקה, ים, סרטים, קניות ובקיצור- חופש! מאכל השבוע שהיה הוא.. האגן דאז!!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מסתבר שלשחף דווקא יש יכולת לעוף. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Karma Police- Radiohead. אלבום השבוע שהיה.. 23- Blonde Redhead. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. ממממ... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את החוסר תיאום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אסיים את הש"ב ואנוח. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שוקה. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לרכוב. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. כנ"ל. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אף אחד...

Lian815

New member
עונה../images/Emo6.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום חמישי כי יצאתי לרכיבה עם הסוסה עד לשעה מאוחרת והיה כל כך כיף!
ונפגשתי עם חברים שלי.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע הרכיבה..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע לא היה משהו מרגש..
התעצבתי מעט כי התמוטט בארה"ב גשר והמון אנשים נכלאו חיים במכוניות מתחת למים
התעצבנתי על לא התעצבנתי
אבל בסוף סלחתי כי --
התאכזבתי מ האוכף שלי כי הוא לא טוב..
בכיתי מעצב/אושר כי ---
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע היו מלא רגעים מצחיקים..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו היו מלא..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי סיימתי לעבוד בעבודה אחת והציעו לי לעבוד בעוד מקוםD:
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח להפגש עם חברים אחרי יום עם שתי עבודות ורכיבה..
הסרט הכי טוב שראיתי למרות שזה היה בשבוע שעבר אני עדיין חושבת שהסימפסונים הכי טוב..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי סו גוד..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה קרטיב וגלידה במכולת...
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע שבט"ו באב זה התאריך שבו קיבלתי את הסוסה שלי..שנתיים ביחד
התודה שלי השבוע היא לסוסה הנהדרת שלי
פינקתי את עצמי השבוע עם פסטה שמנת פיטריות..
מאכל השבוע שהיה הוא פסטה שמנת פיטריות ומאגנום.
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ההנאות של ליאןXD
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה MAMA-My Chemical Romance
אלבום השבוע שהיה The Black Parade-My Chemical Romance
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה "I think about the little things that make life graet"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה את המקרה עם הגשר בארה"ב.
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני יצא לרכב ביחד עם אח שלי
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא אח שלי..
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע הפרק הבא של הלוחשת לרוחות,אקסטרים מייקאובר ויריחו..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע אממ...לא יודעת
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע האחיות שלי.. - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): צ'יבי של הארלי מאבודיםXD שבוע טוב וכיפי לכולם!!

החלטתי גם אני להתחיל לסכם שבוע ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי, גם סתם יצאנו לטיול וגם מלא משחקים עם רגב (סוס)
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. היו כמה, אחד מהם זה שקיבלתי את הדי-וי-די של פיטנסס
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ לוידת
התעצבתי מעט כי.. מקרצצים לי ישר כשחזרתי מהחווה
התעצבנתי על.. אבא אבל בסוף סלחתי כי .. אני תמיד סולחת
התאכזבתי מ... כי... לא ממש התאכזבתי ממשהו
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. משחקי אף עם רגב (שוב, זה סוס)
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כשרגב שם עליי את הראש שלו כשהייתי עצובה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי היוה רבה דברים והרבה סיבות
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא זוכרת מזה היה
הסרט הכי טוב שראיתי.. פגוש את הפוקר'ס 2!!!
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווההה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אין משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. רגב
התודה שלי השבוע היא ל.. רגב
פינקתי את עצמי השבוע עם.. מילקשייק אייס קפה, יאמיי
מאכל השבוע שהיה הוא.. דקיקיות עם לבנה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שבוע המשחקים של שיר ורגב
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Hellow World אלבום השבוע שהיה.. אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Hellow world הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אממ את הקטע של העליה בטיול
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. שהשרירים התפוסים שלי ישתחררו כבר ואז אני אעשה אירוביי
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. רגבב
איזה סוס מדהיםםם השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לשחק משחקי אף עם רגב
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אשתפר מלא ברכיבה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא אדם, סוס, רגב רגבון
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מספיק מגניב?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

שליי ../images/Emo99.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..רביעי כי..קנינו את מונטיר!:] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..מונטיר נו דאוט. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מונטירר
התעצבתי מעט כי.. אני אצתרך למכור את צ'מפ=\\ התעצבנתי על.. אפחד. אבל בסוף סלחתי כי .. --- התאכזבתי מ...אפחד כי... בכיתי מעצב/אושר כי..מאושר בגלל אבא ואמא
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..שמונטיר ליקק את הפרצוף של אבאאא.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..מזל טוב. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קנו לי את מונטירייי:] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב היום[= הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מונטיר? אבל לא מינוסס..ועוד ציוד חדש ואוכף. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אבא ואמא
התודה שלי השבוע היא ל..לאבא ואמא
פינקתי את עצמי השבוע עם..מונטיר!? מאכל השבוע שהיה הוא..דשא
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? MONTIR שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..impacto אלבום השבוע שהיה..נאדדהה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..--- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שומדבר! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אנוח. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אמא ואבא
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שניייי!:] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ששני תבוואא יום שנייי:] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..שניני:] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אחח השלמותתתת[= (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

למעלה