פורום רוכבים צעירים מסכם את השבוע..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
פורום רוכבים צעירים מסכם את השבוע..../images/Emo150.gif

ואני נפרדת מכם פה עד לעוד חודש אני טסה ביום שליש לארה"ב->קנדה מאיה.. את המחליפה שלי?! סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

netapet2

New member
סוף שבוע שמח D= אבל היום רביעי ../images/Emo3.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, כי, כי פשוט היה כיף. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קניתימצלמה חדשה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מה שהיה אתמול התעצבתי מעט כי.. לא התעצבתי התעצבנתי על.. כנ"ל אבל בסוף סלחתי כי .. ... התאכזבתי מ... כי... אפחד בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היום :p "את רוצה שאני אזרוק עלייך כפכף ורוד או שקוף רק תחליטי!" מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. ... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי כלום לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להישאר עד 12 וחצי היום הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מצלמה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אופיר והמדריכה שלי D= התודה שלי השבוע היא ל.. אופיר D= פינקתי את עצמי השבוע עם.. כלום מאכל השבוע שהיה הוא.. לא יודעת אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? רביעיית רן [זה מה שצילמו אצלנו היום בבית ספר XD] שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. cheap trick-surrender אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לפעמים חלומות מתגשמים? הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הבקרים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוחחחח ואשןןן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אופיר השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. השיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. קפיצות אולי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ואפיר סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): המצלמה החדשה שלי
[תמונה ממנה] הודגש באמצעות מדגישומטיק

SNTQ

New member
כן כי מחר אני לא יכולה לפתוח אז עשיתי לכם

סופ"ש מוקדם..

netapet2

New member
חח D=

אני בקורס מחשבים בבית ספר ככה שנגמר לי השבוע בחמישי >< אבל זה רק שבוע [למזלי, איזה שיעמום]

מסכמת את ההשבוע ../images/Emo7.gif

חוץ מיום ראשון, כל הזמן כואב כואב כואב.. כלבה נשכה אותי [שלי, סיפור ארוך].. כואבבבב כואב כואב
אתמול גם עשו לי טטנוס וכואבת לי רצח גם היד.... אני בקושי זזה
עפתי להתארגן ולקופת חולים..

Lian815

New member
מסכמת את השבוע../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום ראשון כי יצאתי לרכיבה במקום שלא הייתי בו הרבה זמן,והיה מדהיםםם!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע הרכיבה כמובן הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע נממ...הפירזול של הסוסה..?חחח
התעצבתי מעט כילא התעצבתי התעצבנתי על הילדים בחופשון שאני עובדת בו אבל בסוף סלחתי כי הם רק ילדים.. התאכזבתי מהילדים בחופשון כי הם לא הקשיבו לי... בכיתי מעצב/אושר כי לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע הייתי בארוחת ערב כי הייתה לקרוב משפחה שלי יום הולדת ואני ואחותי שיחקנו פינג-פונג עם פסיפלורהXDDD
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו היו הרבה כאלה חחח.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי שיחקתי פינג-פונג.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח להביא את הסוסה מהחצר של השכנים אחרי שהיא ברחה ועשתה שם בלאגנים...
הסרט הכי טוב שראיתי לא ראיתי סרט השבוע.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי הארוחת ערב.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה ופל ומים בטעם במכולת. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע הארוחת ערב והרכיבה.. התודה שלי השבוע היא לסוסה שלי
פינקתי את עצמי השבוע עם רכיבה,ופל ומים בטעם..
מאכל השבוע שהיה הוא האוכל של הקייטרינג ביום הולדת וסברס. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?לא יודעת.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיהMAMA-My Chemical Romance
אלבום השבוע שהיהThe Black Parade-My Chemical Romance משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה "בלון גדול בלון קטן"
ושלל שירי יובל המבולבל מהחופשון
חחח הייתי מוחקת מהשבוע הזה כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אהנה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא הסוסה שלי..
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע לסיים לעבוד..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע לרכב הרבה!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבועהאחיות שלי ואח שלי..
סתם תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):פראקי מ-MCR
שתהיה לכולם שבת מקסימה
וסוף שבוע נעים
תהנו!

ocean zd

New member
שבוע מעפן...

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..לא היה יותר מדי.. אולי שני הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לראות את כרמל אחרי חודש וחצי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. גם... התעצבתי מעט כי.. זה לא איך שזה היה אמור להגמר... התעצבנתי על.. עליו אבל בסוף סלחתי כי .. אני לא התאכזבתי מ... כי...מאורי בכיתי מעצב/אושר כי.. כי ככהההה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..עם סבתא בסרטטטט מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..הילדה הכי יפה בגבעת עדה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. מרגישה פיכסההה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לדבר איתו כל כך הרבה זמן הסרט הכי טוב שראיתי..הארי פוטר חרא סרט המקום הכי טוב שאליו יצאתי..סינימה סיטי ולים... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אבא ותומית התודה שלי השבוע היא ל..אפאחד פינקתי את עצמי השבוע עם..באסה מאכל השבוע שהיה הוא..גמדים אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?פיכסססס וגעגוע שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אני סולחת לך מתגעגעת אליך.. תניח לי לנפשי.. שכחתי את שמו חחח משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אין בי עוד רגש לאפאחד הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את כולו. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהנה קצת.. אלך לבייבי כברררר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אפאחדדדד השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיהיה כיפייי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כל כך הרבה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..עוז, אורי, אילן

Vintage Queen

New member
חחח אז המשוגעת הזאתי בטוח מוכרת לך

איפה לעזזל א גרה?! אני בהרחבה, הבית החום הראשון למעלה, דיי מפלצת אי אפשר לפספס!

Lian815

New member
קוראים לך סתיו במקרה??

כן אני מכירה את הכלבות שלך,ואני גם יודעת איפה את גרה חח.. ראיתי אותך פעם על איזה סוסה לבנה. נממ..לא מזמן אני ואח שלי רכבנו ביחד ועברת לידינו ברחוב למטה(הזה שמקביל להרחבה).. אני גרה ברחוב הראשי...

belledejour

New member
שבוע

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שני בגלל הקקטוס והבנות... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: אחחח הגאלופים על החוף כשהתקדמתי עם המדריך......... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: קקטוס התעצבתי מעט כי: לא המשכנו בגלל יעל הפחדנית
התעצבנתי על: .... אבל בסוף סלחתי כי: בינתיים לא התאכזבתי מ:--- בכיתי מעצב/אושר כי: לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: יום שניי....... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: מילה של גבר הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: לא פחדתי ורציתי לעצור, המשכתי עם הגאלופים עד הסוף
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לנסוע אתמול לנתניה בשביל מסיבת יומולדת של הבת של בת דודה שלי- כולה בת אחת אבל יש לה מסיבה בבריכה. הסרט הכי טוב שראיתי: הארי פוטר. כי הוא היה היחיד, וכי היה כיף. חרא של סרט. המקום הכי טוב שאליו יצאתי: קקטוס! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: נעליים וצ'אפס מדהימיםם של ARIAT... כל כךך נוחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: אלדר המדריך התודה שלי השבוע היא לאמא על הנעליים... פינקתי את עצמי השבוע עם גלידה cookie dough מעולה מאכל השבוע שהיה הוא: צ'יפס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? girls just wana have fun שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: מונסון.... איך שנכנסנו לאוטו מהים הוא התחיל! חחח לב... אלבום השבוע שהיה: the dutchess משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: girls just wana have fun (סליחה על החוסר מקוריות, זה פשוט זה) הייתי מוחקת מהשבוע הזה: ---- הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אהנה בבית המדהים של חברה שלי ברעננה... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: זאק השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לרכב! וחוצות היוצר? מסורת... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יהב ימלא את ההבטחה שלו - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ג'ין זד ולב תזכרו שלא תמיד הדברים הם כמו שנדמה לכם... מותר לטעות, אבל להמשיך הלאה

belledejour

New member
שכחתי תמונה!

תמונה מגניבה... חשבתי שזאת גלויה אבל זאת הכלבה המהממת שלי קלואי

sAp14

New member
:]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול בעזריאלי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אתמול,לראות את כולם
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לראות את כולם אתמול אחרי מלא זמן שלא ראיתי אותם התעצבתי מעט כי.. שום כלום=] התעצבנתי על.. אפחדד אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...אפחד בכיתי מעצב/אושר כי.. מרוב צחוק אתמול בעזריאלי ואח"כ במועדון הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אתמול.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..ואו...היו המוןן, חריץ של נהג משאית,ג'ט לט מטורקיה,ג'ט לט מסיני,מה היא משלשלת?! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. דיברתי איתו לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להסתובב עם הסתומות האלה שעושות מלאא פדיחות הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..עזריאליי=] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..משקפי שמש,אוכל,נסיעה לעזריאלי,נסיעה למיכל,בגדים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את כולםם ובמיוחד הוא :] התודה שלי השבוע היא ל..לכולם פינקתי את עצמי השבוע עם..נסיעה לעזריאלי מאכל השבוע שהיה הוא.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..Once upon a time I was falling in love But now I'm only falling apart Nothing I can do A total eclipse of the heart הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלוםם היה מושלםם הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יישן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כולםם=] ובמיוחד הוא:] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..קייטנת איל"ן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שלא יהיה קשה מדי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יואלל=] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו

shir308

New member
השבוע שלי../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל השבוע היה כיפי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..רכבתי בערך כל יום!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..א.... סרט נחשב? התעצבתי מעט כי..אבא חוזר בסוף סוכות התעצבנתי על..א=ב=א אבל בסוף סלחתי כי .. מה לעשות? התאכזבתי מ... כי...א=ב=א בכיתי מעצב/אושר כי..אושר= אבא חוזר לפני יום כיפור!!! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אי הבנה עם מישהו מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אני חוזר בסוף לפני יום כיפור!"(אבא) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..אבא יהיה בבית ,אבא יהיה בבית! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...איזה כוח? מה הקשר? הסרט הכי טוב שראיתי..הארי פוטר המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קניון משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נעלי רכיבה חדשוות!!!!!! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..כנ"ל התודה שלי השבוע היא ל..לאמא ואבא צ'לי
פינקתי את עצמי השבוע עם..? מאכל השבוע שהיה הוא..מפרום... יאמי! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?למה אני צריכה להחליט? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אמ... יש מלא! אלבום השבוע שהיה..? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..כן לא שחור לבן? הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום למה? הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אנוח קצת.... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..

למעלה