פורום רונה קינן

שוודה

New member
יווווו זוהר

את הכי חמודה בעולם
כשאני הייתי בת 12 לבשתי מכנסיים שהגיעו לי לציצי. לפחות את לבושה נורמלי.

bזוהר

New member
חחח לא רואים תמכנסיים../images/Emo3.gif

אבל האמת, הן ממש נמוכות. הייתי פקאצה אמיתית.
ותודה

תחושתי זה טוב.

אמ, ניר, 18 (הצילו
) עוטף עזה. כרגע זה מספר שירים, אבל בכללי ללא ספק מבול.

yasm

New member
:)

שם: יסמין גיל:16 ויש י שני שירים שאני לא יכולה לבחליט מבניהם: עיניים זרות ומבול. תמונה אין :/

תומקלה

New member
שלום../images/Emo73.gif

שם: תום. גיל: 18. איזור מגורים: בנימינה. השיר הכי אהוב של רונה: מי מפחד מהזריחה ומבול הם זיכרונות מאוד גדולים שלי, ועיניים זרות הוא אני, בעצם. רימיתי קצת בשאלה, אבל בכל מקרה היא בלתי אפשרית. וכמובן תמונה - כמובן.

שוודה

New member
ברוכה הבאה באופן רשמי

את מכירה מישהו בכיתה י"ב מבינימינה שקוראים לו עידן והיה לו שיער ארוך?

תומקלה

New member
תודה רבה באופן רשמי../images/Emo13.gif

בלי סקנדלים
עידן כהן? אם אני לא טועה הי איז דה וואן אנד אונלי. ודאי ואף ודאי שאני מכירה, מה הקשר שלך אליו?

תומקלה

New member
ממממממה??

איזה קטע מעולה. גרעין צופים בבית שמש כן? אז יש לי תחושה שניפגש לא מעט, אני אעשה שנת שירות בירושלים, וסגרנו שנהיה באדי'ז לרכבות חזרה הביתה. הוא בחור מתוק מתוק, אני שמחה שתחווי אותו. היינו חברים פעם פעם כשעוד היינו עוללים
הוא המיתולוגי שלי מכיתה ז'.

שוודה

New member
חחחחח כן הוא חמוד!

האמת היא שאני לא איתו בקומונה (אני בירוחם) אבל אני איתו בגרעין... אז כנראה לא יצא לנו להיפגש הרבה... דווקא חבל לי שהוא לא איתי בקומונה הוא אחלה בנאדם. באיזה מסגרת את עושה שנת שירות?

תומקלה

New member
דווקא הבנתי

שהיה שלב שהוא חשב שהוא יהיה בירוחם, משהו כנראה סטה שם על הדרך.. אני צריכה שיושיבו אותי לשיחה ויסבירו לי אחת ולתמיד - מה, מה קורה שם בעצם? את בקומונה פה, הוא בקומונה בבית שמש, שניכם בגרעין?... הכוונה לגרעין נח"ל צבאי שמתגייס ביחד? נסתרות דרכי שנת שירות בצופים. בירושלים אהיה במסגרת מכינת "בית ישראל", מכינה מעורבת של דתיים וחילוניים שנמצאת במרכז הקליטה בירושלים - אשר נקרא באורח פלא - "בית ישראל". ההתעסקות העיקרית היא בלמידה משותפת, הידברות מה שנקרא, ועבודות חינוכיות בשכונה, בחונכות ובבתיה"ס.

שוודה

New member
נשמע מענין!

תהני המון! יש 3 קומונות בגרעין שלנו- בית שמש, ירוחם ואור יהודה. הגרעין זה 24 אנשים שמרכיבים את שלושת הקומונות. יש לפעמים פרוייקטים של הגרעין, ובנוסף יש יום גרעין משותף, שבו פעם שבוע כל הגרעין נפגש. לא כל השנות שירות צופים זה ככה, פשוט ככה זה הגרעין שלנו...

חחח יאללה..

העיקר פתחתי שרשור ואני בעצמי לא עניתי עליו... שם: שי גיל: עוד שבועיים פחות יום, 17
איזור מגורים: איזור כפר תבור השיר הכי אהוב של רונה: Tips ועיניים זרות. וכמובן תמונה... תמונה מהמפגש

למעלה