פורום רונה קינן

Tal Pe

New member
צופה מהצד בד"כ.... ../images/Emo20.gif

שם: טל גיל: 21 עוד 3 ימים
איזור מגורים: גליל סופ"ש חיפה אמצ"ש (צבא...) השיר הכי אהוב של רונה: עיניים זרות
וכמובן תמונה: סורי, אין כרגע :\ (המחשב של אבא...) יומטוב לכולם!!

dsol

New member
אההה טל ../images/Emo9.gif_../images/Emo189.gif

זו את מהסוולסייק לא ?

Tal Pe

New member
יאפ, זאת אני :)

ותודה לכולם על קבלת הפנים החמימה :) מישהו מכם במקרה מגיע להופעה של רונה בחמדת ימים?

אם ירצה השם

וסביר להניח שהוא לא ירצה כי אני לא מאמינה בו.. אז אני. זה יום אחרי היומולדת שלי אז אולי יהיו לי חברות נחמדות שיקחו אותי לעוד הופעה שלה כולל ההופעה בזאפה
אגב הייתי בהופעה של אביתר שם לא מזמן.. לא התחברת למסנג'ר חשבתי שאני אראה אותך.

Tal Pe

New member
שי, זו את!

simply tal - זוכרת?.... אני פשוט מנוטרלת מהמחשב שלי בזמן האחרון (שיפוצים בבית ואין לי חיבור אינטרנט בחדר החדש...) בכל מקרה - אני אהיה בהופעה הזו של רונה בחמדת ימים, אחרי הכל - זה כמעט מול הבית שלי, אז אשמח לראות אותך שם :)

חחח ברור שאני זוכרת אותך

את טל מאמירים
יש לי אותך במסנג'ר.. וזה מה שאמרתי, שלפני ההופעה של אביתר חשבתי שתתחברי לשאול אותך אם את באה. אגב, היתה הופעה אדירה. אני מקווה שיהיה לי כסף לבוא להופעה של רונה.. ממש לא בטוח בכל אופן כי אחרי הכל אני הולכת גם להופעה בזאפה מחר. ואכן, גם אני אשמח לראות אותך שם במידה ואלך

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo3.gif

שם: אופיר גיל: 15 איזור מגורים: ראשל"צ השיר הכי אהוב של רונה: מ, כרגע Waltz וסיפור מגירה.
אוותר על תמונה.

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo6.gif

היה חשוך

קצת באיחור..

שם: עדי גיל: 21 וחצי (שמע ישראל!) איזור מגורים: חדרה השיר הכי אהוב של רונה: כרגע מבול.. וכמובן תמונה

0mroosh

New member
אנוכי, ../images/Emo192.gif

עומר ב"ש "ספירת הבקבוק" סופ"ש נפלא, יצורים הטרוטרופים חביבים.

paperdoll16

New member
מיאו..../images/Emo54.gif

שם: יעלי גיל: 18 איזור מגורים: ליד ירושלים כזה.. השיר הכי אהוב של רונה: מבול. תמונה: >>>>>

למעלה