פורומים חדשים ב-
אנשים

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifכלכךךך../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifצבאי שלושתרבע!|

דאמ.
סטייה לא רק שלך

m o r 1 0 2

New member
הוי של טום../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

איזה חמודיםםםםםםםםםם
$$^@@@^)(*&%$# נכון,המכנס הצבאי על דני משגע

Dirty wings2

New member
לא יודעת מה איתכן..

בא לי לאנוס את דני בתמונה הזאת
דיי דנוס תחזור לחלק היה לך כלכך יפה>:

talosh1234

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gifאומייגאד אתן לא מאמינות מה

קרה לי עכשיו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אמא שלי מצאה לי במגירה כנראה היום או אתמול את הקונדומים !! והיא באה אלי ועשתה לי את "השיחה" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שצריך גלולות וקונדומים לא מגנים מספיק XDDDDDDDDDDDD יווו אני כולי אדומה עכשיוו
והיא כולה התפדחה וזהה XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הדבר הראשון שצעקתי להנ זה "אני בתולהההההה !!!!!!!!!!!!!!11" חחחאני מתפוצצת עכשיו XD ידעתי שהרגע הזה יגיע

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

יש לי 2 מילים להגיד- באסה לך. XDDDDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDD

LOLבאמת חשבתי מה יקרה אם אמא שלך תמצא את ז כששמתאת התמונות
וואי, הסברת לה לפחות מה זה? היא מצאנ את זה מנופח?XDD זה קרה למדריכה שלי כשהיה לה חבר והיא מצאה קונדום בשבט אז היא הרימה שהילדם הקטנים לא יראו ואמא שלה מצאה את זה והתחיחה כזה: זה מוקדם מידי אל תעשו את זה ויא לא הבינה עם מה היא מדברת
XDD

talosh1234

New member
חחחח כה היא מצאה את זה מנופח XD

וכנראה זרקה את זה או משוו או זה היה אחד המפדחים !! XDDDDDDDDDDD

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif XDD אמג לא נעים

יו אני הייתי כ"כ מתפדחת אם זה היה קורה לי.. חח ועוד את יותר קטנה ממני XDD לא נורא...במוקדם או מאוחר זה היה אמור לקרות

m o r 1 0 2

New member
XDDDDDDDDDDDDDD הזוי../images/Emo168.gif

יווו,אמא'לה
XDDD אני שונאת את ה"שיחות"

Lior1590

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo141.gifXDDDDDDDDDDD

אמא שלי עשתה לי את זה לפני כמה חודשים... זה היה כל כך מפדח!!! XDDDD היא פשוט הרגה אותי
היא כולה מבוהלת... וכשחבר שלי בא לישון אצלי, היא ממש נלחצה...
זאת אחת השיחות הכי מצחיקות שעברתי בחיים שלי... היא כזה אומרת לי שכשאני יעשה את 'זה' צריך ללכת לרופא ולבקש מרשם לגלולות, ושכמובן אני צריכה לספר לה על זה, וכל מיני דברים מזה מצחיקים
אבל אין כמו אמא

למעלה