פורומים חדשים ב-
אנשים

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שמחה שנהנת! אחחח היופי שלך

Lex 1

New member
../images/Emo41.gifגולגולת| ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif תודה לאב. ../images/Emo23.gif

yaelsee

New member
לקס! חזרת ../images/Emo9.gif

איזה מגניב לך, אילת! שמחה שנהנת אבל עוד יותר שמחה שחזרת

MissMaya

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo89.gifתמונה חדשה של משפחת פלטצ'ר ../images/Emo9.gif

[או שכותבים פלצ'ר?
נמממ לא משנה] איזו משפחה חמודה
קרי אחות של טום שמה את זה במייספיס שלה וזה צולם במרתון שהיה. וגם שמעו משהו הזוי! היא פירסמה בלוג שאפשר לשאול אותה שאלות [נראה לי היא מחקה אותו או משהו כי עכשיו אני לא מוצאת את זה] קיצר מישהי שאלה אם היא התגעגעה אל טום אז היא אמרה כמובן שכן ובלה בלה בלה... ואז היא כתבה שאמא שלהם הביאה להם "מטבע מצפה" משהו כזה חח שזה סמל יהודי כלשהו וגם היא כתבה מה זה מסמל. זה נורא מוזר כי אין לי מושג על מה היא מדברת... מה זה המטבע הזה?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחחחחחח חמודים3>

אבל למה הכובע הזה למה?];

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חמודיזםם

הם לא ממש דומים להורים שלהם.. ואין לי מושג על מה היא מדברת, שו מטבע?

butbut

New member
../images/Emo207.gifנראה לי שהיה חבל מאוד שהורידו את השרשור

של ה"מי בא למפגש" לנצל"ש ועוד להכי למטה. וגם שפתחנו אותו מוקדם מידי. צריכים לפתוח אותו יומיים לפני מפגש כדי שזה יהיה ריאלי:] XD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifבאמת היה ממש מפגר לשים אותו בנצלש../images/Emo122.gif

kelly7i

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo71.gif

ואו נפתח ממש מוקדם מידי גם לטעמי, פשוט לחצו עלי מכל כיוןXD אז אני חשובת שאני יפתח אותו שוב מחר[ראשון], אי אפשר לשים לב אליו בכלל

YuvalJones

New member
/tapuzforum/images/emo207.gifנסעתי שוב!

היי נשמות:) נסעתי לאילת, שוב חח אבל הפעם בקארוון! :p אני לא אהיה פה בשבוע הקרוב אבל אני אכנס לראות מחדש עמכן ועם הפורום הסקסי שלנו!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo207.gif להפגת השעמום בפורום-שאלון!

שאלון פלייליסט!
אז למי שלא יודעת איך זה עובד - הופכים את הפלייליסט שלכם לרנדומלי/שאפל ונותנים לו לבחור את השיר הבא שיתנגן. השיר שנבחר הוא התשובה לשאלה, ולזאת שאחריה וכן הלאה :]] איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושרת? מה אני צריכה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהבת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? מקווה שמובן ושזה בסדר שפתחתי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo79.gif ואני יתחיל ויענה לעצמי ../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? Aerosmith - Amazing. הוו זה טוב DD:
האם יהיו לי חיים מאושרים? BSB - I Still...
מה אנשים באמת חושבים עליי? 20-22's - Shoot Your Gun שאני צריכה לירות בעצמי?
האם אנשים חושקים בי בסתר? Natasha Bedingfield - Backyard כחצר אחורית? XDD
איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושרת? Busted - Fall At Your Feet [
]
מה אני צריכה לעשות עם חיי? Puddle of Mudd - Never Change לא לשנות כלום
האם יהיו לי ילדים? Avril Lavigne - My World.
עצה טובה בשבילי
מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Akon - Never Took the Time לא נראלי..
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Kelly Clarkson - Sober חחחחחחחח מזה לא!
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Common Feat. Will.I.Am - A Dream
ובהלוויה שלי? Britney Spears - Radar XDDDDDDDD אני ממש מקווה שלא!
איזה סוג גבר אני אוהבת? Avril Lavigne - Freak Out גם משוגע וגם פריק כןכן
איך יהיה לי היום? Blink 182 - Man Overboard
למה אני כאן? Michael Jackson - Dirty Diana בגלל דיאנה המלוכלכת/זנותית? ^^
בתור מה אנשים יזכרו אותי? הראל מויאל - באה אליי. נניח...
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Lenny Kravitz - Fly Away כן, זה שיר ממכר
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? a1 - Caut In the Middle כן ואני תקועה באמצע ולא יודעת עם מי ללכת!
איך תהיה השנה הזו? Matt Willis - Fade Out למרות שנשאר ממנה עוד חצי, כן זה מרגיש כאילו אני דוהה/נעלמת

Yu vi

New member
באלי D:../images/Emo85.gif

איך העולם רואה אותי? You're Crashing, But You're No Wave- Fall Out Boy האם יהיו לי חיים מאושרים? It's gonna be me- N'sync מה אנשים באמת חושבים עליי? Th Ghost Of You- MCR האם אנשים חושקים בי בסתר? We Are The Young- Mcfly איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושרת? I Have Friends In Holy Spaces- PATD מה אני צריכה לעשות עם חיי? Forgetting You- Elliot Minor האם יהיו לי ילדים? אם את בעניין- שייגעצ עצה טובה בשבילי: Behind These Hazel Eyes- Kelly Clarckson מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Two Princess- SOD מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Sexy Back- Dougie Poynter איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? The Navy Song- Billy Talent ובהלוויה שלי? Lonley Day- SOAD איזה סוג גבר אני אוהבת? Good Night- Mcfly איך יהיה לי היום? Butterfly- Take That למה אני כאן? Boulevard of Broken Dreams- Green Day בתור מה אנשים יזכרו אותי? Come All Ye Faithful- Busted איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Cancer- MCR האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? All These Things I Hate- Bullet For My Valentine איך תהיה השנה הזו? Looking For Angels- Skillet בלע ><

למעלה